Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lasarettsgatan 6, Centralt, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
84 kvm
Avgift
4 613 SEK / mån
Rum
3 rum

Exklusiv och rymlig trerummare med attraktivt cityläge

På eftertraktade Mahoniahöjden erbjuds äntligen möjligheten att bli ägare av denna moderna och bekymmersfria bostad fördelade på tre rum och kök. Här bor ni rofyllt invid den lummiga parken Mahoniadalen som genomkorsas av Tinnerbäckens porlande vatten samtidigt som ni når Trädgårdsföreningen, US, Tinnerbäcksbadet och Linköpings stadskärna på endast ett par minuters promenad från porten.

På Lasarettsgatan finner ni denna påkostade trerummare med fönster i två väderstreck. Lägenheten erbjuder en genomgående smakfull interiör med exklusiva materialval och en genomtänkt planlösning. Här inryms ett ljust och välutrustat kök från HTH med rymlig matplats, ett väl tilltaget vardagsrum i planlösning mot kök och hall, två sovrum med god förvaringskapacitet samt ett stort duschrum med bland annat tvättavdelning och golvvärme. Vidare erbjuder lägenheten goda förvaringsmöjligheter i hallen.

Utöver den genomtänkta planlösningen erbjuder denna bostad en rad olika kvalitéer där framförallt den inglasade balkongen utmärker sig med sin generöst tilltagna yta och perfekta läge ut över den vackra Tinnerbäcken.

Här bor man i en mycket stabil Riksbyggen-förening med god ekonomi, välskötta byggnader och en välorganiserad styrelse. Att bo i föreningen upplevs väldigt smidigt. För att komma åt garage, gym och övriga faciliteter tar du bara hissen rakt ner i källaren utan att behöva gå utomhus. Det finns ett rymligt förråd som hör till bostaden. I månadsavgiften ingår värme, tv och bredband. Föreningen har garageplatser med laddstolpar för dig med elbil.

Detta är en lägenhet perfekt för dig som värdesätter närheten till citypulsen samtidigt som du kan dra njuta av alla närliggande grönområden för rekreation. Kommunikationerna är mycket goda med flertalet busslinjer som trafikerar närmsta hållplats Tinnerbäcksbadet med täta turer. Hållplatsen ligger cirka 150 meter från porten. Under året kommer Östensons öppna en välsorterad matbutik vid Folkungavallen, endast ett par hundra meter bort. Enbart ett stenkast från bostaden kommer även Linköpings Simhall slå upp portarna för sin nya simhall i vår.

Sammantaget är detta ett utmärkt boende och läge som måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy