Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Atlasvägen 17, Sickla, Nacka
Typ
Bostadsrätt
KVM
58 kvm
Avgift
3 377 SEK / mån
Rum
2 rum

Optimal tvåa med hög standard och stor solig balkong

Välkommen hem till Atlasvägen 17 och denna charmiga lägenhet högst upp i huset med härlig utsikt, sjöglimt och balkong i sydostläge. Intill bostaden ligger Sicklasjön med vacker natur och flera badplatser. Trots närheten till naturen ligger lägenheten precis intill Sickla Köpkvarter, Stockholms charmigaste galleria, med ett stort shopping- och restaurangutbud. Området befinner sig dessutom i en spännande utvecklingsfas där ännu mer utbud kommer erbjudas och området byggs mer och mer ihop med Hammarby sjöstad och Stockholm. Allt för att möta upp den planerade tunnelbaneknutpunkten.

Direkt i hallen möts du av lägenhetens höga standard som är genomgående i hela lägenheten, här finns också gott om förvaring via skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Vardagsrummet är rymligt med rikligt ljusinsläpp och gott om plats för både soffa och matbord. Vardagsrummet är mycket smakfullt med snygg kalkfärg i beige och nytt 2-stavigt ekparkettgolv. Här når du också bostadens stora balkong med fin utsikt, sjöglimt och soligt sydostläge. En riktig oas under sommarmånaderna. Köket är snyggt renoverat 2014 med komplett maskinpark i rostfritt och plats för matbord. Gott om både förvaring och arbetsytor. Sovrummet inger hotellkänsla med gott om plats för dubbelsäng och inbyggda garderober som skapar gott om förvaring. Bostaden bjuder också på ett helkaklat stambytt badrum med vägghängd toalett, inbyggd dusch och tvättmaskin med arbetsbänk och överskåp.

Mycket välskött populär förening med god ekonomi. Föreningen har många stora renoveringar bakom sig. I porten finns både cykelrum och tvättstuga lättillgängligt.

Bostadens närhet till vattnet gör att ni smidigt kan gå i badrock till badplatsen under sommaren eller slänga skridskorna över axeln under vintern, Sicklasjön bjuder på aktiviteter året runt. För skidåkaren är det endast en kort promenad till Hammarbybacken och utförsåkning. Den inbjudande sandstranden med flytbrygga ligger nära och här finns även badbryggor, tennisbanor och bocciabana. Trots sitt naturnära läge har du Södermalm och innerstan på cykelavstånd och goda kommunikationer dygnet runt i form av bussar, Saltsjöbanan och tvärbana. Tunnelbanan kommer 2030 att trafikera området vilket skapar ännu tätare kontakt med innerstan.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy