Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Disponentgatan 1, Lilla Essingen - Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
30 kvm
Avgift
2 176 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

"KVADRATSMART PÄRLA PÅ LILLA ESSINGEN"

Varmt välkommen att flytta in till denna charmiga lägenhet på Lilla Essingen som bjuder på 30 ytterst väldisponerade kvadratmeter. Du slås direkt av lägenhetens fina ljusinsläpp som kommer från de stora fönsterpartierna i vardagsrum och kök. Vardagsrummet ger dig luftiga lättmöblerade ytor och gott om utrymme för sällskapsdel, säng och övrig möblering. Vacker fiskbensmönstrad parkett på golvet samt ljusa väggar och tak. Stilfullt rymligt kök med ett ljust laserat plankgolv som är fullt utrustat med kyl/frys, spis, fläkt, ugn, goda arbetsytor och förvaring.

Välskött och stabil förening som äger marken. Fantastisk takterrass för föreningens medlemmar att nyttja.

På Lilla Essingen bor du mitt i Kungsholmens idyll. Den perfekta blandningen av både stadsliv och den härliga omgivningen kring Mälaren. Ett stenkast bort finner du Luxparken och Luxviken med badplatser och strandpromenader. Ön har också ett bra utbud av caféer, restauranger och butiker. Restaurang Lux Dag för Dag, Pappas Deli samt bageriet Pesso är några av favoriterna. Den vackra strandpromenaden är naturskön med utsikt över Mariebergsfjärden och ett aktivt båtliv. I närhet av lägenheten ligger öns populära och välsorterade Ica butik som erbjuder generösa öppettider. För den som gillar träning utomhus finns fina strandpromenader och löparspår, annars finns det också träningsmöjligheter på stc, utomhusgym vid Luxparken samt gymmet Oasen inom kort gångavstånd.

Kommunikationerna hit är oslagbara och du tar dig lätt till och från ön med buss 1 samt 56. Busslinje 1 som går mellan Stora Essingen och Frihamnen tar dig till Fridhemsplan på några minuter och vidare till bl.a Hötorget och Stureplan. Busslinje 56 går mellan Stora Essingen och Fridhemsplan via Hornsberg. Från Fridhemsplan har du tunnelbanans blå och gröna linje samt flertalet bussar. Tvärbanan ligger också nära och förbinder Stora Essingen med Alvik, Liljeholmen och Hammarby Sjöstad. SL-pendlarbåt med hållplats Luxparken finns några minuter från lägenheten. Vill du cykla tar du dig in till stan på 10-15 minuter. Här finns även påfart till E4:an vilket du gör att du slipper många bilköer.

Rumsbeskrivning

HALL
Välkommen in till denna rymliga hall med goda avhängningsmöjligheter och en större inbygd garderob. Ett vackert fiskbensparkettgolv som sträcker sig in i genom vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet bjuder på en underbar rymd och ett fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Rummet ger dig luftiga lättmöblerade ytor med gott om plats för sällskapsdel, sängdel och övrig möblering.

KÖK
Köket är väldisponerat med kyl/frys , fläkt, ugn, spishäll och gott om förvaring i vita över- och underskåp . Ett vackert ljust laserat plankgolv och en genomgående ljus färgsättning med vitmålade väggar och vitt kakel.

BADRUM
Helkaklat badrum i klassiskt vitt. Badrummet är utrustat med en dusch, wc och handdukstork.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning Disponenten Stadgar Energideklaration

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

1

Boarea (BOA)

30 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Disponentgatan 1

Ort

Stockholm

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

004-007-0009

Våningsplan

1 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Disponenten i Stockholm

Organisationsnummer

769603-4888

Allmän information

Brf Disponenten i Stockholm bildades 1998 och äger fastigheten Luxlampan 6 med adress Disponentgatan 1. Föreningen upplåter 41 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lokaler. Lokalerna som hyrs ut är en kontorslokal samt en butik.

RENOVERINGAR
2020 - Relining av V/A-stammar under fastigheten samt stamspolning.
2019 - Målning av tak och terrass.
2018 - Takrasskydd har satts upp. Ny torktumlare har köpts.
2016 - Renovering av hiss, spolning av stammar
2015 - OVK
2014 - Säkerhetsdörrar, ombyggnad balkonger, ny maskinpark tvättstuga
2013 - Renovering/ommålning av trapphus, installation av fiber
2012 - Brandvarnare i alla lägenheter
2011 - Värmeslingor i stuprör osv
2010 - Plåttaket har lagts om
2008 - Fasadrenovering och fönstermålning
2004 - Fjärrvärme
2001 - Tvättstuga, målning fönster
2000 - Stambyte + elstigare
1993 Omläggning, nytt taktegel
1972 Fasadrenovering

KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen diskuterar eventuellt fönsterbyte framöver.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Takterrass med storslagen utsikt.
Cykelrum & barnvagnsrum.
Tvättstuga.

TV OCH BREDBAND
Fiber 100 mbit/s via Ownit. Kabel-tv levereras av Telenor. Obligatoriskt tillägg på 204 kr/månad.

PARKERING
Föreningen har 4 egna parkeringsplatser (för nuvarande kö). Boendeparkering taxa 3 går att få i området via Stockholms Stad.

BYGGNADSÅR
1935

Brf bildades

1998

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme
Självdrag

Antal lokaler

2

Antal lägenheter

41

Byggnader

Byggår

1935

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 176 SEK/månad. I avgiften ingår obligatoriskt tillägg för Kabel-TV/Internet på 204kr/månad.

Andelstal

1,78950000

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

190 SEK/månad

Försäkringskostnad

200 SEK/månad

Summa driftkostnad

390 SEK/månad

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

170 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

173 kWh/m²

Energiklass

F

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy