Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Landåvägen 75, Jarlaberg, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
75 kvm
Avgift
5 507 SEK / mån
Rum
3 rum

Bli första ägare till denna nyproducerade 3:a med svårslaget läge i trygg och stabil förening

Välkommen hem till omtyckta Jarlaberg, beläget i brytpunkten mellan stad och natur! Här bor du lugnt och tryggt samtidigt som du har närhet till ett stort utbud av restauranger, butiker, mataffärer och kommunikationer.

Här finns nu möjligheten att förvärva en helt nybyggd 3:a om 75 kvm med uteplats. Detta är ett unikt tillfälle att köpa en nyproducerad lägenhet som ingår i en väletablerad och ekonomiskt stabil förening. Bostaden är optimalt planerad med hög standard så som genomgående ekparkettgolv från Kährs, målade väggar i gråa nyanser och fönsterbänkar i marmor.

Köket från Marbodal går i grått med rostfri maskinpark från Siemens och är centralt placerat i lägenheten. Intill ligger den rymliga matplatsen i burspråk och utgången till uteplatsen. Uteplatsen ligger i väst och är omgärdad av nyplanterad häck. Vardagsrummet ligger intill köket och är rymligt med stort fönsterparti.

Bostadens sovrum är välplanerade och god förvaring finns i båda. Badrummet är mycket stilrent i grå nyanser med högklassigt kakel från Höganäs, golvvärme, dusch med glasväggar och förberett för tvättmaskin.

I Jarlaberg bor du i direkt närhet till naturen med Nyckelviken på promenadavstånd, liksom vackra strandpromenader och den inre skärgården. Här bor ni bekvämt med närhet till all tänkbar service i Nacka Forum. Nacka Strand ligger precis nedanför och är idag en blomstrande stadsdel med restauranger, padelbanor, gym och pendelbåtar till både stad och skärgård. Området trafikeras av flertalet busslinjer som smidigt tar er in till Slussen på 15 minuter. Från Nacka Strand kan ni ta båten till Nybrokajen på 25 minuter. I framtiden kommer tunnelbanans blå linje förlängas med en station i Nacka Forum med uppgång mot Jarlaberg, cirka 400 meter från bostaden. Planerad driftstart är 2030.

Detta är en bostad som måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy