Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fågelsångsgatan 23, Centrum, Helsingborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
57 kvm
Avgift
3 849 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad tvåa mitt i city med vackra detaljer & gångavstånd till stadens breda utbud!

Varmt välkommen till Fågelsångsgatan 23! Nu har vi äntligen möjligheten att erbjuda en oslipad diamant om 57 kvadratmeter på en av Helsingborgs mest anrika gator.

Denna sekelskifteslägenhet imponerar med sin smarta kvadratiska layout, som ger oss bästa möjliga användning av ytan. Bostaden välkomnar oss in till ett rymligt vardagsrum med bevarade stuckaturer och ett klassiskt fiskbensparkettgolv, som omedelbart fångar ögat. De stora fönsterpartierna bjuder in till ett härligt ljusinsläpp och skapar en trivsam atmosfär i rummet. Valvöppningen tar oss smidigt in till sovalkoven, här finns det gott om yta för en dubbelsäng samt förvaring.
Samtliga fönster är belägna mot den vackra innergården, här kan du njuta av en avkopplande och privat atmosfär mitt i city.

Denna bostad har en idealisk placering som ger dig både närhet till stadens pulserande liv och till naturens skönhet. Med havet och vackra naturområden i närheten, kan du njuta av promenader längs stranden eller ta en löptur i det gröna. Även stadens kända restauranger och shoppingområden ligger inom bekvämt avstånd, vilket ger dig tillgång till en mängd olika valmöjligheter när det kommer till mat, dryck och shopping. Så oavsett om du är sugen på en härlig dag på stranden, en avslappnande promenad i naturen eller en kväll med god mat och dryck på någon av stadens bästa restauranger, så kommer denna bostads utmärkta läge att göra det möjligt för dig att uppleva allt detta och mycket mer.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy