Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kapplandsvägen 6, Bromma plan, Bromma
Typ
Bostadsrätt
KVM
73 kvm
Avgift
4 336 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Toppläge med en de bästa utsikterna i Bromma

Med ett av Brommas bästa lägen på 15:e våningen! Med toppläge på berget hittar du en av Brommas bästa utsikter över Stockholms landmärken och skyline. Perfekt söderläge med den stora inglasade balkongen. Magnifikt samspel med solen gör att varje fönster är som ett utsökt konstverk. Detta hem är delat i en privat- och en umgängesdel med den efterfrågade öppna planlösningen.

Redan i entrédörren börjar känslan... Från den perfekt placerade balkongdörren får du en bländande utsikt och takhöjden ger pricken över i. Modernt vitt kök med arbetsytor i sten samt väl fungerande vitvaror. Stor inglasad balkong som blir som ett fjärde rum att njuta av. Utsikt till både City och Lovön Rymligt vardagsrum med rätt känsla och stil. Trivsam matplats med utrymme för de stora middagarna med vännerna. Helkaklat badrum och 2 sovrum i fil med utsikt så du är fri från insyn och utsikt över Stockholm när du vakar? Detta är hemmet för dig som lämnar villan, söker större i området och framförallt vill ha ett ovanligt bra toppläge. Här bor du på två minuter från tunnelbanan, bussar samt butiker vilket sparar mycket tid både på morgon och kväll. Lyx är också ett rymligt förråd. Genomgående fräscha ytskikt och mycket välskött brf . oc. Ytorna är för dig som uppskattar större middagar med vännerna, plats för stora soffhörnan samt rymliga badrummet med moderna badkaret. Här finns ovanligt gott om förvaring och extra förråd för dig som lämnar det större boendet och vill ha favoritsakerna med dig Samt skjutdörrsgarderober med golv-till- tak lösning. Med en genomtänkt planlösning och påkostade ytskikt så är detta hemmet för dig som söker något alldeles speciellt och stora krav på bekvämlighet, trivsamhet och en ovanligt varm känsla i bostadsrättsföreningen.

Välkommen till denna underbara trea på Kapplansvägen 6, 15 tr!

Rumsbeskrivning

Hall: Mycket välplanerade ytor och smart förvaring i flera garderober. Ljusa väggar och genomgående vackra parkettgolv. Ingång till samtliga rum i utan att få en korridorskänsla.

Badrum: Helkaklat badrum med rymd. Värmegolv och moderna grå klinkerplattor på golv samt vita väggar. Bra tvättmaskin och torktumlare. Handfat med kommod och modern vit front. Badrumsskåp ovan handfat med belysning där en spotlights inte fungerar. Modernt och påkostat badkar. Möjlighet till stora arbetsytor med flera överskåp. Tvättmaskin och torktumlare. Fräscht porslin. Handdukstork för varma och torra handdukar.

Vardagsrummet: Rummet möter dig med flera stora fönster och en av Brommas bästa utsiktsplatser med fri vy till City med alla sina landmärken, Bromma samt Lovön och grönskan. Här får tankarna plats och absolut ingen insyn som stör utsikten. Modern öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet ger en ljus och trivsam känsla i hela hemmet. Modern vita väggar. Lättmöblerade ytor med plats för allt. Trivsam matsalsdel med plats för många vänner. Rejäl yta för stora Tv:n. Utgång till den stora inglasade balkongen i perfekt solläge och samma briljanta utsikt.

Kök: Ljust kök med vitaluckor samt modernt mörkt målad yta ovan arbetsytorna i stilrent intryck. Bra vitvaror med integrerad diskmaskin, inbyggd micro, kyl, frys, spis samt fläkt från Electrolux. Bra arbetsytor för dig som uppskattar matlagning. Köksdelen ger en ljus och fin känsla med sin stora matplats för minst 8 personer. Vid större sällskap så går det att vinkla bordet. Svart figur av Ziggy Marley frimålad på kortvägg vid arbetsdelen i köket och går att måla över om man så önskar.

Sovrum nr 1: Med gott om utrymme för stora sängen samt extra möblering. Skjutdörrsgarderober från golv till tak för dig som uppskattar shopping. Ljusa vita och ljusgrå väggar samt ekparkettgolv. Fantastisk utsikt över Stockholm

Sovrum nr 2: Är ett perfekt arbets-, barn-, eller gästrum medljusgrå väggar och vackert parkettgolv. Samma fantastiska utsikt över Stockholm.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Brf Brommahöjden Brf Brommahöjden Stadgar Årsredovisning Brf Brommahöjden -2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

Accepterat pris

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

73 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kapplandsvägen 6

Ort

Bromma

Kommun

Stockholm

Våningsplan

15 av 17

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Brommahöjden

Organisationsnummer

769614-2236

Juridisk person kan accepteras

Nej

Byggnader

Byggår

2008

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Två stora hissar samt trapphus

Ekonomi

Månadsavgift

4 336 SEK/månad. I avgiften ingår Basutbud av Telia TriplePlay IP-TV, IP-telefoni, bredband. Värme och vatten inkl varmvatten.

Andelstal

1,99832

Andelstal insats

1,99831

Andel av månadsavgift

1,99832

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

316 144 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

100 SEK/månad

Försäkringskostnad

300 SEK/månad

Summa driftkostnad

400 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Det finns parkeringsplatser att hyra utomhus på parkeringsdäcket 500 kr/mån våning 2 i hissen eller garageplats i garaget i markplan för 700 kr/mån. För närvarande (2023-03-09) är det bara kö till garaget. 10 platser med laddningsmöjligheter varav 2 på p-däcket för 600 kr/mån, inklusive el.

Energideklaration

Specifik energianvändning

94 kWh/m²

Besiktningsman

Bengt Bergqvist, Aktea Energy AB

Beskrivning

Övrigt

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN:
Brf Brommahöjden består av ett höghus med 44 lägenheter som samtliga upplåts med bostadsrätt. Lägenheterna stod klara för inflyttning under senare delen av 2008.

Föreningens hemsida är http://brommahojden.bostadsratterna.se/

ÖVRIGT:
* Kabel TV, telefoni och bredband ingår i månadsavgiften.
* Till lägenheten hör ett förråd.
* Föreningen har 41 p-platser för uthyrning, 22 st i garage.
* Cykelrum och barnvagnsrum på entréplan.
* Tvättstuga på entréplan.
* Uteplats på plan 3 med sittgrupper, grill och parasoll.
* Föreningen gör en uppskattad julglögg varje år och har en trevlig stämning mellan varandra.

Ekonomin är fortsatt så god att styrelsen har beslutat att ingen höjning av avgiften behövs under 2023.
Tvättstugan har en tvättmaskin, en torktumlare, ett stort torkskåp samt en kallmangel och ligger vid husets entré. Du bokar tid genom att sätta din bokningscylinder på önskad tid. Om du inte vill att någon annan ska kunna komma in i tvättstugan när du har din tvättid kan du låsa dörren med din bokningscylinder, då kan ingen annan öppna dörren.

Till alla lägenheter hör ett separat förråd om ca 4,5 kvm. Gemensamma utrymmen finns i form av cykelrum, barnvagns- och rullatorrum, tvättstuga, samt soprum med källsortering

BROMMAPLAN OCH NÄROMRÅDET:
- På 10 minuters gångpromenad ligger naturreservatet Judarn. Judarna är Stockholms första naturreservat. Här finns en omväxlande natur med öppna ängs- och skogsmarker, vackra strövområden och sjön Judarn som på vintern blir en härlig skridskobana.
- För den golfintresserade är det inte långt till Bromma Golf som erbjuder en 9-hålsbana samt bra träningsområden.
- Flera förskolor och skolor finns inom närområdet bl.a. Förskolan SPIRA finns på Tunnlandsvägen 91, Nockeby, Gubbkärrsvägen, Nockebyhov Drottningholmsvägen, Olovslundsskolan åk 0-5, Abrahamsbergsskolan åk 0-9, Nockebyhovs skola från åk 0-3, Bromma gymnasium.
- Brommaplan ligger på någon minuts gångavstånd. På Brommaplan finns ett flertal matbutiker, apotek, vårdcentral, systembolag m.m.
- I närheten finns trevliga Åkeshovs sim och idrottshall där det finns gym, gruppträning, simskola mm.
- För hästintresserade finns Bromma Ridklubb och Äppelvikens ridskola.
- För golfintresserade så finns Drottningsholms golfbana.
- I närheten finns Ängbybadet som är en badplats med mysig sandstrand.
- Det är inte långt till Bromma Blocks, ett butikscenter med ett fantastiskt utbud av butiker, caféer och restauranger.

KOMMUNIKATIONER:
- På Brommaplan trafikerar en mängd bussar samt T-banans gröna linje.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy