Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Linnégatan 67 B, Limhamn, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
82 kvm
Avgift
5 500 SEK / mån
Rum
3 rum

Unik lägenhet på trivsamma Limhamn!

Snart saluförs denna unika trerummare belägen i representativ fastighet på första parkett mot Limhamn - med närhet till allt du kan tänkas behöva! En bostad där funktionell design möter smakfulla och moderna materialval längs välplanerade kvadratmeter. Här möts vi av klassiska 1940-talsattribut så som gediget parkettgolv, tilltagen takhöjd och stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Vidare bjuder bostaden på välplanerat kök med exklusiva detaljer, två rymliga sovrum med bra garderobsförvaring och sociala ytor. Lägg därtill ett badrum med bubbelbadkar och gäst-WC praktiskt beläget mellan sovrummen. Med en genomgående planlösning, sobra färgval och unika slag är detta en bostad som måste upplevas på plats!

Bostadens hjärta utgörs av ett spatiöst vardagsrum som naturligt bjuder in rogivande stunder med nära och kära och faller sig perfekt för sociala tillställningar. Från vardagsrummet nås sovrummen, samtliga i master bedroom storlek, där ena vetter rofyllt in mot gården med utgång till södervänd balkong i generös storlek. Vidare in finns bostadens andra sovrum - smakfullt renoverad interiör, ypperliga förvaringsmöjligheter och med en ovanligt imponerande takhöjd om hela 3,5 meter. Här njuter ni av ett hem med alla moderna bekvämligheter på bästa Limhamnsläge.

Bli en del av en personlig och aktiv förening med god gemenskap och sammanhållning. Här bor ni i en välmående förening i attraktiva kvarter med en grönskande innergård och härliga umgängesytor. Brf Slottshyddan beskattas som äkta och äger marken vilket borgar för en ekonomisk trygg framtid.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy