Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Folkets Parksgatan 8, Gottfridsberg, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
50 kvm
Avgift
2 724 SEK / mån
Rum
2 rum

Idealisk tvåa med väl tilltagen söderbalkong!

Chans till romans? Det är inte svårt att bli förförd av den här moderna, smart planerade tvåan i hjärtat av Folkets Park i Gottfridsberg. Här presenteras en mycket trevlig bostad på 50 kvadratmeter med stor, södervänd balkong som löper utmed hela lägenheten. Bostaden färdigställdes 2015 och andas fortfarande nykänsla. Genomgående ljus och stilfull interiör med kök och vardagsrum i öppen planlösning, rymligt sovrum, helkaklat duschrum med tvättavdelning och smarta förvaringslösningar.

Stora fönsterpartier som bidrar till härliga ljusinsläpp. Bostaden har ett trevligt hörnläge med lugna omgivningar och direkt närhet till den intilliggande tallparken. Det är inte svårt att koppla av och känna sig som hemma.

Brf Dansbanan består av 51 bostadsrättslägenheter. Stabil förening med god ekonomi och välskött fastighet. I källaren finns garage, lägenhetsförråd och cykelförråd. Avgiften ligger på 2 724 kr och då ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen har tecknat ett kollektiv elavtal, vilket innebär att man köper el som en enda större kund. De boende slipper därmed nätkostnaden, som annars utgör en väsentlig del av elräkningen. Elkostnaden debiteras på den vanliga avin för månadsavgiften, där den exakta förbrukningen tydligt anges för varje månad.

Folkets Park invigdes den 5 juni 1921 och förknippas med nöje och glädje. Parkenområdet har under senare år fört en slumrande tillvaro. Naturen har fått råda vilket skapat en unik karaktär med uppvuxen tallskog mitt i staden. Lägenheten vetter mot Tallgården med dess nästan magiska och romantiska känsla av rofylldhet och mystik. Innergården består av gräs, planteringar, fina promenadvägar, en liten lekplats och vackra sittplatser. Gården övergår mjukt till omgivningens välbevarade naturmark med dess uppvuxna tallmiljö.

Det geografiska läget är optimalt - du kan snabbt ta dig till ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i Valla friluftsområde. För dig som studerar vid Universitetet eller arbetar i Mjärdevi är det bekvämt gång- och cykelavstånd. Området ligger bra till hur du än väljer att leva ditt liv.

Definitivt ett tillfälle att ta vara på - välkommen att anmäla ditt intresse!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy