Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Oddegatan 6, Kista C, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
88 kvm
Avgift
4 578 SEK / mån
Rum
4 rum

Kistas kanske finaste fyra äntligen till salu!

Nu har jag äran att presentera en av Kistas allra fräschaste fyror högt upp i huset med allt du kan önska dig av en stor familjelägenhet!

När du öppnar säkerhetsdörren möts du av en rymlig hall med gott om förvaring. Du har också en stor garderob precis vid hallen och plats för ytterligare garderober och möblemang direkt till vänster.
Det stora badrummet inrymmer både tvättmaskin och torktumlare samt en bekväm bänk för avlastning och ytterligare hyllor. Givetvis är det kakel och klinkers i badrummet, vilket du också finner i gästtoaletten. Just gästtoalett/extratoalett är eftertraktat bland dessa fyror i området, så nu behöver familjen inte länge samsas om samma badrum på morgonen.

Bostadens hjärta är definitivt det luftiga och nymålade vardagsrummet. Här har du ett stort allrum med generösa fönsterpartier, balkong samt gott om ljusinsläpp. Givetvis är det ekparkett här, vilket du även finner i resten av bostaden. Vardagsrummet är lättmöblerat och har utrymme för stor soffa, soffbänk, tv-möbel men också större matbord och även arbetsyta om så önskas.
Master bedroom har flera stora garderober som ingår samt plats för en större dubbelsäng och skrivbord. De övriga två sovrummen fungerar utmärkt som barnrum, arbetsrum eller gästrum. Köket har moderna vitvaror, stor kyl och frys, stilren ugn och spishäll, allt för din bekvämlighet.

Kista
Kista Gård är ett nybyggt område i Kista som ständigt expanderar med nya bostäder och företag. Oddegatan 6 ligger på bekvämt gångavstånd till Kista Galleria där du hittar all tänkbar, shopping, service och restauranger. Populära Kistagårdsparken och ett flertal förskolor ligger alla inom området, vilket bekräftar bilder på ett barnvänligt område.
Med tunnelbanan når du stockholms innerstan på endast 12 minuter. Flygbussar till Bromma och Arlanda tar dig bekvämt till din destination och flertalet bussar tar dig till närliggande orter. Inom en snar framtid kan du också njuta av ytterligare kommunikationer tack vare den förlängda tvärbanesträckan till Kista och slutligen Helenelund.

För mer information, vänligen kontakta mäklaren Pezhman Ivinger 076-6066380.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy