Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 650 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Björnvägen 33C, Länna, Skogås
Typ
Bostadsrätt
KVM
35 kvm
Avgift
3 098 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

STILREN STUDIOVILLA MED FIN UTSIKT OCH SOLIG ALTAN

Accepterat pris.

Varmt välkomna till denna fina och välplanerade minivilla / studiohus (från 2020/2021), så kallat Attefallshus om 35 kvm belägen i populära Länna. Huset ligger på en höjd med fin utsikt.

Bostaden är väl anpassad till platsen den ligger på med en samtida arkitektur, stort ljusinsläpp, fina materialval och optimerad planlösning för samhörighet och öppenhet.
Ytskikten är moderna med ljust målade väggar och parkettgolv. Fint kök, helkaklat duschrum med kombinerad tvättmaskin. Sovloft med plats för större säng och förvaring. Extrarum/förråd med fönster som kan nyttjas som litet sovrum eller kontor eller det man har behov för. Fiber finns indraget och p-plats ingår!

Generös altan längs huset i soligt läge.

Snabbt tillträde möjligt.

Bostaden är belägen i populära Länna, c:a 20 minuter ifrån centrala Stockholm. Här bor du med närhet skog, natur och sjön Drevviken.
I närområdet ligger även Länna Handelsplats, matbutiker, Bauhaus, Länna Sport, Länna Möbler med mera.

Rumsbeskrivning

ENTRÉ
Till höger innanför entrén finns plats för avhängning.

DUSCH/WC
Helkaklat badrum med vitt kakel på vägg och stilrent svart klinkergolv. Här finns dusch, wc, tvättställ med kommod och tvättmaskin. Dessutom finns här ett litet fönster som ger fint ljusinsläpp.

KÖK/VARDAGSRUM
Kök i öppen planlösning med vardagsrum. Här erbjuds ett fint kök med vita luckor. Köket är utrustat med; kyl/frys, spishäll, micro, spis samt fläkt. Här ligger ekparkett på golvet och väggarna är vitmålade.
Fantastiskt ljusinsläpp via stora fönsterpartier längs husets framsida. Direktutgång till den egna generösa uteplatsen med soligt trädäck som rymmer både utemöbler, grill och odling.
Extrarum intill köket som kan nyttjas som litet sovrum eller arbetsrum till exempel.

LOFTPLAN
Praktiskt sovloft med plats för säng och förvaring.

Dokument (pdf)

Planlösningar stadgar Ekonomisk plan

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 650 000 SEK (Accepterat pris)

Antal rum

1.5 varav 1 Sovrum

Boarea

35 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Björnvägen 33C

Ort

Skogås

Kommun

Huddinge

Lägenhetsnummer BRF

17

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Barkspaden 18

Organisationsnummer

769634-9625

Allmän information

Fastigheten är ansluten till stadsfibernät

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber

Uppvärmning och ventilation

Luftvärmepump och element

Byggnadskommentar

Attefallshus

Antal lägenheter

24

Byggnader

Byggår

2021-2022

Ekonomi

Månadsavgift

3 098 SEK/månad

Avgiftsförändringar

Ingen planerad avgiftsförändring, kontrollerad med ekonomisk förvaltara 2023-02-10

Andelstal

3,6070

Överlåtelseavgift

1137 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Säljare

Pantsättningsavgift

455 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

1 200 SEK/månad

Försäkringskostnad

160 SEK/månad

Renhållning

134 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 494 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration behövs ej

Beskrivning

Övrigt

LÄNNA
Länna är ett idylliskt villaområde med närhet till sjö och skog. På nära avstånd ligger Länna Handelsplats med affärer som Bauhaus, City Gross, Hemtex, Länna Sport, Willys, MediaMarkt, ElGiganten mm. Länna har även kort bilavstånd till Farsta och Haninge centrum.

SKOLA
Det finns flera kommunala och enskilda förskolor i Skogås. I Länna finns idag en enskild förskola (Blåbärsstället) som ligger på Gamla Dalarövägen 6 samt en öppen förskola som heter Familjehuset.
Under 2018 startades Internationella engelska skolan i Länna för årskurs 4-9. den ligger intill Gamla Nynäsvägen i höjd med Björnvägen.
Områdets kommunala skolor är Mörtviksskolan, Östra Grundskolan, Sjötorpsskolan och Edboskolan samt gymnasieskolan Östra Gymnasiet. Skolbarnsomsorg och 6-årsverksamhet finns ofta i samband med skolorna.
Mer information om skolor och förskolor finns på www.huddingekommun.se

FRITID
Här finns ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar. Tennis, badminton, basket, dans, fotboll samt en simhall. En helt ny rackethall har byggts där det finns möjlighet till många olika typer av aktiviteter. Vintertid finns skidspår och långfärdskridskoåkning på de plogade sjöarna Drevviken och Magelungen. Hockeyhall finns i närliggande Stortorp. Ca 4 kilometer bort ligger Ågesta Friluftsområde med löpspår, ridskola, golfklubb med 27 hål samt brukshundsklubb.

CENTRUM / KOMMUNIKATIONER
Skogås centrum erbjuder ett bra utbud av butiker och restauranger. Här finns systembolag, apotek, vårdcentral mm.
Från centrum går pendeltåg till Stockholm och Västerhaninge/Nynäshamn. Restid till T-centralen är ca 20 minuter. Direktbussar går från Länna till bla Farsta och Haninge. Även nattbuss som stannar på Gamla Nynäsvägen. Från närliggande Vega finns direktbuss till Gullmarsplan. Med bil är restiden till centrala Stockholm ca 15 minuter (ej rusning).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl