Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / Utgångspris
Adress
Jakobsbergsgatan 13G, Djäkneberget, Västerås
Typ
Bostadsrätt
KVM
64 kvm
Avgift
4 390 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Gavellägenhet på första våningen!

I denna charmiga gavellägenhet finns mycket att tycka om, exempelvis det ljusa och fräscha köket, det moderna och praktiska badrummet utrustat med tvättmaskin eller den underbara matplatsen där ljusflödet strömmar in från fönster i burspråk. Här kan du bjuda in släkt och vänner till långa och mysiga middagar där skratten ekar inåt småtimmarna. Är du på jakt efter ett hem i fint skick där det bara är att flytta in kan den här lägenheten vara helt rätt.

Lägenheten består av en öppen och praktisk hall med vacker tegelvägg som sätter karaktär på bostaden, vardagsrum med utgång till balkong i ostört läge, ett rymligt kök, ett helkaklat badrum och ett sovrum med god förvaring. I det charmiga och mysiga vardagsrummet finns fint ljusinsläpp och gott om plats för soffa och arbetsplats för den som önskar. Köket är stilrent och fräscht med bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Badrummet är smakfullt inrett med toalett, infällbara duschväggar i glas, lyxig takduch, kommod av större modell, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin. Här bor du i en välskött förening med låga avgifter och flertalet faciliteter att nyttja för medlemmarna såsom tvättstuga, cykelrum och föreningslokal/övernattningsrum. Till lägenheten hör stort vindsförråd samt ett matkällarförråd. Bostaden har ett optimalt läge för den som vill bo nära grönområden och promenadstigar, på bekvämt avstånd till Västerås Citys stora utbud av restauranger, cafèer och butiker. I närområdet finns också busshållplats, vårdcentral och mataffär samt en kort cykeltur bort nås högskolan, centralstationen och Mälaren. Perfekt för dig med höga krav på din boendemiljö!

VÄLKOMMEN HEM.

Rumsbeskrivning

HALL

Den öppna och praktiska hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar, ekparkett samt en vacker tegelvägg. Här finns det mesta man kan kräva av en hall. Gott om plats för hatthylla och skoställ, Mycket förvaring under väl tilltagen sittplats.

KÖK

Det stilrena och fräscha köket har vita väggar och
vackert trägolv. Utrustningen består av kyl, frys, ugn, spis och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket vita luckor, bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor.

MATRUM

I anslutning till vardagsrummet hittar du ett rymligt och socialt matrum med ekparkett och vita väggar. Rummet har flertalet fönster i burspråk och gott om plats för matbord och stolar.

VARDAGSRUM

Husets charmiga och mysiga vardagsrum bjuder på fint ljusinsläpp och gott om plats för soffgrupp och arbetsplats för den som önskar. Härifrån når du även balkongen som har eftermiddags och kvällsol.

SOVRUM

Ett ljust och inbjudande sovrum som ramas in av vackert trägolv och vita väggar. Rummet nås från hallen och har gott om förvaring, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng med sängbord.

BADRUM

Fint och smakfullt badrum med toalett, infällbara duschväggar i glas, lyxig takdusch, kommod med matchande spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel av större format.

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration Stadgar Årsredovisning 2021

Länkar

Film

Allmän information

Pris

1 595 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea (BOA)

64 kvm

Gatuadress

Jakobsbergsgatan 13G

Ort

Västerås

Kommun

Västerås

Lägenhetsnummer BRF

7-2015-1-15-3

Våningsplan

1

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Kata i Västerås

Organisationsnummer

778000-3138

Allmän information

Medlemsavgift till HSB betalas av varje ny medlem om 500 kr.

TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via Com Hem, grundutbud ingår i månadsavgiften.
Bredband via Bredbandsbolaget eller Com Hem, eget abonnemang krävs.

FÖRSÄKRING
Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad hos Protector, bostadsrättstillägget ingår.

GÅRDSPLATS
Grillplats.

BYGGNADSÅR
1945

TILLÅTER FÖRENINGEN DELAT ÄGANDE
Ja

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

1993: Rot-renovering, bytte undercentral och el, ventilation
2011: Renoverade parkeringen.

Kommande renoveringar

Följer underhållsplanen på kommande renoveringar.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 42
Antal lokaler: 2

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Tvättstuga (2st), cykelrum, föreningslokal/övernattningsrum går att hyra för 50 kr/natt.

Antal lägenheter

42

Byggnader

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 390 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Varmvatten, Kallvatten, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg

Avgiftsförändringar

Avgiftshöjning med 13% januari 2023.

Andelstal

2,77778

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

104 549 SEK

Överlåtelseavgift

1312 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkering utan el, 2 st, kostar 150 kr/mån
Parkering med el, 20 st, kostar 200 kr/mån
Det är gemensam kö till båda parkeringsalternativen.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

160 kWh/m²

Energiklass

F

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl