Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mäster Jacobs gata 1A, Centrum/Slottshöjden, Helsingborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
39 kvm
Avgift
2 923 SEK / mån
Rum
1 rum

Välplanerad 1:a på Slottshöjden med inglasad balkong. Stabil förening & låg avgift!

Nu finns möjligheten att förvärva en mycket trevlig 1:a i en av Slottshöjdens stabilare föreningar. Ett ljust läge ombonat av grönska, uppvuxna träd och minimal insyn. Förutom det mycket trevliga läget, erbjuds här en genomtänkt disponering med fint ljusinsläpp.

Trapporna leder oss till en mysig och välplanerad bostad på andra våningen. Lägenheten fördelar sina 39 kvm på ett kök och ett stort allrum. Köket är nyrenoverat med modern inredning och fullutrustad maskinpark. Det finns gott om förvaringsutrymme och matplats för 2-4 personer. Allrummet är inbjudande med tillräckligt mycket utrymme för både en soffgrupp, säng och annat tänkbart möblemang. Från rummet nås dessutom den inglasade balkongen som vetter mot väster och kan användas under stora delar av året. I övrigt finns det gott om förvaringsutrymmen i hall och kök. Badrummet är exklusivt och håller väldigt hög standard, utrustningen består av modern inredning, duschhörna och handdukstork.

Brf Masten är en stabil och välskött HSB förening med god underhållsplan och bra avgifter. Boende i föreningen har tillgång till varsitt källarförråd, ett vindsförråd, gemensam tvättstuga, övernattningslägenhet samt en härlig utemiljö med grillmöjlighet. Från Slottshöjden når du centrum och Olympia inom några minuters gångavstånd, perfekt för den som vill bo nära stadens utbud av restauranger, shopping, natur och nöjesliv. Föreningen erbjuder p-plats mot kostnad (separat kö).

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare vid intresse!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy