Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Johanneshöjden 4, Johanneshöjden / Karlsdal, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
75 kvm
Avgift
4 435 SEK / mån
Rum
3 rum

Fantastisk hörnlägenhet med centralt läge och vacker utsikt över Västerås!

På våning 9 välkomnas ni till denna inbjudande trerummare med fantastiskt ljusinsläpp och utsikt över Västerås.

Det första som du möts av i denna lägenhet är den luftiga och ljusa atmosfären som genomsyrar hela bostaden tack vare de många fönsterpartierna. Vi kliver in i en öppen och lättmöblerad hall med hatthylla och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett välplanerat vardagsrum, rymligt kök, badrum och två inbjudande sovrum. Köket är ljust och öppet med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och öppen planlösning mot vardagsrummet. Det rymliga, öppna och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, fönster åt två håll, generösa sällskapsytor, vacker utsikt och plats för både soffa och matgrupp. Ett välutrustat badrum med badkar, dusch, tvättmaskin, toalett och kommod med handfat och spegel. Bostadens klädkammare täcker behoven av förvaring i lägenheten. Du har gemensam tvättstuga och garage i huset som du med enkelhet når med någon utav de 2 hissarna som finns i byggnaden.

Med utgång från vardagsrummet finns det sköna inglasade uterummet med en härlig utsikt över Västerås. Här erbjuds trätrall, plats för soffgrupp, möjligheten att grilla med el grill och många soltimmar. Det går perfekt att njuta av balkongen under sommartid utan att det blir för varmt och tack vare inglasningen kan du njuta här även när det inte är högsommar. Här trivs du, blommor och växter tillsammans.

Här bor du på attraktiva Karlsdal med gångavstånd till Västerås City, Centralstationen och Mälardalens Universitet. 1 minuts promenad till busshållsplats, nära till direktbuss till Uppsala, snabb påfart till E-18 och Kopparlunden där du finner gym, restaurang och bageri. Dessutom finns förskola, lekparker och vackra grönområden i närområdet vilket gör livet enklare för hela familjen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy