Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 450 000 SEK
Adress
Eleonoragatan 17, Norr, Eskilstuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
42 kvm
Avgift
2 752 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Påkostad tvårummare med rejäl balkong och hiss från markplan

Varmt välkommen till denna i princip nybyggd lägenhet intill Munktellstaden. Eleonoragatan 17 med sina välplanerade 42 kvm byggdes 2020 och har flertalet påkostade detaljer, materialval och vitvaror. Hissen från markplan tar dig till våning 3 där denna tvårummare finns. Väl inne i bostaden möts du av en ljus bostad med bra takhöjd och genomgående parkettgolv. Bostadens kök är fullt utrustat med induktionshäll, ugn, diskmaskin, platsbyggd ugn, diskho och gott om arbetsyta. Vidare in i bostaden så finns det rymliga vardagsrummet som enkelt rymmer soffgrupp med tillhörande soffbord, mediamöbel och barbord med tillhörande stolar. Intill vardagsrummet ligger sovrummet med tillhörande förvaring i garderober. Här finns två ingångar och dubbelsäng ryms enkelt med tillhörande nattduksbord på vardera sida. Från vardagsrummet nås även den rejäla balkongen med kvällssol.

Det omgivande området utgör en knutpunkt på Norr. Här bor du med närhet till Munktellstaden, nya badhuset samt Stiga Sports arena och inom promenadavstånd finns högskolan samt tågstationen.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Hissen eller trappen tar dig till våning 3/5 där denna charmiga lägenhet väntar. Hallen har klinkers på golvet och vitmålade väggar. Här finns avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och plats för skoställ. Vidare in i lägenheten så har vi det påkostade köket i L-formation med vita köksluckor och gott om förvaring. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, ugn, platsbyggd mikro från Siemens, kyl/frys samt diskho. Vidare in i lägenheten har vi ett rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp med tillhörande soffbord, mediamöbel och även barbord med tillhörande stolar. Vardagsrummet är i anslutning med sovrummet som har gott om förvaring i form av garderober och även i anslutning till den rejäla balkongen med kvällssol.

Dokument (pdf)

Planlösningar brf_munktell_Årsredovisning_2021 Brf Munktell - Stadgar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 450 000

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

42 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Eleonoragatan 17

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Rymligt källarförråd tillkommer bostaden som nås vis hiss eller trapp.

Lägenhetsnummer BRF

2A:1202

Våningsplan

3 av 5

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Munktell i Eskilstuna

Organisationsnummer

769633-4445

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Bostadsrättsföreningen innehar två hus med totalt 67 lägenheter på fastigheten Natten 1 med adresserna Norrgärdesgatan 1 och 3 samt Eleonoragatan 15 och 17.

BYGGNADSÅR
2020

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Fiber (Telia Triple Play)
Internet: Fiber (Telia Triple Play)

Uppvärmning och ventilation

UPPVÄRMNING
Fjärrvärme

VENTILATION
Typ av ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning

Byggnadskommentar

ÖVRIGA BYGGNADER
Tvättstuga, fastighetsförråd, barnvagns- och rullstolsförråd, städ- och cykelförråd finns i källaren. Även ett källarförråd tillhörande bostadsrätten.

Utförda renoveringar

Värmesystemet har justerats på samtliga element. Inga underhåll har utförts under året. 5 års besiktning
kommer ske under 2025.

Kommande renoveringar

Inga planerade kommande renoveringar.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 67

Antal lägenheter

67

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Hiss nås via markplan. Inga trappsteg behöver att tas för att komma till hissen. Hissen går även ner till källarplan där tvättstuga, förråd och garage finns.

Ekonomi

Månadsavgift

2 752 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning

Andelstal

0.92777

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Nettoskulden har ej gått att få fram

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

500 SEK/månad

Försäkringskostnad

141 SEK/månad

Vatten

268 SEK/månad

Summa driftkostnad

909 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering finns även längs gatan i området. Här är områdesparkering B2. I appen Easypark köper du månadsbiljett för 400kr.

Typ

Garage

Har separat kö

Ja

Kostnad

1 000 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

83 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

75 kWh/m²

Energiklass

C

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl