Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK
Adress
Kyrkogatan 1C, Eskilstuna Centralt, Eskilstuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
44 kvm
Avgift
2 567 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Central två med balkong!

Välkommen till Kyrkogatan 1C och denna toppmoderna tvåa om 44 välplanerade kvadratmeter belägen på våning 1 av 5 i centrala Eskilstuna.
Denna bostad har en rymlig balkong med goda möjligheter för önskad möblemang. Lägenheten har även ett rymligt vardagsrum samt ett stilrent kök med påkostade vitvaror från Cylinda. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll och fläkt. Helkaklat badrum med golvvärme och dusch bakom välvda glasdörrar. Ett sovrum som rymmer en dubbelsäng samt övrig möblering för den som behöver. En genomgående fin lägenhet där det bara är att flytta in!

Centralt belägen lägenhet med hiss direkt från markplan. Här bor du bekvämt mitt inne i centrum med fint läge intill ån och med Eskilstunas utbud av affärer, restauranger, caféer direkt utanför dörren. Inom promenadavstånd finns högskolan samt tågstationen. Ett boende som erbjuder det mesta!

Välkommen hem!

Rumsbeskrivning

Entréhall

Ljus och rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i garderob. Entrédelen är utrustad med tåligt mörkt klinkergolv mot vitmålade väggar. Vidare in finns påkostat ekparkettgolv samt ljusa ytskikt på väggar som är genomgående för nästan hela bostaden.

Kök

Till vänster om hallen nås ett påkostat kök i modernt utförande med släta köksluckor i vit kulör. En mörk bänkskiva möter mörkt kakel i kökets arbetsdel. Påkostade rostfria kapitalvaror som består av kombinerad kyl och frys, ugn, induktionshäll, fläkt samt diskmaskin.

Vardagsrum

Via en öppen planlösning nås bostadens vardagsrum. Här upplevs ett härligt ljusinsläpp från breda fönsterpartier som vetter ut mot balkongen. Rummet är socialt planerat och kan med enkelhet möbleras efter smak och tycke. Via balkongdörr i helgas finns utgång till den fantastiska och stora balkongen som enkelt kan möbleras.

Sovrum

Ljust sovrum med utrymme för dubbelsäng och sängbord. Ekparkettgolv och målade väggar i en grå kulör.

Badrum

Till vänster om hallen nås ett exklusivt och helkaklat badrum i modernt utförande med golvvärme. Utrustat med dusch med välvda glasdörrar, WC och mörk kommod med ovanhängande spegelskåp. Förberett för tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Energideklaration Årsredovisning 2020-07/2021-06

Länkar

Film Föreningens hemsida

Allmän information

Pris

1 495 000

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

44 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Kyrkogatan 1C

Ort

Eskilstuna

Kommun

Eskilstuna

Lägenhetsnummer BRF

5-3324-1-3112-1

Våningsplan

2 av 6

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Rådhusbron

Organisationsnummer

769618-0285

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme och mekanisk till- och frånluft med återvinning

Övriga utrymmen i föreningen

Gemensam tvättstuga i markplan med ingång från bakgården

Antal lokaler

4

Antal lägenheter

68

Byggnader

Byggår

2016

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

Hiss direkt från markplan

Ekonomi

Månadsavgift

2 567 SEK/månad. I avgiften ingår värme, vatten, bredband (250/250), tv-grundutbud samt bostadsrättstillägg. Observera att denna inte ersätter hemförsäkringen.

Andelstal

0,86101

Andelstal insats

Uppgiften saknas i föreningens register

Andel av månadsavgift

Uppgiften saknas i föreningens register

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsättning

Nettoskulden har ej gått att få fram

Kommentar

Driftkostnader enligt schablon.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

150 SEK/månad

Summa driftkostnad

450 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

109 kWh/m²

Energiklass

D

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl