Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 150 000 SEK / Utgångspris
Adress
Fotbollsvägen 20, Brandholmen, NYKÖPING
Typ
Bostadsrätt
KVM
90 kvm
Avgift
7 610 SEK / mån
Rum
4 rum

Välplanerad 4:a i toppskick i populärt område

Välkommen till en fin fyra i markplan med solig uteplats med gräsyta precis utanför.

Lägenheten har hög standard och påkostade materialval. Samtliga kök och snickerier är från Kungsäter kök och vitvarorna är från Bosch.
Stora fina fönster i alla lägenheter som ger ett fint ljusinsläpp. Ljuslasertat parkettgolv och vitmålade väggar i hela lägenheten. Bostaden är totalt 90 kvm och erbjuder tre sovrum, rymligt vardagsrum, kök med stor matplats samt fräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhetsförråd finns i lägenheten samt ett externt gemensamt förrsådsutrymme för barnvagnar eller dylikt i samma hus. Till denna bostadsrättsförening finns p-platser/carport med uttag för motorvärmare.

Bo ett stenkast från Stadsfjärden på Brandholmen i en skärgårdsinspirerad miljö med närhet till båtbryggor med möjlighet att hyra båtplats och vacker strandpromenad. Gångavstånd till sport-och eventanläggningen Rosvalla, förskola och skola. Det finns även en busshållplats runt knuten som du med enkelhet kan ta dig vidare till centrum och buss-och tågstation om du inte hellre vill ta en cykeltur då det ligger nära centrum?

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hall,
Fin och rymlig hall. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Dusch/wc,
Fint duschrum med vitt kakel och grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasväggar, handfat med vit kommod och spegelskåp, wc samt tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum,
Stort och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet mot balkongen. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 1,
Från vardagsrummet når du ett stort sovrum med utsikt över Stadsfjärden. Här finns plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderober. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2,
Från vardagsrummet når du ytterligare ett sovrum som har plats för till exempel säng och skrivbord. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Kök,
Ljust och fint kök från Kungsäter. Vitvarorna är från Bosch (kyl, frys, spishäll, inbyggnadsugn, micro, diskmaskin, fläkt och vinkyl). Vita släta köksluckor och vitt kakel ovan ljus bänkskiva.

Sovrum 3,
Från köket når du ett mindre sovrum, perfekt som barnrum eller gästrum. Parkettgolv och målade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Frågelista Fotbollsvägen 20 Stadgar BRF Brand 3 reg A?rsredovisning + RB. Brf Brandholmen 3 2021.pades

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

2 150 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea

90 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Fotbollsvägen 20

Ort

NYKÖPING

Kommun

Nyköping

Lägenhetsnummer BRF

3B101

Våningsplan

1 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Uteplats

Uteplats med glasräcke mot innergården

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Brandholmen i Nyköping 3

Organisationsnummer

769630-7664

Allmän information

Fastighetsbeteckning Målet 3.
Larm med kameraövervakning i alla lägenheter. Ytterdörrar med elektriskt lås.

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

Bostadsrättsinnehavren ansvarar själva för abonnemang rörande TV.
Fiber, Open Universe. Bostadsrättsinnehavaren ansvarar själva för abonnemang rörande internet och telefon.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme. Mekanisk ventilation.

Byggnadskommentar

FÖNSTER
3-glasfönster

Kommande renoveringar

Det finns inga planerade renoveringar. Föreningen är bara (snart) tre år, och garanti gäller ytterligare några år. Uppgift från föreningen 2023-03-14.

Övriga utrymmen i föreningen

Lägenhetsförråd finns i varje lägenhet samt ett externt gemensamt förrådsutrymme för barnvagnar eller dylikt på entréplan.

Antal lägenheter

45

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

7 610 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Värme tillkommer.

Avgiftsförändringar

Föreningen har nyligen genomfört avgiftshöjningar. I närtid finns inga planer på ytterligare höjningar. Uppgift från föreningen och Billy Åkerberg 2023-03-14.

Andelstal

2,74392%

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Andel av månadsavgift

Uppgiften saknas i föreningens register

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Uppvärmning

450 SEK/månad

Hushållsel

400 SEK/månad

Summa driftkostnad

850 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har parkeringplatser med el-stolpe, 150 kr/mån och 6 st carportplatser 350 kr/mån. Parkeringskön sköts av Riksbyggen.
Det finns även parkeringar på gatan längs Fotbollsvägen finns att tillgå.

Beskrivning

Övrigt

Varje lägenhet är utrustad med en ytterdörr med elektriskt lås som kan styras via internet (mobilapp) - öppna och stänga på distans etc. Ett larm med kamera kommer också att vara installerad. Kamerorna aktiveras bara vid inbrott.

Områdesbeskrivning

Brandholmen är ett expansivt och naturskönt område i Nyköpings östra delar, ca 2,5 km från Nyköpings centrum och Stora Torget. Närhet till Stadsfjärden med möjlighet till båtplats i närområdet. Fina promenadvägar längs vattnet mot Nyköpings centrum och hamnen med utbud sommartid såsom sommarcaféer, småbutiker, restauranger, glassbarer mm. I närområdet finns även skolor, förskola samt Rosvalla Arenor för idrott, evenemang, restauranger, gym osv.(http://nykopingsarenor.se/vara-arenor/rosvalla/).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl