Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 850 000 SEK / Utgångspris
Adress
Nygatan 27, Strängnäs, Centrala Strängnäs, Strängnäs
Typ
Bostadsrätt
KVM
95 kvm
Avgift
4 910 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljus 4:a med centralt läge!

Attraktiv fyrarumslägenhet i centralt läge! I en omsorgsfullt renoverad byggnad ifrån 1920-talet finns denna charmiga 4:a med generös takhöjd, stilrena materialval & balkong i sydvästläge. Förening med god ekonomi och låg belåningsgrad. Inbjudande entréhall med ljust klinkergolv öppnar upp till kök & vardagsrum. Modernt kök med goda arbetsytor och praktisk förvaring. Rogivande matplats med utsikt mot Strängnäs Domkyrka. Charmigt vardagsrum med klinkergolv och fransk balkong.

Perfekt läge centralt i Strängnäs med några få minuters promenadavstånd till Strängnäs stadskärna med dess utbud av butiker, restauranger & upplevelser. Resecentrum nås inom en kort promenad. Välskött bostadsrättsförening bestående av totalt 6 st. lägenheter. Parkeringsplats med eluttag ingår i lägenheten.

Sammantaget en trivsam lägenhet med promenadavstånd till allt som Strängnäs har att erbjuda. Det finns tillhörande förråd i källarplan och en trevlig utemiljö som står medlemmarna till förfogande.

Ett perfekt tillfälle för dig som söker ett bekvämt boende mitt i stan!

Rumsbeskrivning

Planlösning
Ljus och välkomnade hall med ljust klinkergolv. Framtagen och målad murstock. Hallen leder vidare till stort vardagsrum med ljust klinkergolv, flertalet fönster och fransk balkong mot söder. Väl tilltaget kök med klinkergolv och separat matplats med fönster mot innergården och vy mot Domkyrkan. Ett stort sovrum med öppna garderober och ekparkettgolv, Sovrummet ligger mot innergården med vy mot Domkyrkan. Sovrum 2 är ett genomgångsrum som idag nyttjas som ett sovrum med utgång till den stora balkongen i sydvästläge med utsikt mot Domkyrkan. Laminatgolv och ljust målade väggar. Innanför finns sovrum 3 med laminatgolv delvis målade väggar och fondtapet på vägg. Sovrummet vetter mot söder och Nygatan. Helkaklat badrum med dusch, golvvärme och fönster. Tvättmaskin & torktumlare.

Kök-Kvik

Utrustning: Rostfri kyl & frys, fläkt (kolfilter) induktionshäll, integrerad diskmaskin, högskåp med inbyggd kaffemaskin, kombinerad ugn och mikro, bänkskiva av komposit, mosaik ovan diskbänk, ljust klinkergolv, högblanka kökssnickerier, målade väggar.
Samtliga vitvaror av märket Siemens, Kyl & frys från Husqvarna.

Badrum

Utrustning: Helkaklat badrum, golvvärme, handfat i kommod, spegelvägghängd wc, dusch med vikdörrar, infällda spotlights i tak, tvättmaskin från Bosch, & torktumlare, vägghängd wc, fönster.

Dokument (pdf)

Planlösningar ÅR

Länkar

Film

Allmän information

Pris

2 850 000 SEK (Utgångspris)

Antal rum

4 varav 3 Sovrum

Boarea (BOA)

95 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Nygatan 27, Strängnäs

Ort

Strängnäs

Kommun

Strängnäs

Beskrivning av övriga upplåtna utrymmen

Förråd i källare.

Lägenhetsnummer BRF

5202

Våningsplan

2 av 3

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Uteplatser

Balkong

Sydvästläge.

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Gula Huset

Organisationsnummer

769615-7770

Allmän information

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Inga avgiftshöjningar för 2023 är planerade.

KONTAKT
Henrik Neselius

Brf bildades

2007

Juridisk person kan accepteras

Nej

TV/internet

Internet: Stadsnätet är indraget i lägenheten.

Byggnadskommentar

Fönster
3-glasfönster
Det finns cykelförråd, källarförråd, tvättstuga och vindsförråd.

Utförda renoveringar

Föreningen övertog fastigheten 2007 sedan och har renoverat 11 av 11 åtgärder enligt 10-årsplanen: tak, fasad, fönster, badrum, tvättstuga och installerat fjärrvärme.
Stammar byttes 1982 och var utan anmärkning 2006.

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 6
Antal lokaler: 1

Antal lägenheter

6

Byggnader

Byggår

1929

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

4 910 SEK/månad. I avgiften ingår Värme, V/A.

Avgiftsförändringar

Inga planerade avgiftshöjning under 2023.

Andelstal

14,01179

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

316 000 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

0 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

500 SEK/månad

Försäkringskostnad

100 SEK/månad

Summa driftkostnad

600 SEK/månad

Parkering

Parkeringsbeskrivning

Parkeringsplats med eluttag ingår i månadsavgiften/hyran.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Boendekalkyl