Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 950 000 SEK
Adress
Silvervägen 69B, Stenby, Eskilstuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
64 kvm
Avgift
3 052 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modernt boende med egen uteplats

Välkommen till Silvervägen 69B. En exklusiv lägenhet med påkostade materialval och vattenburen golvvärme i båda planen. Helkaklat badrum. Bostaden består av 3 rum och kök, varav 2 sovrum, bägge sovrummen finns på övervåningen. Förråd i separat byggnad. Modernt kök med stenskiva i komposit, rostfria vitvaror och en liten vinkyl. Badrummet ligger på entréplan och består av duschplats, tvättställ, belyst spegel, wc och en kombinerad tvättmaskin och torktumlare smidigt placerad under arbetsbänken. Fiber för snabbt bredband. En parkeringsplats hör till lägenheten.

Perfekt boende för dig som vill bo nytt, fräscht och med egen uteplats.

Stenby Ängar erbjuder ett naturskönt område med Kronskogen alldeles intill men samtidigt med närhet till matbutik, apotek, centrum, förskolor, skolor och bra kommunikationer till Stockholmsområdet. Busshållplats alldeles intill.

Rumsbeskrivning

Rymlig entréhall med ljust klinkergolv. Läcker skärmvägg i glas skärmar av hallen från köket. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet och har släta luckor på väggskåpen. Köket är utrustad med kyl/frys, varmluftsugn, induktionshäll, inbyggd diskmaskin och integrerad köksfläkt. Här finns plats för matbord vid skärmväggen mot hallen. Väggarna är ljusa och på golvet ligger mörkbetsad ekparkett. Ljust och rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och helglasad altandörr. Lyxigt badrum med dusch bakom glasvägg, specialdesignat tvättställ, toalett, belyst spegelskåp. Här finns även värmepumpen som värmer bostaden samt tvättmaskinen som även är en torktumlare snyggt integrerad under arbetsbänken.

På övervåningen finns två sovrum.

Dokument (pdf)

Stadgar A?rsredovisning 2021

Allmän information

Pris

1 950 000

Antal rum

3

Boarea (BOA)

64 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsföreningen

Gatuadress

Silvervägen 69B

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Lägenhetsnummer BRF

29

Våningsplan

Markplan av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Stenby Ängar Syd i Eskilstuna

Organisationsnummer

769636-7817

Allmän information

BYGGNADSÅR
2019/2020

Brf bildades

2019

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lägenheter

33

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 052 SEK/månad

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftshöjningar.

Andelstal

4,8595

Andelstal insats

4,8595

Andel av månadsavgift

Uppgiften har ej gått att få fram

Kommentar

I uppvärmningskostnaden ingår även hushållsel.

Överlåtelseavgift

1208 SEK

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

800 SEK/månad

Årlig elförbrukning

6 088 kWh/år

Hushållsel

400 SEK/månad

Sophämtning

241 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 441 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl