Länk kopierad!

Visningar

sön 28 maj 13:00 - 13:30
Anmälan görs på annonssidan under boka visning!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK / Utgångspris
Adress
Norra Fjädermolnsgatan 42, Länsmansgården / Hisingen, Göteborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 506 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Norra fjädermolngatan 42!

Välkommen till denna nyproducerade tvåa på Norra Fjädermolnsgatan 42! Lägenheten är välplanerad och yteffektiv. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med generös matsalsdel samt stora fönster som ger ett otroligt ljusinsläpp, ett rymligt sovrum modernt badrum med tvättavdelning, dusch, golvvärme och balkong om ca. 8 kvm i soligt läge med superfin utsikt.

Det centrala läget i förhållande till övriga Göteborg och havet gör detta till ett mycket omtyckt område. Det attraktiva läget bjuder på möjlighet till aktivt boende nära centrum med all tänkbar service, det tar inte mer än 10 minuter med bil alternativt 20 minuter med spårvagn eller buss in till city. Från Länsmansgården går spårvagn 5, 6 samt buss 25. Hållplatserna intill heter Varmfrontsgatan, Solstrålegatan och Klara. Närhet finns till Svarte Mosses friluftsområde som erbjuder motionsanläggningar, fotbollsplaner och tennisplaner. Det är heller inte långt till Hisingsparken samt 4H gården som är ett perfekt utflyktsmål med barnen. På sommaren så har man närhet till flera badplatser, med bil tar det endast ca 15 minuter ut till barnvänliga Lillebybadet eller Sillvik.

Rumsbeskrivning

HALL | Välkomnande hall med plats för avhängning. Här finner ni en fin ekparkett på golvet som fortsätter in och är genomgående för hela lägenheten. Väggarna är gråa. Hallen fungerar som lägenhetens nav, härifrån når man in till bostaden övriga utrymmen.

BADRUM | I anknytning till hallen så ligger det fräscha, helkaklade badrummet. Här erbjuds praktiska lösningar för att göra vardagen bekvämare. En tvättavdelning bestående av kombinerad tvättmaskin ovh torktumlare, arbetsbänk samt vägghängda skåp. Övrig utrustning i form av wc, handfat med kommod, spegelskåp samt dusch med glasväggar som endast tar plats vid användning.

SOVRUM | Det fina sovrummet är lugnt beläget mot innergården. Här ryms enkelt en dubbelsäng om så önskas. Det extra utrymmet i det djupa fönstret ger möjlighet till inredning efter fantasi och behov. En stor klädkammare i anslutning till rummet bjuder på god förvaring.

KÖK & VARDAGSRUM | Kök och vardagsrum i öppen lösning med fint ljus via fönsterpartier och balkongdörr som ger en luftig känsla i hela rummet. En social planlösning som utnyttjar varje kvadratmeter optimalt. Perfekt plats för trevliga middagar med vänner och familj! Lätt att möblera med med soffa, matplats och övrigt möblemang. Härifrån nås balkongen som har utrymme för cafébord och stolar: skapa en plats för att avnjuta en kopp kaffe eller ett glas vin.

Köket är stiligt inrett med vita luckor, vita kakelplattor samt mörk bänkskiva . Maskin utrustning i form av kyl/frys, häll, kolfilterfläkt, diskmaskin, ugn samt inbyggd micro.

ÖVRIGT | Till bostaden hör ett förråd. Bredband ingår i avgiften. Hiss i fastigheten.

Dokument (pdf)

Planlösningar

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 795 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

55 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Norra Fjädermolnsgatan 42

Ort

Göteborg

Kommun

Göteborg

Lägenhetsnummer BRF

1102

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Fjädermoln

Organisationsnummer

769636-4103

Allmän information

Brf Fjädermoln består av 140 nya bostadsrätter i varierande storlekar. Lägenheterna är 1?5 rum och kök i storlekar mellan 34 och 116 kvm. De fyra husen har 6?8 våningar. Föreningen äger marken. Alla lägenheter är utrustade med rymliga balkonger eller uteplats.. Föreningen omfattar adresserna Norra Fjädermolnsgatan 29, 34, 36, 38, 40, 41 och 42.

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

I avgiften ingår Tele2s 100/100 bredband samt ett basutbud av TV kanaler. Ni kontaktar Tele2 för att starta upp abonnemangen. Önskar man så kan man uppgradera bredbandet eller utbudet av TV kanaler via Tele2. Telefon: 90222
Bredbandsrouter & TV-Box via Tele2.

Uppvärmning och ventilation

Uppvärmning: Fjärrvärme. På taket på hus 6 kommer solceller som genererar el att installeras. De bidrar till att minska föreningens elkostnader.
Ventilation system: Fläktstyrt till- och frånluftssystem med värmeåtervinning.

Övriga utrymmen i föreningen

I föreningen finns en stor föreningslokal med tillhörande kök och toalett. Här är möjligheterna för olika tillställningar många. I området finns det en innergård, samt en yta i östra delen där det förutom grönska finns det en lekplats för barnen med sittbänkar och bord. Det finnas cykelställ både utomhus och inomhus i cykelrum.

Informationen ovan är tagen från styrelsen, föreningens ekonomiska plan samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Vi som mäklare eller SkandiaMäklarna ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta. Senaste kontroll utfördes 2022-06-13.

Byggnader

Byggår

2021

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 506 SEK/månad. I avgiften ingår I angiven avgift ingår värme, varm/kall vatten och bredband (100/100mbit)

Andelstal insats

0,57690

Andel av månadsavgift

0,56718

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

742 603 SEK

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

I källarplan finns det 64 garageplatser samt 27 platser i markplan. Kostnad för garage ca 650 kr/månad att hyra och en p-plats ca 350 kr/månad. Det finns även 10 st laddstolpar. I alla hus utom hus 7 finns garage i bottenplan som har en direkt anslutning till husets hiss. Det är en separat kö till platserna.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

58 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

54 kWh/m²

Energiklass

B

Beskrivning

Service och kommunikationer

Du når Länsmansgården på ca 15 minuter med spårvagn från centrala Göteborg. De linjer som går är 5, 6, 10 och buss 25.

Områdesbeskrivning

Länsmansgården är känt för sina naturområden som till exempel Svarte Mosse med sitt rika fågelliv eller den kuperade och fornminnesrika terrängen omkring Store Vette.
Länsmansgårdens motionsanläggning ligger väster om Länsmansgården och norr om Svarte mosse. Här finns bland annat fotbollsplaner, tennisplaner och bangolf. Här finns även motionsslingor i varierade längder. Inom fritid finns två fritidsgårdar och ett bibliotek. Föreningslivet är mycket väl utvecklat med ett 90-tal föreningar som är verksamma i stadsdelen.
Det finns 6 skolor i området. Ryaskolan (F-9) och Svartedalsskolan (4-9) Sjumilaskolan (F-9), Landamäreskolan (F-3), Jättestensskolan (F-9) samt Nya Skolan Länsmansgården (F-3).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl