Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 045 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Lilla Varvsgatan 29A, Malmö
Typ
Bostadsrätt
KVM
49 kvm
Avgift
4 373 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad tvårummare i populära västra hamnen!

Nu har jag nöjet att presentera en härlig tvårummare belägen på andra våningen i nyproduktionen Parken mitt i Västra Hamnen som står klar för inflytt i maj 2023.
Du välkomnas in i den luftiga hallen där du vidare finner en öppen planlösning med sociala ytor mellan vardagsrummet och det välutrustade köket. Från vardagsrummet når du balkongen om 6m² i söderläge där det finns plats för mindre möblemang. Lägg därefter till en helkaklat badrum med tvättmöjligheter så är detta en bostad för dig som värderar komfort och funktionalitet.

På Lilla Varvsgatan 29A bor du i närhet till butiker, restauranger och caféer. En stenkast iväg finns busskommunikationer som tar dig till Malmös stadskärna, Kockum Fritid, ikoniska Turnering Torso och havet där du kan sola och bada under sommarhalvåret.

Rumsbeskrivning

HALL
Vita väggar med golv i vitlaserad ekparkett. Förvaring i form av förråd, skjutdörrsgarderob och linneskåp.

VARDAGSRUM
Vita väggar med golv i vitlaserad ekparkett. Från vardagsrummet når du balkongen.

KÖK
Kök utrustade med ugn, induktionshäll, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Marmormönstrad laminatskiva och vit kakel.

BADRUM
Helkaklat badrum med grått 15x15 cm klinker och vitt 20x40 cm kakel. Utrustat med vit kommod, spegel, dusch, vikbara duschdörrar, toalett och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

SOVRUM
Vita väggar med golv i vitlaserad ekparkett. Förvaring i form av klädkammare.

ÖVRIGT
Balkong om 6 kvadratmeter i söderläge. Plats för mindre möblemang.

Dokument (pdf)

Planlösningar Säljarbroschyr Brf Sporta Stadgar Brf Sporta Ekonomisk plan

Allmän information

Pris

2 045 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2

Boarea

49 kvm

Gatuadress

Lilla Varvsgatan 29A

Ort

Malmö

Kommun

Malmö

Lägenhetsnummer BRF

2-1105

Våningsplan

1 av 10

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Sporta

Organisationsnummer

769639-1148

Allmän information

Brf Sporta är en äkta förening som kommer erbjuda 50 st lägenheter fördelade i ett trapphus med tio våningar, byggstart 2021 och inflytt från våren 2023. Föreningen äger marken för fastigheten Kryssmasten 12. Föreningen är delaktig i fem gemensamhetsanläggningar, se ekonomisk plan.

EKONOMI
Ikano sköter den ekonomiska förvaltningen. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Pantsättningsavgift 1,5% av gällande prisbasbelopp per pant betalas av pantsättaren (788 kr år 2023)
Överlåtelseavgift 3,5% av gällande prisbasbelopp, säljaren ska betalar denna avgift (1 838 kr år 2023).

Föreningen har gemensamt elavtal, de boende debiteras efter faktisk förbrukning med en månads förskjutning.

UNDERHÅLL OCH RENOVERING
Nyproduktion.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Innergård med träningsmöjligheter och grönskande planteringar, sittplatser samt grill. Gott om cykelparkering. Till varje bostadsrätt ingår ett tioårigt medlemskap i fordonspool, här kan såväl elbil som elcykel och ellådcykel hyras. De flesta lägenheter har förråd inne i lägenheten eller ute i trapphuset. Gemensamt miljörum. Övernattningslägenhet (klar i november 2023) i grannföreningen Brf Gymma, som även medlemmar i Brf Sporta kommer att kunna hyra.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Fiberanslutning via Tele2 för TV, internet och telefoni. Startutbud med 8 kanaler samt bredband 100/100 Mbit/s. Obligatoriskt tillägg om 120 kr/mån.

GARAGE OCH PARKERING
15 st garageplatser under huset (1000 kr/mån), kösystem tillämpas. Tills garaget kan tillträdas kommer ersättningsplatser att finnas i området.

ÖVRIGT
Bostadsrättstillägg ingår i avgiften.

KONTAKT

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Brf bildades

2020

Juridisk person kan accepteras

Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Antal lägenheter

50

Byggnader

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 373 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, IP-Telefoni, Bostadsrättstillägg

Andelstal

1,6649%

Andelstal insats

1,6649%

Andel av månadsavgift

0,016649

Överlåtelseavgift

1838 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

788 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl