Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 295 000 SEK / Pris
Adress
Patron Lars väg 6C, Vistaberg, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
46 kvm
Avgift
3 241 SEK / mån
Rum
3 rum

Unikt boende! Extremt väldisponerad minivilla med genomtänkt planlösning och smakfulla materialval

Här erbjuds en extremt väldisponerad och genomtänkt minivilla om 46kvm fördelat på två plan. Terrass, gräsyta samt 2 p-platser.

Socialt entréplan med öppna ytor med kök, matplats och sällskapsytor. Här erbjuds även väl tilltaget badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Det övre planet erbjuder lättmöblerat allrum, trevlig arbetsrum samt rymligt sovrum. Alla med rikligt lusinsläpp.

Solig och väl tilltagen terrass med gott om plats för matgrupp, grill och lounge-del.

Välkommen till trevliga och utmärkt belägna Brf Brevvågen 9! Här färdigställs 24 bostäder i absolut toppskick!

Bostäderna är anpassade efter områdets kuperade natur och fina utsikt i ett barnvänligt område som erbjuder grönskande natur samt närhet till flera förskolor och skolor.

Här bor ni med naturen som närmsta granne i ett område med stort utbud av fritidsaktiviteter för hela familjen samt med närhet till Huddinge C.

Möjlighet till omgående inflyttning.

Projektet erbjuder parhus i två storlekar 126kvm resp 145kvm samt minivillor om 46kvm. Mer info om materialval, tekniska detaljer, status, placering och pris finns på projektets hemsida som är länkat till under annonsen på SkandiaMäklarnas hemsida.

Prisbild på 145kvm: 5.895.000-6.395.000:-
Prisbild på 126kvm: 4.995.000-5.595.000:-
Prisbild på minivillor: 2.995.000-3.295.000:-

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare redan idag.

Rumsbeskrivning

Entréplan

Välkomnande entré som tar er direkt in denna extremt genomtänkta och väldisponerade minivilla.

- KÖK -
Stilrent kök från HTH med goda arbetsytor och bra med förvaring. Välutrustat med induktionshäll, ugn, mikro, kyl/frys, fläkt samt integrerad diskmaskin.

- MATPLATS & SÄLLSKAPSYTA -
Matplats i öppen planlösning mot köket.
Sällskapsyta med plats för soffa och bord. Rikligt ljusinsläpp samt utgång till den trevliga och soliga terrassen.

- BADRUM -
Stilrent badrum med skön hotellkänsla. Utrustat med dusch med glasdörrar, handfat med kommod, wc samt kombinerade tvättmaskin och torktumlare.

Övre plan

- ALLRUM -
Socialt allrum med plats för stor soffa, bord och tv samt förvaringsmöbel.

- SOVRUM -
Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng. Rikligt ljus insläpp från pardörrar med fransk balkong. 2 garderober.

-ARBETSRUM -
Utmärkt arbetsrum med plats för skrivbord och förvaringsmöbler.

Uteplats

Trädäckad och väl tilltagen terrass som nås från vardagsrummet. Utmärkt solläge samt gott om plats för matgrupp, lounge-möbler och den obligatoriska grillen.

Mer info

Mer info om materialval, tekniska detaljer, status, placering och pris finns under fliken dokument eller på projektets hemsida.

Dokument (pdf)

Planlösningar Ekonomisk plan Inredningsval minivillor Prislista Bofaktablad Stadgar Situationsplan

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 295 000 SEK (Pris)

Antal rum

3 varav 1 Sovrum

Boarea

46 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Patron Lars väg 6C

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Lägenhetsnummer BRF

3

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Brevvågen 9

Organisationsnummer

769634-0202

Allmän information

Brf Brevvågen 9 består av 24 bostäder, fördelade på 8st rok om 145kvm, 8st 5rok om 126 kvm, 7st 4rok om 46kvm samt 1st 2rok om 35kvm.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber

Uppvärmning och ventilation

Luftvärmepump.

Övriga utrymmen i föreningen

Till varje bostad hör ett externt förråd.

Antal lägenheter

24

Byggnader

Byggår

2022/2023

Ekonomi

Månadsavgift

3 241 SEK/månad. I avgiften ingår Parkeringsplats och sophämtning

Andelstal

2,6318

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Vistaberg är ett av Huddinges populäraste områden för barnfamiljer. Området präglas av natur, god grannsämja, lugn atmosfär och lekande barn.

Området erbjuder ett enormt utbud av aktiviteter och idrotter för barn i alla åldrar. Här finns utmärkta föreningar för bl.a. fotboll, innebandy, gymnastik, handboll, orientering, teater, dans, simning, friidrott, skidåkning, tennis m.m. Ett stort engagemang hos föräldrar i området gör att man gemensamt hjälps åt med hämtning och lämning till träningar. I området finner ni ett nyöppnad padelhall (VistaPadel) som kan vara en Stockholms finaste anläggningar och som erbjuder mer än bara padel, ni hittar även ett stort gym med mycket goda faciliteter och öppettider, inom gångavstånd.

Kungens Kurva erbjuder ett stort utbud av nöjen för hela familjen. Här hittar ni bl.a. bio, Yoump, Leo´s lekland, O´learys samt flera restauranger och shopping.

Flottsbro erbjuder skidåkning under vinterperioden samt bad och mountainbike under sommaren.

Promenadavstånd till Huddinge C där ni finner pendeltåg och flera busslinjer samt mataffärer, shopping, restauranger och fik.

KOMMUNIKATIONER:
Buss 714 som tar er till Huddinge Centrum på ca. 10 min samt även till Flottsbro.

FÖRSKOLOR & SKOLOR:
I området finns flera förskolor; nybyggda Utsikten, Talldalen, Vistabergs förskola, Glömsta, Montessoriförskolan Tusenkedjan, Fullersta, Rosenhill och Vista förskola. Flera av dessa inom gångavstånd. Skolor i närområdet: Skapaskolan, Vistaskolan, Glömstaskolan, Stenmoskolan, Källbrinksskolan, Lindskolan och Rosenhillsskolan.

Vistaberg och Glömsta är områden utvecklats mycket under de senaste åren och som fortsatt kommer att utvecklas. Mer info om detta hittar ni på Huddinge kommuns hemsida: huddinge.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl