Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 195 000 SEK
Adress
Heljestrandsgatan 9A, Norr, Eskilstuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
61 kvm
Avgift
4 753 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoverad 3:a på Norr!

Välkommen till Heljestrandsgatan 9A! Bostaden präglas av en trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stilrena kulörer.
Bra med förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum och två lättmöblerade sovrum varav ett har två rymliga klädkammare. Från hallen nås det helkaklade duschrummet som går i klassiska tidlösa färger.

Hela fastigheten genomgick en omfattande renovering 2019 så alltifrån källarutrymmen och trapphus är i mycket gott skick. Stambyte är gjort.
På Norr bor du i ett mycket populärt område för både gammal och ung, med promenadavstånd till allt - centrum, universitet, naturreservat, Munktellstaden, badhus, matbutiker och vackra Eskilstunaån bland mycket annat.

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

HALL

Kliv in i denna stilrena lägenhet med parkett, vita väggar och vitt tak som är genomgående i hela bostaden. Hallen har fasta garderober samt plats för upphängningslösningar och skoställ.

BADRUM

Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum i smakfulla kulörer och med golvvärme. Ytan är inredd med takdusch, kommod, spegelskåp, WC, handukstork och ett vädringsfönster.

KÖK

Här finner vi ett elegant kök i grått med knoppar i mässing. En ljus bänkskiva, vitt kakel ovan arbetsyta och gott om förvaring i skåp och lådor. Integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Maskinella utrustningen består därutöver av induktionshäll, ugn och fläkt.

VARDAGSRUM

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum,
parkett på golv samt vita väggar och tak. Här finns plats att möblera efter eget tycke med soffa, soffbord, mediamöbler och övrig förvaring. Den öppna planlösningen och de vackra detaljerna gör rummet till en yta att trivas i.

SOVRUM 1

Angränsande till vardagsrummet finner du det generösa sovrummet, en stor yta som ger plats för dubbelsäng, sängbord, skrivbord och övrig förvaring. Här finns fasta garderober samt klädkammare. Breda fönsterpartier mot bostadens tillhörande innergård, parkettgolv, vita väggar och tak.

SOVRUM 2

Bostadens andra sovrum når du ifrån hallen. Ett ljust rum med plats för säng, sängbord, garderober samt önskad övrig inredning. Fönster på ena kortsidan av rummet, parkettgolv, vita väggar och tak.

Dokument (pdf)

Planlösningar ED Stadgar Årsredovisning

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 195 000

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

61 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Heljestrandsgatan 9A

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Lägenhetsnummer BRF

165-004

Våningsplan

2 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Nötkärnan 35

Organisationsnummer

769637-2981

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme
Självdrag

Utförda renoveringar

Säkerhetsdörrar 2020
Trapphus och balkonger 2019
Tvättstuga och torkrum 2019
Stambyte 2019
Fönster och Tak 2000

Antal lägenheter

10

Byggnader

Byggår

1952

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 753 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Internet

Andelstal

11,0108%

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Andel av månadsavgift

Uppgiften saknas i föreningens register

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Nettoskulden har ej gått att få fram

Kommentar

Driftkostnaden är beräkning enligt schablon.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

350 SEK/månad

Summa driftkostnad

350 SEK/månad

Antal personer i hushållet

2

Parkering

Parkeringsbeskrivning

9 st parkeringsplatser 300kr/mån.
Föreningen har även 2 st gästparkeringar

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

160 kWh/m²

Energiklass

F

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl