Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Fridtunagatan 17, T1, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
87 kvm
Avgift
5 959 SEK / mån
Rum
3 rum

Charmig trea med stor balkong!

Varmt välkomna till denna fina trea med stor inglasad balkong härligt belägen i T1 med närhet till både city och Vallaskogen. Det här hemmet är optimalt planerat med sällskapsytor i anslutning till varandra och separat del där sovrummen är belägna. Här bor ni med ett stadsnära läge men avskilt från större trafikerade vägar. Ett perfekt boende för er som söker ett boende i city!

Här välkomnas ni av en rymlig och möblerbar hall med plats för ytterkläder. Från hallen når Ni kök och vardagsrum. Vardagsrummet är ljust och fint och bjuder in till umgänge. Här finns gott om plats för soffgrupp. Köket är väl tilltaget och erbjuder gott om plats för matbord för 4-6 personer. Här ligger en bänkskiva i sten, det är gott om arbetsyta och mycket förvaring. Sovrummen är bra i storlek och ger plats för dubbelsäng och garderober. Vidare erbjuds ett nyligen renoverat badrum med kakel och klinker. Här finns det golvvärme, handdukstork, spotlights, torktumlare och tvättmaskin. Mellan de två sovrummen finner ni en större klädkammare med plats för mycket förvaring.

Stabil och välskött bostadsrättsförening med låg belåning och engagerad styrelse. Avgifterna har inte höjts på många år och det finns inga planerade avgiftshöjningar.

Här bor Ni i populära kvarter med bekvämt cykel- och promenadavstånd till såväl city som Universitetssjukhuset, Universitetet och Mjärdevi. Runt hörnet finns butik med generösa öppettider, postutlämning, vårdcentral, apotek och veterinär. Dessutom bor ni endast några minuter ifrån promenad- och motionsspår i Vallaskogen och Gamla Linköping.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy