Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Videvägen 78, Tyresö Strand, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
33.8 kvm
Avgift
2 639 SEK / mån
Rum
1 rum

Perfekt förstaboende i härliga Tyresö Strand!

Varmt välkommen till Videvägen 78 och denna mysiga lägenhet på 33,8 kvm! Här mixas närhet till underbar natur och skärgård med ett bekvämt och vardagspraktiskt boende där allt som önskas nås på korta avstånd.

- Perfekt första lägenhet!
- Varmgarage nås från hiss och förråd tillhör.
- Högt upp i huset med härligt ljusinsläpp.
- Rymlig balkong med sol under hela dagen.
- Närhet till bussar, natur, skolor, Strandtorget samt badplatser.

Väl i bostaden möts vi av en hemtrevlig hall med avhängningsmöjligheter. Intill nås köket från HTH med gott om arbets-/avlastningsytor såväl som förvaring i flertalet överskåp och underskåp. Matplatsen rymmer plats för fyra personer som även går att nyttja som sovalkov.
Vidare nås det öppna vardagsrummet med plats för soffgrupp eller säng och annat enklare möblemang efter eget tyckte och smak. Från vardagsrummet nås den underbara balkongen med en härlig utsikt och sol i bästa söderläge! Bostaden erbjuder även ett rymligt helkaklat badrum med egen tvättdel.

En fantastisk fin lägenhet, här kan du flytta in och trivas från första stund!

OMRÅDET
Att Tyresö Strand är ett av Stockholms allra vackraste områden känns direkt, här finns en känsla i naturen som är svårfunnen. Området ligger invid havet och är ett fantastiskt alternativ för dig som uppskattar ett modernt och bekvämt boende vid skärgård och ändå vill ha närhet till skolor, matbutiker samt utmärkta kommunikationer in till Stockholm city. Området har över tid utvecklas till en havsnära mötesplats där villor och bostadsrätter erbjuds direkt närhet till havsbad, båtklubbar och strandpromenad.

Närheten till Tyresö Slott med dess anrika historia och vackra slottspark samt Notholmens trevliga café med gästhamn gör dessa till naturliga utflyktsmål. Även familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats finns på kort gång-/ cykelavstånd.

För den som vill åt riktigt häftiga naturupplevelser så återfinns Nackareservatet, Tyresta Nationalpark och vackra Sörmlandsleden i direkta omgivningar.
I Tyresö bor du alltid med närhet till badplatser, utmärkt svampplockning samt Waxholmsbåtar som tar er längre ut i skärgården. För den aktive finns oändliga möjligheter till aktiviteter såsom cykling, ridning, sportfiske och golf.

VÄLKOMMEN HEM!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy