Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Pris
Adress
Brandmossvägen 18B, Sälen
Typ
Bostadsrätt
KVM
55 kvm
Avgift
3 750 SEK / mån
Rum
3 rum

3 RoK med entré i söderläge - inflyttningsklar på Brandmossvägen, Lindvallen!

På väldisponerade 55 kvadratmeter finns det på Brandmossvägen 18B två sovrum med idag totalt 6 bäddar och kök + allrum som rymmer både soffhörna och matplats. Badrummet i kakel och klinkers har kombinerad tvätt- & torkmaskin och i den relativt stora hallen får både pjäxor och diverse utrustning plats. Skidförråd och mindre uteplats finns vid entrén som ligger i rakt söderläge med utsikt mot toppen av Hemfjället där Lindvallens pister och liftsystem är beläget.

Här har du promenadavstånd till nästan alla faciliteter du kan tänkas behöva såsom livsmedelsbutik, bemannad bensinstation, restauranger, nöjen och aktiviteter på Sälfjällstorget, Experiumtorget etc. Närmsta pist ligger cirka 700 meter bort på Gustavtorget. Under vinterhalvåret passerar Skid- & Badbussen precis utanför Brandmossvägen, som tar dig vidare till resten av fjällets anläggningar. Längd- & skoterspår finns också i anslutning till området cirka 30 meter från lägenheten.

Tittar vi på barmarksperioden sommarsatsar SkiStar ordentligt framförallt i Lindvallen. Brandmossvägen passar de flesta och här bor många mer eller mindre permanent idag men självklart vistas flera här endast under sin fjällsemester också och däremellan hyr ut.

Med Ronja på SkandiaMäklarna kan man gå på lägenhetsvisning hemifrån soffan - MISSA INTE den förinspelade videovisningen!

Lägenheten säljes möblerad med huvudinventarier och köksgeråd förutom personliga tillhörigheter.
Lägenheten har varit på uthyrningsavtal med Skistar fram till denna vintersäsong men är uppsagt efter 22/23 vilket betyder att en köpare kan göra som den själv önskar.
Säsongen 21/22 inbringade liknande lägenheter med 4 egna ägarveckor cirka 100.000kr och 75.000kr netto till en ägare. Goda intäktsmöjligheter finns alltså om så önskas.

För mer information och förhandsvisning - kontakta SkandiaMäklarna!

Rumsbeskrivning

Entré

Hall med klinker på golv, vitmålade väggar och tak. Garderober.

Allrum

Ekparkett på golv, vitmålade väggar och tak. Plats för exempelvis soffa, fåtöljer, matbord samt TV och TV-bänk med förvaring.

Kök

Ekparkett på golv, vitmålade väggar och tak. Vita köksluckor med kök från IKEA, laminatbänkskiva och kakel ovan bänk. Ugn/spis, fläkt, kyl/frys och diskmaskin.

Badrum

Kakel och klinkers. WC, dusch, handfatskommod, spegelskåp, högskåp, handdukstork samt kombinerad tvätt- & torkmaskin.

Sovrum 1

Ekparkett på golv, vitmålade väggar och tak. Plats för exempelvis dubbelsäng, garderob + byrå

Sovrum 2

Ekparkett på golv, vitmålade väggar och tak. Plats för exempelvis dubbelsäng, garderob + byrå

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar Brf Snöflingan Årsredovisning Brf Snöflingan År 2021

Länkar

Videovisning

Allmän information

Pris

1 995 000 SEK (Pris)

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea

55 kvm

Gatuadress

Brandmossvägen 18B

Ort

Sälen

Kommun

Malung-Sälen

Lägenhetsnummer BRF

1097-2

Våningsplan

1 av 2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Snöflingan Lindvallen

Organisationsnummer

769635-1647

Allmän information

Brf Snöflingan med totalt 48 lägenheter i fyra lägenhetshus i två plan.
Skuld: 8 200kr/kvm

Väsentliga händelser under räkenskapsåret 2021 från Årsredovisningen:
Under året har en ny parkeringsplats byggts som finansierats genom att öka på lån 2 med ca 450 000 kr. I samband med detta låstes räntan på lån 2 med en löptid på 1 år till en förmånlig nivå. Av de 450 000 kr är 270 000 kr upparbetat och återstoden är beräknad att användas till uppskyltning av området under 2022.

Brf bildades

2017

Juridisk person kan accepteras

Ja

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

Fiber.

Uppvärmning och ventilation

Vattenburen golvvärme från fjärrvärme.
Självdrag, ventiler.

Antal lägenheter

48

Lån i BRF per kvm

8 200

Byggnader

Byggår

2018

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 750 SEK/månad. I avgiften ingår VA, uppvärmning, sophantering, gemensam el, fastighetsskötsel (snöröjning samt yttre underhåll) och försäkring samt ekonomisk förvaltning för föreningen.

Avgiftsförändringar

Avgiftshöjning gjord 1/1 2023.

Stående årshöjning av månadsavgiften ska ske succesivt enligt den ekonomiska planen.
År 1-5 3%
År 11 3%

Överlåtelseavgift

2,5% av PBB SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

Föreningen tar ut en avgift per pant på 1% av PBB SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Årlig elförbrukning

1 250 kWh/år

Hushållsel

480 SEK/månad

Försäkringskostnad

79 SEK/månad

Summa driftkostnad

559 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Stor parkering intill området för föreningens medlemmar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl