Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Torggatan 6, Bara, Bara
Typ
Bostadsrätt
KVM
65 kvm
Avgift
4 944 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Marklägenhet på gavel med egen uteplats!

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING!

Varmt välkommen till denna välplanerade och härligt ljusa marklägenhet på gavel som uppfördes av PEAB 2019 på ett centralt läge i populära Bara. Här lockar en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett rymligt sovrum med egen walk-in closet, stilrent helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Privat uteplats därtill i solvänligt läge som ramas in av insynsskyddande staket. Både förskola och skola i närområdet, liksom utmärkt närservice och endast fem minuter till bland annat underbara strövområden, Bokskogens golfklubb och PGA Sweden national. Runt hörnan några meter bort finns både ICA och apotek. Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

VARDAGSRUM
Parkettgolv och vita släta väggar. Vardagsrummet är i öppen planlösning med kök. Här finns gott om plats för större soff-och matgrupp. Utgång mot bostadens uteplats mot innergården. På grund av sitt härliga gavelläge så får man ett härligt ljus.

KÖK
Parkettgolv och vita väggar. Marbodal kök från byggnadsåret. Vita kökssluckor, grå bänkskiva i laminat med vitt kakel baktill. Köket är utrustat med spishäll med fläkt, integrerad ugn & mikro, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Vitvaror från Siemens. Belysning under överskåp. Plats för matgrupp.

UTEPLATS
Stor och mysig uteplats som är inhängnad av ett fint och högt staket. Stenplattor på golv. Plats för större loungegrupp, grill, möblemang och planteringar.

SOVRUM
Parkettgolv och mörkgröna släta väggar. Här finns gott om plats för dubbelsäng och möblemang. Ingång till stor klädkammare.

BADRUM
Grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med WC, vitt tvättställ med stor vit kommod undertill och spegelskåp ovanför. Här finns även en duschhörna med blandare i krom som försluts av två vikbara glasdörrar, tvättmaskin och torktumlare med vit arbetsbänk ovan.

HALL
Parkettgolv och vita väggar med svart tak. Stor och välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i inbyggd garderob.

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett förråd.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Brf Torggatan 1 i Bara 2022 Torggatan 1 i Bara Stadgar Torggatan 1 i Bara Årsredovisning 2019 Torggatan 1 i Bara Energideklaration Torggatan 1 i Bara Årsredovisning 2021

Länkar

Digitalt prospekt

Allmän information

Pris

1 695 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

65 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Torggatan 6

Ort

Bara

Kommun

Svedala

Lägenhetsnummer BRF

C12

Våningsplan

1

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Torggatan 1 i Bara

Organisationsnummer

769635-9020

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Torggatan 1 i Bara är en äkta förening som förvaltar den friköpta fastigheten Svedala Värby 61:593. Föreningen bildades 2017 och byggnaderna uppfördes 2019 och är producerade av PEAB. Fastigheten består av 4 flerbostadshus samt 5 radhus med totalt 70 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt med adresserna Torggatan 8A-8B, Torggatan 6, Torggatan 4, Torggatan 2A-E.

EKONOMI
Nabo förvaltning sköter den ekonomiska förvaltningen.
Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
-Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1 313 kr år 2023).
-Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (525 kr år 2023).

I dagsläget finns inga beslutade avgiftshöjningar ( kontrollerat 2023-03-15)
Senaste avgiftshöjningen gjordes 2023-01-01 då avgifterna höjdes med 30%.
Föreningen har gemensamt elavtal där varje hushåll betalar för sin faktiska förbrukning och debitering sker via månadsavin.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Eftersom husen stod färdiga för inflytt 2019 finns det inga planerade renoveringar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns en gemensam lokal som kan användas av medlemmar. Cykelplatser finns vid entréerna samt parkhusen.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Telia Triple-play inkluderar bredband 100/100 Mbit/s, digital-TV paket lagom och IP-telefoni och tillkommer som ett obligatoriskt tillägg om 222 kr/mån.

GARAGE OCH PARKERING
Föreningen tillhandahåller 41 st p-platser mot en avgift på 200 kr/mån per p-plats, och 15 st carport mot en avgift för 300 kr/mån, kösystem tillämpas. Ytterligare platser kan hyras bakom Bara centrum.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg ingår i avgiften.

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lägenheter

70

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 944 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg om 222 kr/mån avseende Triple play tillkommer.
Debitering av faktisk elförbrukning tillkommer.

Andelstal

1,20569%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

864 033 SEK

Överlåtelseavgift

1 313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

350 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

64 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl