Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Siklöjevägen 14, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
90 kvm
Avgift
6 625 SEK / mån
Rum
3 rum

VÄLKOMMEN TILL SIKLÖJEVÄGEN 14

Härlig lägenhet på Siklöjevägen 14 med tre rum och kök som passar perfekt familjen eller paret. Här bor du i en lugn och stillsam miljö med närhet till härliga promenadstråk i ett lummigt område samtidigt som du bor i centrala Tyresö. Sadla på golfklubborna och promenera 500 meter för att slå en härlig runda 9-18 hål på golfbanan, framför huset har du en rackethall där du kan spela tennis, badminton och paddel eller ta en simtur i Medleys simhall. Mängder av aktiviteter ett stenkast bort.

- Avgift inkluderar: Värme, vatten, bredband, kabel-TV och IP-telefoni.
- Ljus bostad med härliga ljusinsläpp.
- Närhet till skolor, natur, bussar, bad, centrum samt aktiviteter.
- Inglasad balkong.
- Lugnt och stillsamt område.

Hallen med genomgående fina ytskikt innehar stora garderober med skjutdörrar för avhängning av ytterkläder och skor.
Förrådet finner du i anslutning till hallen. Här finns ett fönster, en fondvägg med olika fågelarter och fjärilar. Externt förråd finns att hyra hos Brf.

Bostadens sociala yta är sannerligen en härlig plats att spendera tid på med nära och kära. Köket har en stilren köksö i vit färg med barbänk på ena sidan och förvaring på den andra sidan. Här kan gästerna sitta medans kocken bjuder på storslagna måltider. Utöver detta finns en stor kyl, frys med ismaskin, dubbla diskhon, väl tilltagna arbetsbänkar, diskmaskin, ugn, spis och mängder av skåp för förvaring.
Vardagsrummet och matplatsen med fina ljusinsläpp från sydligt och västligt läge.

Badrum med kaklade väggar, trevlig kommod, wc, dusch, badkar, skåp, tvättmaskin och torktumlare.
Två rymliga sovrum med flexibel möblering.
Vi sparar väl det bästa till sist? Den inglasade balkongen med utsikt mot skogsparti. Här är det ynnest att slå sig ner en ledig stund och ta in lugnet från naturen.

FÖRENINGEN
Brf Laxtrappan är en stabil förening vars bostadshus stod klara 1993. Föreningen har carports/öppna garage bakom grindar (vissa platser med laddstolpe). I föreningen finns även externa förråd att hyra, grovtvättstuga, cykelrum, grillplats och soprum.
Föreningen har en mycket gedigen underhållsplan som uppdateras kontinuerligt. Föreningens ekonomi är stabil och lånen ligger med låga räntor bundna i intervallen sept. 2024- sept. 2026.

OMRÅDET
Ett par minuter från porten finns stall och det vackra naturreservatet vid Kolardammarna med dess ankdamm, elljusspår och härliga promenadstråk. För den som önskar en härlig aktiv dag finns familjefavoriten Alby friluftsgård med dess härliga grönområde, utegym, bad och grillplats, elljusspår och frisbeegolfbana. Intill finns även Uddby gård med djur, café och matbod.
Från Siklöjevägen har du mycket goda kommunikationer där du enkelt färdas från närliggande hållplats till större delen av kommunen, Gullmarsplan samt direktbussar mot Stockholm C under pendlingstider. Ta med dina klubbor till den närliggande 18-hålsbanan på Tyresö Golfklubb, spela padel, tennis och andra racketsporter i den närliggande rackethallen, eller varför inte besöka badhuset Tyresö Aquarena och dess fina gym. Även lekparker, grillplatser, idrottsytor samt badsjö finns att tillgå i närområdet. Med flera idrottsanläggningar och närhet till centrum såväl som skärgård och naturområden har man ett perfekt läge för barnfamiljen.

VÄLKOMMEN HEM!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy