Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Hannebergsgatan 11, Solna Centrum, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
77 kvm
Avgift
3 969 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik & välplanerad 4:a med smart planlösning och exklusiva materialval!

INTRESSERAD? KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFO OCH MÖJLIG PRIVATVISNING


Stolt presenteras en unik och fantastisk 4:a med modern planlösning och exklusiva materialval på plan 3/3! Denna lägenhet bockar i det mesta av din drömlägenhet. Fiskbensparkett. Stilrent nyrenoverat kök i svart och grått, fullstora kyl&frys, diskmaskin, vinkyl, bra arbetsytor & förvaring bla. Två generösa sovrum med inbyggd förvaring och ett mindre för den lille eller som kontorsyta. Ett stort modernt och lyxigt badrum i grått och svart med två handfat, golvvärme, stor spegel med bakomliggande belysning, kombinerad tvätt/torkmaskin inbyggd i skåp, stor klädvårdnisch, förvaring i stort spegelskåp och kommod. Lägenheten har en eftertraktad öppen och social planlösning mellan vardagsrum och kök där en praktiskt bardisk separerar ytorna och bjuder in till umgänge. Bostaden ger lätt och fräscht intryck med naturligt ljusflöde i hela lägenheten tack vare fönster i härligt väst och östläge. Här finns även en rymlig hall med gott om plats för barnvagn och goda avhängningsytor. Hela bostaden är målad i varma mjuka färger. Detta är lägenheten för dig som vill ha ut det mesta av ditt boende och känna att du har någon utöver det vanliga varje gång du kommer innanför ytterdörren. Ett extremt yteffektivt boende av hög kvalité!

FÖRENING
BRF Hannebergshöjden i Solna är en ekonomiskt stark förening med bra ekonomi och låg avgift. Ca 4000kr/belåning per kvm och äger marken. Dolda tillgångar i form av 2 hyresrätter. Bra kassa för framtida renoveringsbehov. Stor föreningsterass högst upp i fastigheten i soligt västläge. Föreningen har tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsrum. Vacker 50tals fastighet i tegel på ett väldigt lugnt och lummigt läge med närhet till allt.

FÖRRÅD
Stort vindsförråd + källarförråd tillhör lägenheten

OMRÅDET
Solna är en av Sveriges mest expansiva kommuner med länets lägsta skatt, med många arbetsplatser och fantastisk kommunikation. Hannebergsvägen 11 löper längs en liten park vilket ger ett trevligt lugn som kontrast till pulsen på andra sidan gatan. Ni bor granne med Solna Centrum där det finns affärer, restauranger, caféer, bagerier, gym, systembolag, bibliotek, apotek, och vårdcentral. Polisstation och Karolinska Universitetssjukhuset inom gångavstånd. SF:s biograf finns i Råsundas nyaste kvarter, Gamla Filmstaden. Arenastaden med den nya Nationalarenan Friends Arena ligger inom promenadavstånd. Där har vi även Skandinaviens största shoppingcentrum Mall of Scandinavia och Nationalarenan. Inom gångavstånd finns den populära Engelska skolan och Sveriges enda Spanska skola. Vid Brunnsviken finns flera motionsslingor, tennisbanor och mysiga caféer. Vid Ulvsundasjön finns pool och friluftsbad, 4-H gård, ridskola och tennisbanor. Pampas Marina samt Karlbergs slott finner ni längs med vägen mot innerstan. Utegym, motionsslingor och preparerade skidspår hittar ni i Ursviks motionsområde och runt Råstasjön med plogad skridskobana och Lötsjön med utegym och Gröna Stugan, ett populärt café.Hagaparken, Skytteholmsparken och Ulriksdals Golfklubb finns i närområdet.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till ett busstorg, tunnelbana (10 minuter till T-centralen), tvärbana och gångavstånd till pendeltåg. Cykel till city tar 15 minuter med cykelbana hela vägen. För den bilburna är det enkelt att ta sig ut på E4 eller in till city.

Dokument (pdf)

Stadgar Årsredovisning 2020

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea

77 kvm

Gatuadress

Hannebergsgatan 11

Ort

Solna

Kommun

Solna

Lägenhetsnummer BRF

1107

Våningsplan

3 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Hannebergshöjden i Solna

Organisationsnummer

769604-2055

Allmän information

Brf Hannebergshöjden i Solna äger fastigheten Hanneberg 6 som består av 27 lägenheter. Av dessa är 24 bostadsrätter
och tre hyresrätter. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Brf bildades

1999

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Stambyte, nya elledningar, fönsterbyte, ny dränering kring huset.

Kommande renoveringar

Fasadbyte, start i vår eller nästa vår.

Information från föreningen 2022-03-23.

Övriga utrymmen i föreningen

tvättstuga.

Antal hyresrätter

3

Antal lägenheter

27

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 969 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Ink. Vatten och värme. Obligatorisk avgift om 80kr/mån tillkommer för Kabel-TV.

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget enl kontakt med föreningen 2022-03-23.

Överlåtelseavgift betalas av

Ingen avgift

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen äger fyra parkeringsplatser och sex garageplatser. 3 st i kö i dagsläget enl föreningen (2022-03-31).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy