Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sidensvansvägen 34, Sjöberg, Sollentuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
28 kvm
Avgift
1 784 SEK / mån
Rum
1 rum

Totalrenoverad 1:a med en magisk terrass!

Varmt välkomna till denna välplanerade och moderna lägenhet med en stor samt solig terrass på ca 16 kvm. Lägenheten som totalrenoverades 2020 har en genomgående modern och genomtänkt inredning av hög kvalitet. Bostaden bjuder på en öppen, social samt yteffektiv planlösning. Genomgående i lägenheten är det smakfulla golvet i ekparkett, de vitmålade väggarna samt de stora fönsterpartierna som släpper in rikligt med ljusinsläpp.

Väl inne i lägenheten välkomnas du av en hemtrevlig hall med avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor direkt till vänster samt två stilfulla, inbyggda garderober. På din höger sida när du kommer in i lägenheten finner du det moderna badrummet med vita kakelplattor, marmorlikt klinkergolv med golvvärme och svarta detaljer. Badrummet är utrustat med WC, handfat med kommod, spegel med belysning och duschhörna. Vidare möts du av det rymliga allrummet där solen strålar in tack vare de stora fönsterpartierna och utgången till den härliga terrassen. Här finner du den snygga köksdelen som är välgenomtänkt, modern och som erbjuder allt det du behöver. Köket är inrett med vita köksluckor, snyggt vitrinskåp, mörk bänkskiva och vitt kakel ovan bänkskivan. Utrustat med induktionshäll, kombinerad ugn/micro, integrerad kyl/frys samt diskho. I anslutning till köket finns plats för egen, mysig matsalsdel. Den andra delen av detta stora rum har du plats för en stor säng samt tillhörande möblemang. Från detta charmiga rum har du utgången till hjärtat av lägenheten, den fantastiska terrassen. En terrass utöver det vanliga där du har plats för både stort matbord samt loungemöbler. Ett soligt samt insynsskyddat läge som bara måste upplevas på plats.

Brf Snickarbacken är en välskött A-klassad, stabil och aktiv förening med god ekonomi. En härlig gemenskap med lekplats och en trevlig innergård. Därutöver finns bland annat flera gemensamma utrymmen, så som gemensamhetslokal, bastu, snickarbod, systuga, pingisbord, styrketräningslokal, cykel- samt barnvagnsförråd. Det finns även ett flertal gemensamma tvättstugor och en grovtvättstuga. Föreningen erbjuder gott om parkeringsplatser, kall och varm garage, Mc-platser och platser för att ladda elbilar.

Här bor du vid ett av Sjöbergs bästa lägen med Edsviken, badplats och trevliga promenadstråk som granne. Inom promenadavstånd ges goda busskommunikationer och med bil har du närhet till såväl E18 som E4/E20. Närmaste tunnelbanestation är Mörby Centrum och med buss tar det endast ca 10 minuter dit. Ca 15 minuters bilväg till Stockholms City och 20 minuter till Arlanda. Här finns allt och lite till för dig som vill bo med bekvämt avstånd till allt Sollentuna har att erbjuda.

Varmt välkomna till denna totalrenoverade samt hemtrevliga lägenhet i attraktiva Sjöberg!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy