Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 000 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Boplatsvägen 11, Brotorp/Järvastaden, Sundbyberg
Typ
Bostadsrätt
KVM
34 kvm
Avgift
2 583 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

1,5 rok med uteplats mot grönskande innergård!

*Accepterat pris - kontakta ansvarig mäklare för visning*

Välkomna till ett boende i toppskick med välplanerade ytor och smakfulla materialval. Här bor ni på en lugn och stillsam gata med nära till grönområden och kommunikationer. Bostaden erbjuder en stor uteplats mot innergård, öppen och social planlösning, ett stilrent och modernt kök, badrum med kombinerat tvättmaskin och torktumlare, sovalkov som går att skärma av samt goda förvaringsmöjligheter. Garage finns och nås smidigt via stor hiss i huset, från förmånliga 850kr/månad.

Brf Ströva ligger i ett perfekt läge mitt emellan stad och natur med mindre än 5 min promenad till bussförbindelser, mataffär, skola och förskolor. Medlemmar i Brf Ströva får tillgång till en gemensam innergård som har grill och bänkar, gemensamt cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum. Föreningens medlemmar har även tillgång till odlingslådor och pingisbord, samt en gemensamhetslokal som är lämplig för mindre event eller övernattning av gäster. Lokalen är ca 75kvm och har ett litet pentry och WC med dusch. I lokalen finns två bäddsoffor som rymmer två personer var. Föreningen har en god ekonomi och har amorterat på sina lån sedan start. Möjlighet finns att hyra parkeringsplats i föreningens garage som även är utrustat med laddplatser för elbil.

I Brotorp/Järvastaden bor ni ett stenkast från stadens puls och med underbara naturområden runt hörnet. Här finns stort utbud av matbutiker, restauranger, caféer, gym och både Willys samt Stora Coop på nära avstånd. Vill ni vara 1 med naturen finns Igelbäckens naturreservat nära och även för er vill åt motion och friluftsliv ligger Ursviks motionsanläggning med elbelysta löp- och skidspår på nära avstånd. Nära promenadavstånd till Pendeltågsstation Ulriksdal för vidare avfärd in till Stockholms city på ca 10 min och till Odenplan ca 7 min, buss som tar er till Stockholms Universitet på 17 min och Westfield Mall of Scandinavia finns på bekvämt avstånd.

Kontakta ansvarig mäklare Victor Aghester för mer information.

Allmän information

Pris

2 000 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

1.5

Boarea

34 kvm

Areauppgift enligt

Ek. Förvaltaren

Gatuadress

Boplatsvägen 11

Ort

Sundbyberg

Kommun

Sundbyberg

Lägenhetsnummer BRF

00202

Våningsplan

1 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Ströva i Sundbyberg

Organisationsnummer

769632-7274

Allmän information

Brf Ströva i Sundbyberg är en äkta bostadsrättsförening som sedan 2018 äger fastigheterna Hästskon 1 och Hästskon 2.
Föreningen upplåter 101 bostadsrätter. Marken upplåts med äganderätt. Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade via Willys Towers Watson. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg. Juridisk person godkänns inte som köpare. Delat ägande godkänns utan krav på minsta ägarandel.
Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastum.

Brf bildades

2015

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

I månadsavgiften ingår bredband och ett basutbud av TV-kanaler. Boende kan själv lägga till eller utöka sitt utbud via portalen hos Tele2 (tidigare ComHem).

Uppvärmning och ventilation

Förbrukningskostnader för kall- och varmvatten ingår i månadsavgiften enligt schablon.

Utförda renoveringar

Fastigheterna är nybyggda vilket gör att enbart löpande underhåll genomförts.

Kommande renoveringar

Inga renoveringar planerade i dagsläget enl kontakt med föreningen 2023-03-11.

Övriga utrymmen i föreningen

Cykelrum, rullstols/barnvagnsrum, miljöhus för källsortering, gemensamhetslokal, pingisrum och odlingslådor på innergården. Till varje lägenhet hör ett förråd. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek. Finns även tillgång till gemensamhetslokal om 75 kvm med möjlighet till event och övernattning (250 kr/natt + 100 kr/natt om man önskar parkera i garaget)

Antal lägenheter

101

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 583 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Ink. Vatten och värme. Obligatorisk avgift om 105kr/mån tillkommer för tv, telefoni och bredband.

Avgiftsförändringar

Föreningen höjde avgiften med 12% vid årsskiftet 2022/2023. Någon ytterligare förändring har inte framkommit av styrelsen 2023-01-12.

Andelstal

0,652300

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 77 parkeringsplatser i garage.
Kostnad för plats är;
850 kr/mån för plats om 2,3 m (i dagsläget kö)
1 000 kr/mån för plats om 2,5 m (i dagsläget tillgänglig plats)
1 400 kr/mån för el-plats (i dagsläget tillgänglig plats)

Kontakta styrelsen på info@brfstrova.se för att ställa dig i kö.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

71 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Sofia Forsgren

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl