Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Åbylundsgatan 44, Åbylund, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
60.5 kvm
Avgift
2 711 SEK / mån
Rum
2 rum

Välplanerad tvåa på Åbylundsgatan 44 med solig balkong och genomgående fräscha ytskikt!

Med ett optimalt läge i attraktiva Åbylund finner ni denna fina bostad i form av en smart planerad tvåa på hela 60,5 välplanerade kvadratmeter. De rymliga ytorna är något som karaktäriserar den här bostaden tydligt i form av den generösa takhöjden och stora fönsterpartierna som även bidrar till en härlig rymd. Bostaden ligger med ett insynsskyddat läge och fönster i två väderstreck.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en funktionell, välplanerad och inbjudande hall med förvaringsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, duschrum och ett harmoniskt, mysigt och ljust sovrum med plats för dubbelsäng, garderober samt separat stor klädkammare belägen i hallen. Köket är stilrent, fräscht och modernt med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, rejäl köksbänk i trä och ljusa stilrena skåpluckor. Det rymliga, trevliga och charmiga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor, harmoniska färgval och plats för soffa och matgrupp. I det helkaklade duschrummet finns toalett, handfat, förvaringsskåp och dusch.

I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens underbara och takbeklädda balkong med sol från morgon till eftermiddag och som bjuder på plats för ett mindre bord. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

Riksbyggen Linköpingshus nr 10 är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, låga avgifter och stort utbud av gemensamma aktiviteter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, bastu, gym, övernattningslägenhet, soprum och cykelrum. I månadsavgiften om 2 711 kronor ingår, tv, vatten, värme, källarförråd samt förråd. Garage och parkeringsplats finns att hyra mot avgift.

Här i Åbylund är det lätt att trivas och läget på Åbylundsgatan är lika eftertraktat som det är fenomenalt, här bor du centralt och lugnt i klassiska kvarter med goda kommunikationer. Universitetet ligger enbart en kortare cykelpromenad bort. Fina omgivningar med närhet till Ryds motionscentrum samt Vallaskogen. Handelsområdet Tornby ligger enbart en kortare promenad eller cykeltur bort. I området finns matbutik med postombud, restauranger, skola, förskola, lekplatser, idrottsanläggning, bra kommunikationer och busshållplats, perfekt för ett par, eller dig som letar efter ett boende med närhet till allt.

Tillträde kan ske i början av Juni. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy