Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 350 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Fotbollsvägen 6B, Brandholmen, Nyköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
82 kvm
Avgift
4 847 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modern 3:a med bra läge på våning 4

Välkommen till denna fina 3:a på våning 4 med en stor härlig inglasad balkong i söderläge!

Bostanden är 82 kvm och stod klar våren 2019. Lägenheten erbjuder en praktisk hall, stort och härligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartiet mot balkongen. Fint kök från Kungsäter och vitvaror från Bosch med rymlig matplats, två sovrum samt ett rymligt och fräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare.

Bostaden är genomgående modern med hög standard och har påkostade materialval och digitala lås.
Lägenhetsförråd finns i lägenheten samt ett externt gemensamt förrsådsutrymme för barnvagnar eller dylikt på entréplan på fotbollsvägen 6A.

Bo ett stenkast från Stadsfjärden på Brandholmen i en skärgårdsinspirerad miljö med närhet till båtbryggor med möjlighet att hyra båtplats och vacker strandpromenad. Gångavstånd till sport-och eventanläggningen Rosvalla, förskola och skola. Här kan barnen själva ta sig mellan skolan, kompisarna och aktiviteterna. Det finns även en busshållplats runt knuten som du med enkelhet kan ta dig vidare till centrum och buss-och tågstation om du inte hellre vill ta en cykeltur då det ligger nära centrum?

Välkommen på visning!

Rumsbeskrivning

Hall,
Fin och rymlig hall. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Dusch/wc,
Fint duschrum med vitt kakel och grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasväggar, handfat med vit kommod och spegelskåp, wc samt tvättmaskin och torktumlare.

Vardagsrum,
Stort och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet mot balkongen. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Kök,
Ljust och fint kök från Kungsäter. Vitvarorna är från Bosch (kyl, frys, spishäll, inbyggnadsugn, micro, diskmaskin), fläkt från Franke och vinkyl från Avintage. Vita släta köksluckor och vitt kakel ovan ljus bänkskiva.

Sovrum 1,
Från vardagsrummet når du ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring i garderober. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2,
Från köket når du ett mindre sovrum, perfekt som barnrum eller gästrum. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Dokument (pdf)

Planlösningar Frågelista fotbollsvägen6B Årsredovisning 2020 Brf Brandholmen 1 sign Stadgar Årsredovisning 2021 Brf Brandholmen 1 Ekonomisk plan

Allmän information

Pris

2 350 000 SEK (Högstbjudande)

Boarea (BOA)

82 kvm

Areauppgift enligt

Säljaren

Gatuadress

Fotbollsvägen 6B

Ort

Nyköping

Kommun

Nyköping

Lägenhetsnummer BRF

1A405

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Stor inglasad balkong med fin utsikt.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Brandholmen i Nyköping 1

Organisationsnummer

769630-8126

Allmän information

Fastigheten Målet 2 består av två huskroppar. Den större har fyra och fem våningar och den mindre har tre.
45 bostadsrätter. Hiss finns. Byggår 2019.
Lägenhetsförråd i varje lägenhet. Städdagar.
Bostadsrättsinnehavarna tecknar lösöresförsäkring (hemförsäkring) med bostadsrättstillägg.

Brf bildades

2019

Juridisk person kan accepteras

Ja

TV/internet

Bostadsrättsinnehavarna ansvarar själva för abonnemang rörande TV, internet och telefon samt för underhåll av eventuell uteplats, trädgård och lägenheterna invändigt. Fiber installeras med öppet nät.

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme. Mekanisk ventilation.

Kommande renoveringar

Föreningen som endast har 4 år på nacken ( de första flyttade in i mars 2019) har inga planer på renoveringar eller liknande. Uppgift från föreningen 2023-02-08.

Övriga utrymmen i föreningen

Gemensamt sophus på gården
Cykelställ under tak på gården
Barnvagnsrum
Gemensamt förråd i porten bredvid.

Antal lägenheter

45

Byggnader

Byggår

2019

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 847 SEK/månad. I avgiften ingår grundutbud tv, avlopp, vatten. Värme tillkommer.

Avgiftsförändringar

Inga beslutade avgiftsförändringar. Föreningen höjde avgiften med 10 procent 1 jan 2023. Uppgift från föreningen 2023-02-08.

Överlåtelseavgift

1207,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Uppvärmning

424 SEK/månad

Hushållsel

500 SEK/månad

Försäkringskostnad

120 SEK/månad

Summa driftkostnad

1 044 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Totalt 33 parkeringsplatser, varav 16 carport och 17 med elstolpe.
Fri parkering på vägen.
Föreningen har carport ( totalt 16 platser) för 450 kr per månad och elstolpe ( totalt 17 stycken) för 250 kr per månad.
För närvarande är det cirka 6?12 månaders kötid för carport eller elstolpes plats. Försäljning av lägenhet som idag har carport eller elstolpesplats leder inte till att man får överta platsen utan man måste ställa sig i kö. Uppgift från föreningen 2023-02-08.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl