Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Östersundsgatan 6, Vån 1 (31014/1004), Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby
Typ
Bostadsrätt
KVM
61 kvm
Avgift
3 540 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkomna till ett toppmodernt och spektakulärt boende i nyproduktionskick från 2017 med allt man kan önska sig och lite till! Det här är ett perfekt boende för er som vill bo med påtaglig radhuskänsla nära både natur, restauranger, shopping och kommunikationer i populära Vällingby Parkstad. Den väl tilltagna uteplatsen ger er otroliga möjligheter för umgänge från förmiddag och ända in på kvällskvisten. Här får ni plats med en ordentlig lounge-grupp och härliga odlingar för er med gröna fingrar. Denna lägenhet stoltserar med sina 61 kvm och trots sin storlek upplevs bostaden mycket större, tack vare den öppna planlösningen och de ljusa partierna. Interiört möts ni av noga utvalda och påkostade materialval så som bland annat kök från Vedum. Fint ljusinsläpp, goda förvaringsmöjligheter och genomgående smakfull utformning. För att inte tala om det luxuösa badrummet med ordentlig hotellkänsla.

Vi kliver in i bostaden och möts direkt av det fantastiska ljuset som strålar in genom de stora fönsterpartierna. Här disponeras varenda kvadratmeter på bästa möjliga sätt och med de vit målade väggarna och det fina parkettgolvet går det enkelt att möblera efter eget tycke och smak och därigenom skapa ert egna drömhem. Entréhallen erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober och via en stor klädkammare. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med ljusgrå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg i klarglas samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan.

Stilsäkert och väl tilltaget kök från Vedum. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det gråa stänkskyddet och den gråa arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, rostfri mikro och ugn i högskåp, rostfri diskmaskin samt rostfri kombinerad kyl/frys. Möblera med matbord för ca 6 personer i öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet badar i ljus och solsken och bjuder in till umgänge med familj och vänner. Möblera med soffa, fåtölj, soffbord och tv-möbel. Härifrån, genom bara ett litet kliv ut genom dörren nås den magnifika uteplatsen. Uteplatsen erbjuder gott om plats för möblemang i form av större lounge-grupp, matgrupp, solstolar samt växter för er med gröna fingrar. Utsikt mot föreningens lummiga innergård. Bostadens väl tilltagna sovrum är rymligt och har en härlig harmonisk känsla och stort ljusinflöde från fönsterpartiet. Bädda upp den stora dubbelsängen med era favoritlakan och börja dagen och morgonen här med första koppen kaffe. Här finns även sex platsbyggda garderober för extra förvaringsutrymme.

BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hissen direkt ner, platserna fördelas enligt befintligt kösystem, 847 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan, kontrakt tecknat på 10 år. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk stadsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel för frågor om bostaden, föreningen och området!

Allmän information

Pris

2 495 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

61 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Östersundsgatan 6, Vån 1 (31014/1004)

Ort

Vällingby

Kommun

Stockholm

Lägenhetsnummer BRF

31014/1004

Våningsplan

1 av 4

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Råckringen

Organisationsnummer

769628-1455

Allmän information

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf Råckringen är en äkta förening som bildades 2014 och som i dagsläget består av totalt 268 lägenheter varav 268 är upplåtna med bostadsrätt samt 2 lokaler. Föreningen godkänner ej juridisk person. Delat ägande ska ske med 10 % som minsta ägarandel. Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Föreningen har tecknat el-avtal för samtliga medlemmar så enskild medlem behöver inte teckna ett eget elabonnemang. Individuell mätning av elförbrukning sker för varje lägenhet. Föreningen fakturerar i efterskott för el. Varmvatten debiteras individuellt och priset är 44:-/m3 (ink moms).

TV OCH BREDBAND
Föreningen har Telia (Telia Triple Play) som leverantör av bredband och kabel-TV. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal med Telia för bredband och TV som gäller fr o m 1 juli 2021. Obligatoriskt tillägg om 222 kr/månad för bredband på 100/100 Mbit och TV-paket Lagom. Avgiften aviseras med månadsavin. Högre bredbandshastighet och större TV-utbud tecknas separat av medlemmen via Mitt Telia. Separata avtal med Telia är personliga och debiteras direkt av Telia.

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Brf bildades

2014

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Kommande renoveringar

Inga planerade i dagsläget.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 268
Antal lokaler: 2

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Hemköp i entréplan mot Jämtlandsgatan
- Barnvagns- och rullstolsförvaring
- Cykelrum (finns på Östersundsgatan 8 och på Jämtlandsgatan 97, Jämtlandsgatan 99 och Jämtlandsgatan 107)
- Innergård med plantering och lekplats
- Förrådsutrymmen
- Garage under husen

Antal lokaler

2

Antal lägenheter

268

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 540 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten

Beskrivning månadsavgift

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och bostadsrättsttillägg. Obligatoriskt tillägg om 222 kr/mån för Telia Tripple play. Varmvatten debiteras individuellt och priset är 44:-/m3 (ink moms).

Andelstal

0,37545%

Kommentar

Driftkostnaderna är schablonberäknade.

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

250 SEK/månad

Försäkringskostnad

125 SEK/månad

Summa driftkostnad

375 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har inomhusparkering under huskropparna med totalt 90 st garageplatser. Kostnaden för garageplats är 847 kr/mån inkl moms, se nedan priser för bilplats med ladduttag mm. Uthyrningen sköts av APCOA. Kö tillämpas. APCOA Parking Sverige 08-556 306 70

- MC-Plats, 413:-
- HKP-Plats, 1100:-
- Bilplats med ladduttag, 987:-
- HKP-Plats med ladduttag, 1240:-
- Laddning kommer debiteras med 2,65:-/kWh

Det finns även separat storgarage i anslutning till tunnelbanestationen. Kostnaden för parkeringsplats är ca 500 kr/mån. Uthyrningen sköts av Stockholm stads parkering. Kö tillämpas.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl