Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
7 600 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Thunströms väg 16, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
112 kvm
Avgift
8 419 SEK / mån
Rum
5 rum

Nyproducerad och välplanerad 5:a med balkong med söderläge mot Svindersvik

På Kvarnholmens soliga södra sida bygger Peab Solvändan som är den första etappen på Kvarnholmsterrassen och här planerar de för 77 lägenheter om 1-5 rum och kök. Placeringen av husen på Kvarnholmsterrassen liknar en solfjäder där alla lägenheter får balkong, terrass eller uteplats, flera med utsikt mot naturen och Svindersvikens vatten. Garage finns i huset och busshållplats planeras strax utanför dörren. Högt beläget på berget på våning 1 av 4 hittar ni denna yteffektiva 5:a som bjuder på en social och öppen planlösning, 4 sovrum, två badrum med dusch och en stor solig söderbalkong om 7 kvm. Balkongen och bostaden blickar högt över området mot Svindersvik. Intill ligger föreningens gemensamma, grönskande innegårdar i söderläge med plats för umgänge, lek och rekreation.

Bostäderna i Solvändan bär PEABs signum med stora ljusinsläpp och öppna planlösningar. Kvaliteten på ytskikt och inredningsdetaljer är alltid av hög klass. Den neutrala färgskalan ger dig alla möjligheter att skapa ett personligt hem med dina favoritmöbler och färger.

Boendeparkering finns i två plan, garage under husen och man planerar för flera laddplatser.

Var den första att flytta in i denna bostad, tillträde från 2023-09-05! Läs mer om projektet på PEABs hemsida: https://peabbostad.se/projekt/stockholm/kvarnholmsterrassen-solvandan/

Obs, bostaden säljs på ritning och kan inte visas då projektet ej är färdigställt.

Tänk dig att bo i en stadsdel där det nya går hand i hand med det gamla. Där glest bevuxna klippor ligger sida vid sida om moderna lägenheter och där du bara är en 10 minuters cykeltur från stan. Här bor du med ena foten i skärgården och andra foten i City. Goda kommunikationer inkluderar bussar som tar dig snabbt in till Slussen och inte att förglömma SL-båtar som enkelt tar dig in till Nybrokajen/Djurgården/Lidingö.

Rumsbeskrivning

Hela lägenheten har genomgående vitlaserat mattlackat ekparkettgolv, målade väggar i vitt i samtliga gemensamma ytor (NCS S 0500-N) och massiva innerdörrar med ljudisolerad kärna. Genomgående 2,50 m i takhöjd.

Hall - Välkomnande hall med grått klinkergolv (Centro), stor skjutdörrsgarderob samt ingång till stor klädkammare. Garderoben har spegeldörrar och inredning.

Kök - Smakfullt kök från Vedum inrett med släta köksluckor i åskblå med handtag i krom, ljus laminatbänkskiva (Marfil Cream) med extra bred diskho och vitt fasat kakel. LED-list belysning under överskåp med dimmerfunktion. Rostfria vitvaror från Siemens så som induktionsspishäll, inbyggd fläkt med rostfri kant, varmluftsugn, mikrovågsugn, integrerad diskmaskin, kyl och frys.

Vardagsrum - Stort luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Öppet mot kök och utgång till balkong.

Balkong - Stor balkong om 7 kvm i soligt söderläge. Utsikt mot Svindersvik.

Sovrum 1 - Master bedroom om 15 kvm med målade väggar i gråbeige (S 4005-G80Y). Väl tilltagen skjutdörrsgarderob. Garderoben har spegeldörrar och inredning.

Sovrum 2 - Trevligt sovrum om 11 kvm med målade väggar i beige (S 2005-Y40R)

Sovrum 3 - Trevligt sovrum om 7 kvm med målade väggar i grönbeige (Jotun Lagerträd)

Sovrum 4 - Trevligt sovrum om 8 kvm med målade väggar i vitt (NCS S 0500-N)

Badrum - Badrummet är inrett med grått klinkergolv och ljusbeige kakel. Här finns toalett, handfat med vit kommod, spegelskåp med belysning, spotlights i tak samt dusch med duschdörrar i klarglas och takdusch. Separat tvättdel med tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Badrum - Duschrummet är inrett med grått klinkergolv och vitt kakel. Här finns toalett, handfat med vit kommod, spegelskåp och dusch med duschvägg i klarglas.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Ordebekräftelse inredningsval Planlösning C-1104 Illustrationsplan Ekonomisk plan brf Solvändan

Länkar

Film PEABs hemsida

Allmän information

Pris

7 600 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Boarea (BOA)

112 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Thunströms väg 16

Ort

Nacka

Kommun

Nacka

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Till lägenheten hör ett externt förråd.

Lägenhetsnummer BRF

C-­1104

Våningsplan

1 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Solvändan i Nacka

Organisationsnummer

769633-3744

Allmän information

Välkommen till Brf Solvändan i Nacka. Här bor du på den södra sidan av Kvarnholmen med den ena foten i city och den andra i Stockholms skärgård. Peab Bostad bygger 77 st bostadsrätter, i en solfjäder där alla har balkong/terrass eller uteplats. Föreningen är en äkta boostadsrättsförening och äger marken. I föreningen finns 1or-5or i olika storlekar, beläget uppe på höjden med närhet till Kvarnholmens centrum.

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Bredband och digital-TV via fiberanslutning. Leverantör: Telia Triple Play. Obligatoriskt tillägg om 169 kr/mån.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme (vattenburna element) / FTX

Övriga utrymmen i föreningen

Mysiga innergårdar mellan husen för lek och umgänge. Cykelförråd finns i källarplan. Ett källarförråd tillhör varje lägenhet. Vissa bostäder har dessutom ett extra förråd i lägenheten.

Antal lägenheter

77

Byggnader

Byggår

2023

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

8 419 SEK/månad. I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg för bredband och digital-TV om 169kr/mån.

Andelstal

2,01174

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är inte pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

500 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

650 SEK/månad

Antal personer i hushållet

4

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Garageplats i källaren finns att hyra, totalt ca 50 platser. Ett garage i två plan anläggs under kvarteret Kvarnholmsterrassen. Det är ett av två gemensamma garage för samtliga sju kommande bostadsrättsföreningar på Kvarnholmsplatån (sköts via gemensamhetsanläggning). Entré utifrån och det är även förberett för totalt 20 laddningsstolpar för elbilar, 10 i varje garage (elanvändning debiteras).

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen har vuxit fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Kvarnholmen planeras att bli en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokalen "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön passerar du flera grönområdet och lekplatser, på södra sidan finns den fantastiska lekplatsen Lilla Kvarnholmen som är en miniatyr av Kvarnholmen och intill finns utomhusscen och boulebanor. Längs vattnet finns också utegym och lummiga skogsgläntor. På södra sidan byggs nya delar av Kvarnholmen upp och här finns det planer på att bygga en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool.

Närcentrumet Spisbrödsfabriken ligger centralt på ön med stor COOP-butik, apotek, kemtvätt/skomakare, frisör, restauranger, gym och café/bageri Robin Delselius. Längs Kvarnholmsvägen finns ytterligare service som gym, sushibar, restaurang Molinari och restaurang Don Felice som sommartid även har utomhusbar med kvällssol och utsikt över vattnet. På kajen finns omåttligt populära glassbaren SNÖ.

Skolan Ebba Brahe (F-9 samt gymnasium) finns i området, skolan erbjuder också förskoleverksamhet och i området finns ytterligare en förskola (Alexanderskolan). Ytterligare förskolor, skolor och gymnasium finns i intill närområdet.

Läs mer om Kvarnholmens framtidsplaner på www.kvarnholmen.com

Längs vattnet tar du dig snabbt till intilliggande Finnboda Hamn där ICA butik, möbelaffär och Café Slipen ligger och här kan du gå vidare längs vattnet hela vägen till Södermalm. Centrala Nacka med Sickla köpkvarter,. Köpcentret Nacka Forum, Ica Maxi, Nacka Strand och Nyckelvikens naturreservat når man via nya Kvarnholmsbron som förbinder de två stadsdelarna.

Området har utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka. Täta bussturer trafikerar i området där bussen tar dig direkt till Slussen eller Nacka Forum. Du kan också enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan eller Frihamnen på ca 20 minuter med pendelbåtarna vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller). Båtarna går ofta under rusningstid och till sent in på kvällen. Morgonbåtarna bjuder på kaffe.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl