Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 595 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Packhusgatan 27, Limhamns sjöstad, Limhamn
Typ
Bostadsrätt
KVM
86.5 kvm
Avgift
4 584 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad trea med dubbla balkonger!

Nu kan du bli den första att få flytta in till denna havsnära adress på underbart läge! Här bor du i en välplanerad bostad med fantastiska sociala ytor, dubbla balkonger om 8m² i österläge respektive 5m² i västerläge med ett fantastiskt ljusinsläpp. (Kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha en video inifrån bostaden skickad till dig.)

Den här nyproducerade bostaden erbjuder ett bekvämt och modernt hem där ingenting fattas. En öppen och ljus lägenhet där den gedigna känslan är genomgående och där man tack vare den väldisponerade planlösningen upplever bostaden större än sina kvadrat. Kök och vardagsrum går i en öppen planlösning och bjuder naturligt stunder kring den fina köksön. Här finns två balkonger som nås från vardagsrummet och blir ytterligare en härlig yta att umgås på. Utöver detta finns en stor hall med skjutdörrsgarderober och ett helkaklat badrum i bra storlek med egna tvättmöjligheter. (Se tillval under dokument sedan ''inredningsval''.)

Havsbrynet är ett kvarter på kajkanten på Limhamns Sjöstad. Limhamns Sjöstad är ett populärt bostadsområde med något för alla, här finns allt vardagen kräver - storstadspuls och småstadsidyll, goda kommunikationer, gym, matbutiker, skolor och vårdcentral. Här har du havet ett par steg utanför dörren och det är inte mycket längre till badet på Ribban, mysiga Limhamn eller centrala Malmö. Upptäck ett smidigt boende med fokus på det sociala och trygga livet där all service redan finns på plats.

Rumsbeskrivning

HALL
Välkomnande och rymlig hall med avhängningsmöjligheter och skjutdörrsgarderob. På golvet ligger ett vackert, mattlackerat ekparkettgolv, Ek Como, från Kährs som sedan sprider sig ut i hela lägenheten.

BADRUM
Direkt till höger efter entrén ligger det helkaklade badrummet med vitt blankt kakel på väggarna med stora, rektangulära plattor 25x40. På golvet hittar vi ett ljusgrått klinkergolv 15x15. Duschdörrar från Inredningsglas, Linc Niagara i klarglas, 90x90. Vidare utrustat med WC, tvättställ med kommod och spegel (Loox 70) med integrerad belysning bakom. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens med vit laminatbänkskiva och två överskåp.

KÖK
Köksinredning från Marbodal med grå luckor (Form Moln) och en vacker laminatbänkskiva (''Terazzo''), med dubbel tvättställ.
Utrustning: Kyl/frys (helintegrerad), induktionshäll, ugn, mikro samt diskmaskin (integrerad). Alla maskiner från kvalitativa Siemens. Här finns plats för matbord om 6-8 personer. Köksö med förvaring.

SOVRUM 2
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och hel skjutdörrsvägg av garderober.

SOVRUM 1
Mindre sovrum i direkt och avskilt läge från hallen. Fönster mot balkong i öster.

VARDAGSRUM
Härligt stort och ljust vardagsrum med med direkt utgång till balkongen på 5 kvm i väster samt 8 kvm i öster. Vardagsrummet vinklas upp mot det öppna köket och har gott om plats för både soffa och matbord. Total yta på ca 47 kvm. Öppen planlösning.

TVÅ BALKONGER I OLIKA VÄDERSTRECK
Balkong i västerläge med härlig utsikt mot innergård och Glasbrukskajen. Större balkong i öster mot lugn gata. Plats för möblemang och planteringar.

FÖRRÅD
Till bostaden hör ett källarförråd.

Dokument (pdf)

Planlösningar Brf Havsbrynet Ekonomisk plan Brf Havsbrynet Stadgar Inredningsval Bofaktablad - Havsbrynet E1102

Länkar

Film

Allmän information

Pris

3 595 000 SEK (Högstbjudande)

Tillträde

Maj 2023

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

86.5 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Packhusgatan 27

Ort

Limhamn

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

E-11202

Våningsplan

2 av 9

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Havsbrynet

Organisationsnummer

769638-7088

Allmän information

BRF Havsbrynet är en äkta bostadsrättsförening som äger marken för Sandformen 1 med adresserna Formgatan 24-30 samt Packhusgatan 25-29. Föreningen upplåter 148 lägenheter samt en övernattningslägenhet fördelade på tre bostadshus med 5-9 våningsplan, samtliga upplåtna med bostadsrätt. En lokal, upplåten med hyresrätt . Föreningen bildades 2020, inflyttning beräknas ske från hösten 2022 - juli 2023. Skanska Sverige AB har totalentreprenad.

EKONOMI
Ekonomisk förvaltning hanteras av NABO.
Pantsättningsavgift 1% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (525 kr år 2023)
Överlåtelseavgift 2,5% av gällande prisbasbelopp, köpare betalar denna avgift (1 313 kr år 2023).

Föreningen har gemensamt el-abonnemang, den boende debiteras efter faktisk förbrukning.
Förbrukning av varmvatten debiteras den boende efter faktisk förbrukning.

UNDERHÅLL OCH RENOVERINGAR
Nybyggnation 2020-2022.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Cykelrum, rum för barnvagn och rullstol i källare.
Lekyta på gården samt cykelparkeringar, gemensamhetsytor med bland annat boulebana, möblering och bänkar. Miljörum.

KABEL- TV OCH BREDBAND
Kollektivt avtal för tv grundutbud, bredband och telefoni via Telia, 150 kr/mån tillkommer som ett obligatoriskt tillägg. Eventuell fast avgift och samtalsavgifter för telefoni tillkommer och betalas av bostadsrättsinnehavaren direkt till leverantören.

GARAGE OCH PARKERING
I föreningen finns ett underjordiskt varmgarage med 82 garageplatser varav 3 är reserverade för bilpool. Ett antal laddstationer för elbilar. Garageplatserna kan hyras för 1100 kr/månad. För platserna med laddstationer tillkommer kostnad för elförbrukningen. Kösystem nyttjas. Frågor gällande kö vänligen kontakta bostadsrättsföreningen.
Ytterligare 30 parkeringsplatser finns att tillgå via parkeringsavtal, dessa parkeringsplatser ligger inte på den egna fastigheten. Avtalet för dessa platser gäller i 25 år.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg ingår i avgiften.
Brf-innehavaren har ett eget förråd i källarplan.

KONTAKT
Mail: jonathan.santos@skanska.se alt. hanna.bengtsson@skanska.se

Uppgifterna är hämtade från ekonomisk plan samt säljmaterial för projektet. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen för kontroll av ovanstående uppgifter.

Brf bildades

2020

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnadskommentar

Husen får en varierad fasad som blandar tegel och betong vilket ger ytan ett vackert uttryck som går väl med den lummiga gården och utsikten över vattnet. På taken finns det solceller som kompenserar för en del av husets energiförbrukning.

Brf Havsbrynet är mörkgrönt vilket innebär att det uppfyller extra strikta miljökrav. Skanska förklarar: "På mörkgröna hem ställer vi väldigt höga krav på energianvändningen. Målet är att alla mörkgröna hem ska ha netto noll primärenergi. Vilket innebär att huset genererar lika mycket förnybar primärenergi, som det behöver för värme, kyla, varmvatten och fastighetsel. Detta kan till exempel lösas genom en kombination av solceller och andra energismarta lösningar som extra mycket isolering och effektiva fönster."

Övriga utrymmen i föreningen

Till föreningen tillhör en lummig och mysig innergård med sittplatser, härlig utsiktsplats som blickar ut över vattnet, en boulebana och en pergola med bänkar. Vid utsiktsplatsen finns även en sandlåda för barnen. Kort sagt blir innergården en naturlig förlängning av hemmen och kanske framförallt balkongerna i Havsbrynet.

Gården blir trygg och trivsam även på kvällstid tack vare en stilfullt designad ljussättning. De behagligt upplysta entréerna välkomnar dig hem varje kväll. I källaren finns lådcyklar som går att hyra och under kvarteret finns det ett garage som du enkelt når med hiss från trapphusen. Här hittar du även en bilpool.

Antal lägenheter

148

Byggnader

Byggår

2023

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 584 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Bostadsrättstillägg

Beskrivning månadsavgift

Obligatoriskt tillägg om 150 kr/mån avseende bredband och 200 kr/mån avseende varmvatten tillkommer. Varmvatten debiteras enligt schablon.
Debitering av faktisk elförbrukning tillkommer.

Andelstal

0.75395 %

Överlåtelseavgift

1 313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration ej utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl