Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gamla Huddingevägen 439C, Örby - Älvsjö, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
55.5 kvm, biarea 5.5 kvm
Avgift
3 451 SEK / mån
Rum
3 rum

Unik vindsetage med gavelläge

Välkommen till tidsenliga Gamla Huddingevägen 439C, en bostad som är något helt utöver det vanliga!

Här kommer chansen att förvärva en riktigt unik etagelägenhet i gavel med ett häftigt loft, platsbyggd trappa med exklusivt glasräcke, vackra gavel- och takfönster samt en härlig rymd. Fantastisk öppen planlösning mellan kök och vardagsrumsdel som bjuder in till socialt häng och massor av grymma möbleringsmöjligheter. Lugnt och skyddat läge helt utan insyn från nyfikna grannar. Helkaklat fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme. Stilrent kök fulltrusutat med alla maskinell utrusning, bl.a. integrerad diskmaskin och diskho med avfallskvarn.

Sammantaget en toppmodern och fräsch bostad unik i sitt slag.

Lägenheten ligger belägen i Örby villaområde och området angränsar till både Älvsjö, Bandhagen och Högdalen. Örby centrum håller för tillfället på att byggas om för att skapa ett ännu bättre utbud av butiker och bostäder. Här kommer snart en ny toppmodern Hemköpsbutik att öppna upp dörrarna. Närhet till Bandängen parklek och mysiga Aspöparken gör det till ett populärt tillhåll för barnfamiljer. Dessutom återfinns flera skolor i området så som Örbyskolan (årskurs F-9), Sturebyskolan ( F-9 ) och Bäckahagens skola (årskurs 7-9) samt flertalet förskolor. Cykelavstånd på ca 1,4 km till tunnelbanans gröna linje och centrum med mataffär, apotek, tandläkare, fik och all önskvärd service. Gångavstånd till Älvsjö på 10-15 min.

I Älvsjö finner ni övrig service så som apotek, vårdcentral, konditorier, restauranger, matbutiker och olika gym-kedjor. För den som vill storhandla så är Willy´s stormarknad placerat mellan Örby och Älvsjö, här finns även systembolaget. Inom cykelavstånd från bostaden finns flera guldkorn. För den som gillar friluftsliv och träning finns Älvsjöskogens naturreservat och för ett svalkande dopp eller långfärdsskridskor rekommenderas Långsjön. Där finns även grillplats och Beachvolleybollplan. Vill ni äta gott finns massor av spännande matställen och fik runtom Älvsjö i form av; Långbro Värdshus, Älvsjö bageri, Aloé, Vivels konditori, Fru Marias Bak, TESO sushi, Rinos Bodega, och Herrängens gård.

Ett hem att trivas i. Hjärtligt välkommen att kontakta mäklaren för privatvisning! Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy