Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 095 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Hammarbergsgatan 2, Ringstorp, Helsingborg
Typ
Bostadsrätt
KVM
44 kvm
Avgift
3 116 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

10 trappor upp!

På våning 10 av 12 finner vi denna moderna bostadsrätt med fantastisk utsikt som upplevs bäst på plats!

Snart är denna välplanerade tvåa till salu. I hallen möts du direkt av den fina utsikten där du ser ut över hustaken och sundet. Till höger från hallen når du badrummet som är helkaklat med dusch och tvättmöjligheter. Ut från badrummet når du köket och vardagsrummet där den öppna planlösningen ger dig stora möjligheter till att möblera efter din preferens. Det öppna allrummet tillbringar stora sociala ytor med en magisk utsikt över Helsingborg. Köket har got om förvaring och arbetsyta. I sovrummet erbjuds det goda förvaringsmöjligheter.

Bostaden präglas av ett genomgående parkettgolv, påkostat materialval och stora fönsterpartier som tillför ett stort ljusinsläpp som bidrar till en luftig känsla i den öppna planlösningen.

I närområdet finner du allt som kan tänkas att behövas, närhet till natur och på ett bekvämligt avstånd når du stranden till fots. En promenad bort finner du ett stort utbud av aktiviteter såsom butiker, restauranger och Olympia. För dig som pendlar ligger busshållsplatsen i kant till fastigheten där du enkelt och snabbt tar dig till Helsingborgs C på bara ett par minuter.

Allmän information

Pris

2 095 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

ca 44 kvm

Boareabeskrivning

Viss avvikelse kan förekomma

Areauppgift enligt

Säljaren och bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Hammarbergsgatan 2

Ort

Helsingborg

Kommun

Helsingborg

Lägenhetsnummer BRF

810-1903

Våningsplan

10 av 12

Markägare

Marken är tomträtt

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Pollux 1

Organisationsnummer

769631-3647

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Ja

Hisskommentar

2 st

Ekonomi

Månadsavgift

3 116 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning

Beskrivning månadsavgift

Hushållsel & varmvatten tillkommer med en preliminär kostnad av 256 kr
Bredband tillkommer 215 kr

Andelstal

1,67440

Andelstal kommentar

Bostadsrättsföreningens utdrag ur lägenhetsförteckningen

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

620 758 SEK

Kommentar

Driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

156 SEK/månad

Varmvatten

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

256 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl