Länk kopierad!

Visningar

sön 26 mar 15:00 - 15:30
Välkomna på visning - Anmälan krävs!
mån 27 mar 18:00 - 18:30
Välkomna på visning - Anmälan krävs!

Boka visning

Anmälan till visning. Fyll i formuläret och välj önskat visningstillfälle.

Vill du värdera din nuvarande bostad?

Ta del av vår integritetspolicy

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 450 000 SEK
Adress
Oskarshallsgatan 3, Södra Munksjön, Jönköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
65 kvm
Avgift
3 908 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nytt och hemtrevligt på Skeppsbron!

Välkomna till Södra munksjöstaden och Skeppsbron. Här förmedlas nu en öppen två rummare på behagliga våning två. Lägenheten är så gott som ny med inflyttning så sent som förra året. Bostaden har genomgående trevligt ljusinsläpp ifrån två väderstreck. Den kloka planlösningen gör det enkelt att möblera efter egen smak och tycke. De sociala ytorna är exemplariska och öppenheten mellan kök och vardagsrum inbjuder möjlighet till bjudningar och sällskap. Bostaden förlängs via balkongen mot innergård. Sovrummet är rymligt och har gott om plats för förvaring via garderober med skjutdörrar som även finns i hallen. Badrummet går i tidlösa färger med en egen tvätt sektion med avlastningsytor.

Att bo vid vattnet innebär både aktivitet och avkoppling. Munksjörundan har blivit en vana för många, där Ni både får motion och trevliga vyer. Med en längre promenad eller kortare cykeltur når ni Jönköpings city där allt finns att erbjuda. Läget innebär närhet till välsorterad matbutik, goda kommunikationer, cykelavstånd till city och högskolan och mycket mer.

Varmt välkomna på visning!

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Årsredovisning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 450 000

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

65 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Oskarshallsgatan 3

Ort

Jönköping

Kommun

Jönköping

Lägenhetsnummer BRF

1-26

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf SKPSBRON nr 1

Organisationsnummer

769636-7973

Allmän information

Svanenmärkta hem från Skanska. Bostadsrättsföreningen består av 66 bostadsrätter om 1-4 rok. Ett nybyggt kvarter i Jönköpings allra senaste stadsdel Skeppsbron. Ett centralt läge med en framtid som innebär butiker, caféer och restauranger. Läget är sjönära och kommer i framtiden också erbjuda fina parkområden och promenadstråk. Miljön kring Munksjön växer och i förlängning till Munksjöstaden färdigställs nu områdets allra första kvarter, här välkomnar vi ett nybyggt kvarter i Jönköpings allra senaste stadsdel Skeppsbron. Ett centralt läge med en framtid som innebär butiker, caféer och restauranger. En perfekt kombination mellan lugnet, stadspulsen och fina naturmiljöer!

TV/internet

Öppen fiber via Wetternet

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme & mekanisk frånluftsventilation. Tilluft med uteluftsventiler.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen erbjuder för sina medlemmar gemensam takterrass med fina vyer och trevliga sällskapsytor. I föreningen finns även övernattningslägenhet att hyra. Till lägenheten hör ett källarförråd. Under föreningens fastighet finns även tillgång till gemensamt garage.

Byggnader

Byggår

2021

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 908 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning och kallvatten ingår i månadsavgiften. Varje hushåll debiteras för el och varmvatten enligt egen förbrukning.

Andelstal

1,359%

Andel av månadsavgift

1,36

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 27 garageplatser i gemensamt garage under fastigheten. Kostnad: 1000 kr/mån

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl