Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Annagatan 8, Valla, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
107 kvm
Avgift
6 115 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyligen producerad fyra med stor, inglasad balkong

Här erbjuds en smart planerad och stilren gavellägenhet där solljuset lyser upp rummen hela dagen. Välkommen till en lägenhet där det kommer dröja många år innan du behöver tänka på renoveringar.

Lägenheten består av en inbjudande, praktisk och stor hall, ett stort, socialt och modernt kök med skafferi, tre sovrum, två badrum samt ett rymligt, öppet och välplanerat vardagsrum med mycket dagsljus, fönster åt två håll, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Det större sovrummet är stort, harmoniskt och ljust med klädkammare, gott om förvaring och plats för dubbelsäng. De övriga två sovrummen fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Det ena badrummet är stort, smakfullt och fräscht och har vägghängd wc, badkar, kommod, handfat, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Det andra är lite mindre och stilrent och har vägghängd wc, dusch och handfat med kommod..

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor, inglasad och ljus balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för soffgrupp.

Brf Lugnet 1 är en nybildad, lågt belånad och stabil förening med god ekonomi som bland annat tillhandahåller cykelrum nere i garaget, här finns även en cykelmekarhörna, en hunddusch, instaboxar och lådcykelpool. Allt för att göra ditt boende så bekvämt och miljövänligt som möjligt!

Alla bostäder i Ebbepark har byggts enligt miljöcertifieringen Miljöbyggnad Silver, vilket innebär att fastigheterna ska leva upp till högt ställda krav när det gäller bland annat energiåtgång, energi och värmekällor och inomhusmiljö.

I hjärtat av Ebbepark bor du naturnära, centralt och lugnt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, bra kommunikationer, förskola och skola. Vallaskogen ligger ett stenkast från lägenheten, Lnköpings centrum en promenad bort och universitetet ligger bara en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Rumsbeskrivning

Hall

Den inbjudande, praktiska och stora hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall - hatthylla, inbyggda garderober med skjutdörrar, bra förvaring och goda avhängningsmöjligheter.

Kök

Ett stort, socialt och modernt kök med induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. Här finns dessutom något så ovanligt idag som ett skafferi!

Vardagsrum

Ett rymligt, öppet och välplanerat rum med mycket dagsljus, fönster åt två håll, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum

Det första sovrummet är stort, harmoniskt och ljust och har klädkammare och garderober med skjutdörrar, gott om förvaring och plats för dubbelsäng.

Sovrum

Lite mindre, mysigt och ljust rum som erbjuder garderob, plats för säng eller bäddsoffa och skrivbord.

Sovrum

Ett lite mindre, ljust och fint sovrum med plats för bäddsoffa och skrivbord. Här finns alla möjligheter att göra rummet till kontor, barnrum eller gästrum.

Badrum

Stort, smakfullt och fräscht badrum med vägghängd wc, badkar, kommod, handfat, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Här ligger ljust klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Badrum

Detta lite mindre och stilrena badrum har kaklade väggar och klinkergolv som matchar fint. Här finns vägghängd wc, dusch med duschväggar och handfat med kommod.

Balkong

Från når du vardagsrummet finner du en stor, inglasad och ljus balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för soffgrupp. Här har du fin utsikt mot takåsarna.

Dokument (pdf)

Årsredovisning Brf Lugnet 1 20210101 20211231 Lugnet 1 Stadgar F011-1103

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

107 kvm

Gatuadress

Annagatan 8

Ort

Linköping

Kommun

Linköping

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Källarförråd

Lägenhetsnummer BRF

F011-1103

Våningsplan

2 av 5

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Lugnet 1

Organisationsnummer

769637-7790

Brf bildades

2019

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 55

Antal lägenheter

55

Byggnader

Byggår

2020

Ekonomi

Månadsavgift

6 115 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg

Andelstal insats

2,259012

Andel av månadsavgift

0,0248706

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

1 205 725 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

400 SEK/månad

Summa driftkostnad

400 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Plats i garage finns att hyra från Dukaten, som även har plats för elbilsladdning.

Beskrivning

Områdesbeskrivning

Ebbepark ligger i östra Valla. Här tar du dig enkelt med cykel nästan vart du vill: till city, universitetet eller Mjärdevi Science Park. Flera busslinjer passerar området, och med bil är du snabbt ute på E4.
Skola, förskola, vårdcentraler, apotek och mataffär finns i området. Dessutom har du nära till lugnet och grönskan i både Rydsskogen och Vallaskogen, och bara en kort promenad bort hittar du de genuina miljöerna i Gamla Linköping.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy