Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 050 000 SEK
Adress
Nyforsgatan 28B, Nyfors, Eskilstuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
56.7 kvm
Avgift
3 136 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 2:a med balkong!

Välkommen till denna fina tvåa högt upp i huset med balkong i härligt solläge! Välplanerad lägenhet om 56,7 kvm med genomgående sobra ytskit, härligt ljusinsläpp och väl avvägda rum. Bostaden erbjuder ett luftigt kök, rymligt sovrum och ett generöst vardagsrum med utgång till den härliga balkongen i söderläge. Utöver detta erbjuds ett helkaklat badrum med tvättmaskin. En komplett bostad.
Stabil förening med god ekonomi!

I Nyfors bor du nära det mesta som Eskilstuna centrum har att erbjuda. På den korta promenaden till centrum passerar du Eskilstuna centralstation med täta avgångar till såväl Stockholm som Västerås. I området Nyfors finns matbutik, restauranger och gym. Tuna Park ligger inom cykelavstånd.

Rumsbeskrivning

Entréhall

Välkomnande hall som sammanbinder lägenhetens samtliga rum och skapar sköna ljusflöden. Här finns plats för hatt/skohylla och till vänster finns inbyggda garderober. Målade väggar och fint parkettgolv som är genomgående i bostaden. Ytterdörren är en säkerhetsdörr.

Vardagsrum

Till höger från hallen nås vardagsrummet som är stort och rymmer gott om plats för soffgrupp, soffbord, media-möbel samt diverse möblemang. Utgång till den härliga balkongen i söderläge. Bredspacklade väggar och även här är det parkettgolv.

Kök

Modernt kök med vita köksluckor och massiv ekbänk. Bra arbetsyta och gott om skåpsförvaring. Rostfria vitvaror som ugn, fläkt och side-by-side kyl/frys med ismaskin. Utöver finns utrustning som induktionshäll, inbyggnadsmikro och diskmaskin. Köket rymmer även matbord för 4-6 personer.

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Bra förvaring i garderob med skjutdörr och även i två inbyggda garderober.

Badrum

Helkaklat badrum med utrustning som WC, dusch, handfat, spegelskåp och integrerad tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Floretten 7 BRF Floretten 7 årsredovisning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 050 000

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

56.7 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Nyforsgatan 28B

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Lägenhetsnummer BRF

143-305

Våningsplan

3 av 4

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Floretten nr 7

Organisationsnummer

718000-1047

TV/internet

Tv och bredband via ComHem.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme

Byggnadskommentar

3 glas fönster

Övriga utrymmen i föreningen

Till bostaden hör vindsförråd och källarförråd.

Antal lägenheter

19

Byggnader

Byggår

1959

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 136 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme, vatten och kabel-tv.

Andelstal

5,33

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Andel av månadsavgift

Uppgiften saknas i föreningens register

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Nettoskulden har ej gått att få fram

Överlåtelseavgift

1190 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

476 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

350 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 10 parkeringsplatser och 4 garageplatser.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl