Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Byalagsvägen 4A, Centrala Stuvsta, Huddinge
Typ
Bostadsrätt
KVM
78 kvm
Avgift
4 680 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

VÄLPLANERAD TREA I CENTRALA STUVSTA FRÅN 2020-2021

Nu ges möjligheten att förvärva denna stilrena 3:a i Stuvsta! Fina ytskikt med målade väggar och parkettgolv, bra materialval samt en genomgående välplanerad planlösning som erbjuder fint ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Bostaden erbjuder:

- Entré med bra förvaring- och avhängningsmöjligheter via hatthylla, garderob och klädkammare
- Välutrustat kök med utrymme för större matplats
- Rymligt vardagsrum i anslutning till köket med utgång till balkongen
- Stor balkong i sydvästläge med vy ut mot föreningens lugna innegård
- Badrum utrustat med bl.a dusch, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan
- Två sovrum med bra möbleringsalternativ

I föreningen finns det barnvagnsförråd, cykelrum, utrymme för källsortering, städrum, övernattningslägenhet, styrelserum och parkeringsplatser (utomhusparkering och garage). Till bostaden hör även nyttjanderätt till ett källarförråd.

Här bor man i ett centralt läge, intill fina villakvarter nära pendeltåg och Stuvsta torg. Stuvsta centrum är ett lugnt område omgivet av trevliga familjehus. Här finns närservice som apotek, ICA-butik, vårdcentral samt ett stort utbud av olika restauranger (bl.a populära Stella pizzeria). Kommunikationerna till och från Stuvsta är väldigt bra, både med flertalet busslinjer och egen pendeltågsstation (Stuvsta station) som tar en in till Stockholm C på 12 min. Huddinge centrum, 3 minuter bort med pendeltåget, erbjuder flertalet butiker. På promenadavstånd når man Långsjön som erbjuder badmöjligheter samt promenadstråk runtom sjön. I närområdet så finns det flera välrenommerade förskolor och skolor.

VID INTRESSE - kontakta ansvarig mäklare för visning!

Rumsbeskrivning

- HALL -
Entré utrustad med säkerhetsdörr. Avhängnings- och förvaringsmöjligheter genom hatthylla, garderob och förråd. Fint parkettgolv som breder sig vidare in till resterande rum och skapar ett enhetligt intryck.

- KÖK -
Stort kök med fint ljusinläpp via fönster i helt insynsskyddat läge. Här har man gott om utrymme för matplats intill fönsterpartiet. Bra förvaringsmöjligheter genom både över- och underskåp med släta luckor i fin beige ton. Mörk bänskiva som bryter av på ett stilrent sätt. Den maskinella utrustningen består av:
- Integrerad diskmaskin
- Inbyggd mikro
- Inbyggd ugn
- Kyl och frys
- Induktionshäll
- Köksfläkt

- VARDAGSRUM -
I anslutning till köket finns vardagsrummet som är stort till ytan och erbjuder bra plats för större soffgrupp och TV-möblemang. Via vardagsrummet nås bostadens balkong

- BALKONG -
Via vardagsrummet nås bostadens stora balkong med vy över föreningens trevliga innergård. Belägen i attraktivt sydvästläge. Tack vare balkongens storlek så har man gott plats för matbord samt sittgrupp.

- BADRUM -
Helkaklat badrum utrustat med dusch, kommod, badrumsskåp med spegel. Här har man även tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och förvaringsskåp ovan.

- SOVRUM 1 -
Till vänster om badrummet nås bostadens största sovrum. Plats för dubbelsäng och utrymme för garderober. Ljusinsläpp via fönster i helt insynsskyddat läge! Ljusa ytskikt.

- SOVRUM 2 -
Till höger om badrummet nås bostadens andra sovrum, som även det är i bra i storlek och erbjuder plats för säng och övrigt möblemang. Avhägningsmöjligheter genom garderobsvägg med skjutdörrar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Ekonomisk plan Årsredovisning 2021 Energideklaration Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

78 kvm

Gatuadress

Byalagsvägen 4A

Ort

Huddinge

Kommun

Huddinge

Lägenhetsnummer BRF

61201

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Tåget i Stuvsta

Organisationsnummer

769635-0813

Allmän information

Tåget är en förening med 48 lägenheter. Här får du och din familj ett småskaligt boende intill lummiga villakvarter, i hörnet av Stambanevägen och Byalagsvägen. Pendeltågsstationen och Stuvsta torg ligger alldeles i närheten. Stuvsta centrum är ett lugnt område omgivet av trevliga familjehus. Här finns närservice som apotek och vårdcentral samt ett stort utbud av olika restauranger. Kommunikationerna till och från Stuvsta är mycket goda, både med buss och pendeltåg. Huddinge centrum, 3 minuter bort med pendeltåget, erbjuder service och butiker. Föreningen delar innergård med Brf Loket i Stuvsta som är en +55- förening.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Tillkommer obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia Triple-Play.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme
Frånluftsventilation

Utförda renoveringar

Då fastigheten är så ny har ingen renovering utförts.

Kommande renoveringar

Ingen planerade renoveringar (2023-01-09)

Övriga utrymmen i föreningen

Förvaringsutrymme för rullstolar, barnvagnar och cyklar finns i källaren i respektive trapphus. Soprum för källsortering finns på husgaveln med adress Byalagsvägen 2D. Det nås även via hissen på Byalagsvägen 4A.

ÖVERNATTNINGSLÄGENHET:
Brf Tågets övernattningslägenhet på Byalagsvägen 4A plan K1. Utrustning: Bäddsoffa med 2 sängplatser, kudde, täcken, filt. Egna lakan medtas.
Liten kyl, diskho, tv, samt toalett med dusch. (inga kokmöjligheter) Kaffebryggare/vattenkokare och porslin för lättare frukost. Bokning görs via bokning på föreningens hemsida. Kostnad är 300 kr/natt, max 3 nätter i följd.

GEMENSAMHETSANLÄGGNING:
Föreningen är delaktig i tre gemensamhetsanläggningar. GA:1 avseende gård, dagvatten från gård, bullerskärm, stödmur, trappa och vägg mot garage tillsammans med Frigg 1 (Brf Loket i Stuvsta), andelstal 1 av 2. GA:2 avseende dränering runt garage samt pålar och bärlager under garage tillsammans med Frigg 1 (Brf Loket i Stuvsta) och Frigg 3, andelstal 1 av 3. GA:3 avseende garage tillsammans med Frigg 2 (Brf Loket i Stuvsta), andelstal 11 av 38.

FÖRRÅD
Till bostaden hör nyttjanderätt till ett källarförråd.

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 680 SEK/månad

Beskrivning månadsavgift

Värme, kallvatten samt sophämtning. Tillkommer obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för Telia Triple-Play. Varmvatten debiteras separat efter förbrukning.

Andelstal

0,020801%

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen förfogar över 30 parkeringsplatser. Av föreningens p-platser är tre platser vara försedda med laddstolpar för elbilar som är avsedda för föreningens medlemmar. Läs mer i föreningens policy nedan. Vill du ställa dig i kö till en parkeringsplats eller har frågor om parkering kontaktar du styrelsen. Kommunens infartsgarage är öppna om möjliga att parkera i. www.huddinge.se/stadsplanering-och-trafik/parkering/infartsparkering-och-avgifter/.

Parkering utomhus 600 kr/mån, handikapparkering och parkering med elstolpe för motorvärmare 700 kr/mån, garage 1000kr/mån, garage elbil 1500kr/mån (endast 3 platser). (Idagsläget ca. 10 i kö. 2023-01-09)

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

49 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

60 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy