Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 700 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Attundagränd 5, Centrala Sollentuna/Tureberg, Sollentuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
44 kvm
Avgift
3 157 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Centralt belägen 2:a med 21 kvm balkong

Varmt välkommen till en perfekt planerad 2a på våning 5 med otrolig balkong om 21 kvm! En fantastisk lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum intill den stora balkongen. Allt detta skapar ett socialt hem där alla kvadrat utnyttjas till fullo. Köket har påkostade materialval vitt, ljust och klassisk stil. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett rymligt sovrum med mycket förvaring.


Bostadsrättsföreningen Stadsträdgården har två fantastisk gemensam terrasser på våning 7 och 8 med möjlighet till odling. Där kan man som boende i huset ha sin egna lilla trädgård. På våning 7 har föreningen grillplatser som medlemmarna kan nyttja gemensamt.

Från lägenheten har du närhet till allt! Sollentuna Station ligger ca 300 meter bort från porten Pendeltåget tar dig smidigt in till Stockholm City på ca 15 min, ungefär samma tid ut till Arlanda och på samma linje kommer man till Uppsala. Sollentuna station är också en av norrorts större knytpunkter för busstrafik som tar dig vart du än skall på norra sidan. Sollentuna centrum ligger jämte stationen med ca 120 butiker med allt från matbutiker, shopping, apotek, systembolag och mycket mer. Stiger du av tåget mot Stockholm redan efter tre minuter vid Helenlunds station så har du en knapp kilometer att gå till Kista Centrum och vid Solna station har du ett stenkast till Mall of Scandinavia - nordens största shoppingcenter. På drygt tio minuters promenadavstånd har du Edsvikens vatten med badstrand, ute gym och fina promenadstråk.

Rumsbeskrivning

Välkomnande HALL med klinkergolv och golvvärme i entrén och sedan parkettgolv. Hallen är försedd med hatthylla samt inbyggda garderober för förvaring.

Från hallen når du BADRUMMET som är helkaklat i vitt med grått klinkergolv och golvvärme. Badrummet har duschplats med glasdörrar, samt är försedd med toalett, handfat, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Från hallen når du KÖKET som har en trevlig öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket är ljust med vita köksluckor, vita målade väggar samt parkettgolv. Köket har bra arbetsytor och här finns gott om förvaringsmöjligheter. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, fläkt samt diskmaskin.

VARDAGSRUMMET som ligger i anslutning till köket har vitmålade väggar, parkettgolv samt extra stora fönsterpartier vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel samt matsalsbord. Från vardagsrummet når du den fantastiska balkongen om ca 21 kvm.

SOVRUM 1 nås från vardagsrummet. Rummet är försett med stort fönster ut mot balkongen, här finns plats för säng samt sängbord alternativt skrivbord och bokhylla. Rummet har målade väggar i vitt samt parkettgolv.

Dokument (pdf)

Stadgar Attundagränd energideklaration-attundagrand-5 Årsredovisning Attundagränd ekonomisk-plan

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 700 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

2 varav 1 Sovrum

Boarea

44 kvm

Gatuadress

Attundagränd 5

Ort

Sollentuna

Kommun

Sollentuna

Våningsplan

5 av 8

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Stadsträdgården

Organisationsnummer

769628-0424

Allmän information

Föreningens hus innehåller 62 bostadsrättslägenheter och 2 lokaler på markplan. Bostadsrättsföreningen äger marken.
Föreningen tillåter delat ägande.
3-glasfönster.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV- telefon och internet Com Hem

Uppvärmning och ventilation

Fjärrvärme.
Frånluft med återvinning.

Byggnadskommentar

Föreningen har cykel förråd, rullstolsförråd/barnvagnsförråd och soprum. På plan 7 och 8 finns två gemensamma terrasser. Terrassen på plan 7 används för grillning och där föreningen tillhandahåller egen grill. På terrassen på plan 8 finns odlingslådor som föreningens medlemmar kan hyra avgiftsfritt. Förråd finns till varje lägenhet.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 62
Antal lokaler: 2

Byggnader

Byggår

2016

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

3 157 SEK/månad. I avgiften ingår Inklusive värme, vatten, TV, bredband och telefoni samt förråd.

Andelstal

1,30000

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Föreningen har tillgång till 45 garageplatser i källarplan varav två är avsedda för rörelsehindrade. Föreningen hyr ut samtliga platser till dotterbolaget Stadsträdgården Garage AB som i sin tur hyr ut garageplatserna till föreningens medlemmar. Kostnad för garageplats: 1000 kr/månad. I dagsläget finns det lediga platser. 20 st av platserna har möjlighet till laddning av elbil - Kostnad: 125 extra/månad.

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Specifik energianvändning

76 kWh/m²

Energiprestanda, primärenergital

92 kWh/m²

Energiklass

D

Besiktningsman

Mats Åström

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl