Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Byle Allé 3, Täby Trädgårdstad, Täby
Typ
Bostadsrätt
KVM
120 kvm
Avgift
5 290 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

120 mycket väl planerade kvadratmeter i omtyckta, idylliska och trivsamma Täby Trädgårdstad!

Nu har du chansen att förvärva en lägenhet där det bara är att ställa av sig skorna och börja trivas. Denna femma erbjuder en yta om 120 kvadratmeter att bo och trivas på. Den stilrena känslan är genomgående i den här lägenheten. En utmärkt chans att flytta in i en hörnlägenhet där du kan betrakta omgivningen från två håll.

I Täby Trädgårdstad bor man i omtyckta, idylliska och trivsamma kvarter med lekparker runt knuten. En promenad bort ligger förskolor och en bit bort från bostaden finns även Täby Kyrkby centrum och Roslagsbanan. Närområdet bjuder i övrigt på bland annat förskola, lekparker, vackra grönområden, fina skogspartier och busshållplats.

Kontakta Malin Magnusson för ytterligare information, 073-963 92 82, malin.magnusson@skandiamaklarna.se

Rumsbeskrivning

Hall

Ljus hall med plats för avhängning. Rakt fram i hallen finns stort förråd med ytterligare plats för förvaring och avhängning. Direkt till höger finns utgång till balkong i bästa västerläge. Vita väggar och smakfullt kalkstensgolv.

Kök

Direkt till vänster från hallen finns det välplanerade smakfulla köket. Gott om förvaring bakom vita skåpluckor från Vedum, samt snygga bänkskivor i samma fina kalksten som golvet. Inbyggd induktionshäll samt kombinerad ugn/mikro. Integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Vita väggar och kalkstensgolv. Utrustning: Induktionshäll, fläkt, ugn/mikro, diskmaskin, kyl och frys. Samtliga vitvaror är från Bosch.

Vardagsrum

Vardagsrum med ljus, luft och rymd tack vare stora fönsterpartier och den härligt höga takhöjden. Här finns gott om plats för soffgrupp, matsalsbord med gott om sittplats för många. Vita väggar och enstavigt parkettgolv.

Sovrum 1

Sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Praktisk skjutdörrsgarderob med plats för förvaring samt förråd under trappan. Vita väggar och enstavigt parkettgolv.

Badrum

Stort badrum med regndusch/handdsuch. Handfat i kommod med spegelskåp ovan samt vägghängd wc. Infällda spotlights i taket och praktiskt tvättpelare. Vita helkaklade väggar och snyggt klinkergolv. Utrustning: Handfat, spegelskåp, WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare.

Övre hall

Ljus övre hall med ingång till samtliga rum. Fönster i trappan ger fint ljusinsläpp till övervåningen. Vita väggar och enstavigt parkettgolv.

Sovrum 2

Sovrum med plats för säng och skrivbord. Fönster i två väderstreck varav det ena har franskbalkong. Vita väggar och enstavigt parkettgolv.

Sovrum 3

Sovrum med plats för säng och skrivbord. Vita väggar och enstavigt parkettgolv.

Sovrum 4

Sovrum med plats för säng och sängmöbler samt fransk balkong. Vita väggar och enstavigt parkettgolv.

Badrum

Rymligt badrum med snyggt ovalt badkar. Handfat i kommod med spegelskåp ovan. Praktiska väggskåp för förvaring. Fönster för ljusinsläpp och vädring. Helkaklade vita väggar och snyggt klinkgergolv. Utrustning: Handfat, spegelskåp, WC, badkar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Årsredovisning 2021 BRF Plushusen Stadgar Energideklaration

Länkar

SL Täby Kommun

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Tillträde

Enligt överenskommelse

Antal rum

5 varav 4 Sovrum

Boarea

120 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Byle Allé 3

Ort

Täby

Kommun

Täby

Lägenhetsnummer BRF

B5

Våningsplan

2 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Plushusen

Organisationsnummer

769625-7950

Allmän information

Brf Plushusen är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2019 och 2039. Medel reserveras årligen till det planerade underhållet. Uppvärmning sker via bergvärme kombinerad med solcellsanläggning. Byggnadernas totalyta är enligt taxeringsbeskedet 1 400 m², varav 1 400 m² utgör boyta.

Föreningen upplåter 14 lägenheter med bostadsrätt.
Lägenhetsfördelning:
3 rok, 4 st
4 rok, 4 st
5 rok, 6 st

Brf bildades

2013

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Anslutning till fibernät. Bostadsrättshavaren tecknar själv abonnemang för de tjänster som önskas.

Uppvärmning och ventilation

Vattenburen värme via golvvärme och raditatorer. Individuell mätning av VA förbrukning. Gemensam bergvärmeanläggning i kombination med fastighetens egen solcellsanläggning.

Byggnadskommentar

Föreningen består av 14 st bostadslägenheter, 6 st stadsradhus och 8 st lägenheter i sammantaget 3 byggnadskroppar. Boarea inklusive inredningsbara vindar är 1 900 kvm. Sophantering i miljöstation, gemensamt soldäck med utespa och lekplats, carport och lägenhetsförråd.

Kommande renoveringar

2023 OVK besiktning samt justering av FTX ventilation

Övriga utrymmen i föreningen

Teknikrum samt förråd för trädgårdsredskap.

Antal lägenheter

14

Byggnader

Byggår

2015

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

5 290 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, p-plats i carport, förråd.

Andelstal insats

5,67708%

Andel av månadsavgift

6,76348%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

829 120 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Enligt 2021 år redovisning. Långfristiga skulder + kortfristiga skulder - räntebärande tillgångar x andelstal

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

467 SEK/månad

Försäkringskostnad

330 SEK/månad

Bostadsrättstillägg

55 SEK/månad

Vattentillägg

390 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 242 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har 21 st p-platser- Varje bostadsrätt har tillgång till en p-plats, därutöver disponerar bilpoolen 2 st och 5 st kommer att hyras ut internt och externt.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

60 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy