Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Annagatan 11, Ebbepark, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
109 kvm
Avgift
6 039 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyligen producerad fyra med stor, härlig balkong i söderläge

Här välkomnas du in i en nyligen nyproducerad fyra på femte våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en stor, takbeklädd och ljus balkong med sol hela dagen och plats för ett mindre bord. Lägenhetens yta om 109 kvadratmeter ger goda förutsättningar för familjen som längtar efter mer utrymme men ändå vill bo kvar i stan eller dig som vill ha nära till allt att verkligen trivas.

Lägenheten består av en inbjudande, välplanerad och öppen hall, ett modernt, praktiskt och stilrent kök, tre sovrum, två badrum samt ett rymligt, öppet och socialt vardagsrum med mycket dagsljus, fönster åt två håll, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Det större sovrummet är stort, harmoniskt och fint med inbyggda garderober med skjutdörrar och gott om förvaring och plats för dubbelsäng. De övriga två sovrummen fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Det ena badrummet är stort och smakfullt och har vägghängd wc, badkar, handfat med kommod, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Det andra är lite mindre och stilrent och har dusch med duschväggar.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor, takbeklädd och ljus balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela dagen och plats för ett mindre bord och stolar.

Brf Lugnet 2 är en välskött, aktiv och lågt belånad förening med god ekonomi och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller cykelrum, en trevlig innergård, cykelmekarverkstad och hunddusch. I föreningen finns även instaboxar och lådcykelpool.

Här bor du vid ett av Ebbeparks bästa lägen, med apotek, vårdcentral och skola runt knuten. Vallaskogen, Gamla Linköping ligger en kort promenad bort och centrala Linköping finns åt andra hållet på promenadaavstånd även det. Närhet till Universitetet, Universitetssjukhuset och Garnisonen samt E4:an Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Linköping har att erbjuda.

Rumsbeskrivning

Hall

Den inbjudande, välplanerade och öppna hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall - hatthylla och goda avhängningsmöjligheter.

Kök

Ett modernt, praktiskt och stilrent kök med induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, kyl, frys, fläkt och diskmaskin.

Vardagsrum

Ett rymligt, öppet och socialt rum med mycket dagsljus, fönster åt två håll, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum

Det första sovrummet är stort, harmoniskt och fint och har inbyggda garderober med gott om förvaring och plats för dubbelsäng. Här kan du ligga och titta på stjärnorna genom takfönstren!

Sovrum

Lite mindre, ljust och inbjudande rum som erbjuder plats för bäddsoffa och skrivbord.

Sovrum

Ett ljust och fint sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Här finns alla möjligheter att göra rummet till kontor, barnrum eller gästrum.

Badrum

Stort och smakfullt badrum med vägghängd wc, badkar, kommod, handfat, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Badrum

Detta lite mindre och stilrena badrum har kaklade väggar och klinkergolv som matchar fint. Här finns vägghängd wc, dusch med duschväggar, handfat med kommod och handdukstork.

Balkong

Från vardagsrummet nås en stor, takbeklädd och ljus balkong med sol hela dagen och plats för ett mindre bord med stolar. Här har du fin utsikt mot skogen och takåsarna.

Dokument (pdf)

Stadgar Lugnet 2 Ekonomisk Plan Lugnet 2 Planlösning Årsredovisning Brf Lugnet 2

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea

109 kvm

Gatuadress

Annagatan 11

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Källarförråd

Lägenhetsnummer BRF

G011-1401

Våningsplan

5 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Lugnet 2

Organisationsnummer

769640-1426

Allmän information

Brf Lugnet 3 är en nystartad förening på initiativ av Stångåstaden. I området Ebbepark är hållbarhet en självklarhet och området uppmuntrar till ett bekvämt och hållbart liv. Bostäderna genomsyras av hög kvalitet och moderna designval.

Bostäderna i Ebbepark är certifierade enligt Miljöbyggnad Silver vilket ger en garanti för dig som bostadsinnehavare att hållbara val har gjorts genom hela byggprocessen. Bostäderna har en låg energiförbrukning vilket gynnar både klimatet och plånboken. Ett stort intag av dagsljus ger ljusa och härliga lägenheter att trivas i och bostadens ventilation säkerställer en god inomhusmiljö med bra luftomsättning och effektiv energiåtervinning. Under byggskedet har alla material valts för att säkerställa sunda material som är bra för både hälsa och miljö. Stångåstaden bygger långsiktigt och för en hållbar förvaltning. Det innebär att du får en bostad med kvalitet, säker drift och goda förutsättningar för ett problemfritt boende.

Brf bildades

2021

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber finns indraget i alla lägenheter, var och en betalar för sitt eget bredbandsabg.
18 kanaler TV ingår i månadsavgiften via koaxkabel.

Byggnader

Byggår

2022

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

6 039 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg

Avgiftsförändringar

Föreningen höjde sina avgifter med 15% from 2023-01-01.

Andelstal insats

2,21133

Andel av månadsavgift

0,0218336

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 216 154 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Summa driftkostnad

400 SEK/månad

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Ebbepark ligger i Östra Valla. Här tar du dig enkelt med cykel nästan vart du
vill till city, universitetet eller Mjärdevi Science Park. Flera busslinjer passerar
området, och med bil är du snabbt ute på E4. Skola, förskola, vårdcentral, apotek och mataffär finns i området.
Dessutom har du nära till lugnet och grönskan i både Rydsskogen och Vallaskogen, och bara en kort promenad bort hittar du de
genuina miljöerna i Gamla Linköping.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy