Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 695 000 SEK / Utgångspris
Adress
Varvsvägen 11, Masmo, Vårby
Typ
Bostadsrätt
KVM
35 kvm
Avgift
2 225 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Övrig kontakt

Emelie Åkerström
Övrig kontakt Emelie Åkerström

Nyproducerad och sjönära lägenhet!

Varmt välkomna till Varvsvägen 11 och denna kvadratsmarta 1,5 med fina materialval, sovalkov och en rymlig balkong, byggd 2020.

Här bor du på trivsamma 35kvm med moderna ytskikt och tilltalande planlösning.
Lägenheten präglas av öppna ytor mellan kök och vardagsrum, fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som fyller lägenheten med ett härligt ljusflöde, ett stilrent badrum med tvättmaskin samt ett rymligt vardagsrum, sovalkov med plats för större säng som man kan avgränsa och göra om till en minitvåa. Dessutom är bostaden berikad med en underbar balkong i fördelaktigt läge med utsikt över Mälaren. I anslutning till balkongen finns även ett förrådsutrymme att tillgå.

Lägenheten och Brf Solhagaparken 4 är belägen på en attraktiv adress med ett stenkast ifrån kommunikationer, restauranger, matbutiker samt grönområden, med närhet till Södertörns Högskola och Vårby C samt Kungens Kurva med dess utbud av butiker och nöje.
Föreningen är en äkta förening med totalt 86st lägenheter, 25st parkeringsplatser samt en gemensam innergård med plats för lek, umgänge och grönska.

Här bor du gott i en förening med låg avgift och helt utan renoveringsbehov.

Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information!

Rumsbeskrivning

---Entré
Välkomnande hall med fint ek parkettgolv och goda avhängningsytor samt stående garderober direkt innanför ytterdörren. Från entrén kommer man vidare in i köket.

---Sovalkov
Rymlig sovalkov med plats för större säng.

---Kök
Från entrén nås det moderna köket med bra förvaringsmöjligheter och vitvaror från Electrolux
Diskbänk i rostfritt utförande med bekaklade väggar och övrigt målade väggar. Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som vetter ut mot balkongen i vardagsrummet.

---Badrum
Modernt och stilrent badrum i helkaklad kostym, här finner ni dusch med glasvägg, kombinerad tvättmaskin- med torkfunktion, handfat samt wc.

---Vardagsrum
Generöst vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och tv-möbel. Tack vare den smarta planlösningen finns möjligheten att dela av som en mini-tvåa.

---Balkong
En rymlig balkong med utsikt mot Albysjön och Mälaren. Gott om plats för sittgrupp. I anslutning till balkongen finns ett väl tilltaget förrådsutrymme.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Brf Solhagaparken 4 Årsredovisning 2021 Brf Solhagaparken 4

Allmän information

Pris

1 695 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

1.5

Max antal sovrum

1

Boarea

35 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Varvsvägen 11

Ort

Vårby

Kommun

Huddinge

Lägenhetsnummer BRF

1311

Våningsplan

4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Solhagaparken 4

Organisationsnummer

769633-0856

Brf bildades

2020

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Telia triple pay

Byggnadskommentar

Byggnadsår: 2020/2021

Övriga utrymmen i föreningen

Barnvagnsrum/rullstolsrum

Gård består av gröna ytor, asfalterade ytor samt grusade ytor, träd, plats för lek.

Byggnader

Byggår

2020

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

2 225 SEK/månad. I avgiften ingår I avgiften ingår värme, vatten och Telia Triple Play med bredband och basutbud för kabel-TV.

Andelstal

1.04136%

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

557 602 SEK

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Har räknats ut genom följande uträkning:
Samtliga skulder till kreditinstitut (kortfristiga och långfristiga) - kassa & bank x bostadsrättsandel.

Uppgifterna kan avvika mot vad som står angivet i årsredovisningen då dessa belopp kan ha förändrats sedan årsredovisningen gjordes. För den köpare där detta är av stor betydelse så uppmanas man att kontrollera detta ytterligare med föreningen att uppgifterna fortfarande stämmer.

Kommentar

Notera att driftkostnader tillkommer för hushållsel, baseras på förbrukning.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringsinformation

Moderna Försäkringar.

Summa driftkostnad

250 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering finns att hyra i p-däck. 25 st (10 övreplan ute + 15 nedreplan inomhus kallt). 500 kr markplan, 1000 kr under tak.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl