Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
895 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Magnus Erikssons väg 8C, Vadstena
Typ
Bostadsrätt
KVM
74 kvm
Avgift
3 250 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

TREVLIG LÄGENHET I GOTT SKICK MED LÅG AVGIFT!

Nu finns möjligheten för dig som söker en fin och trevlig trea med låg avgift! Med gångavstånd når ni Vätterns strandlinje med fina promenadstråk som leder er till Vadstena centrum.

Välkomna till Magnus Erikssons väg 8C! Här finner ni en välplanerad trea på andra våningen. Bostaden är i gott skick där nuvarande ägare renoverat vissa rum. Idag erbjuds en trivsam bostad om 74 kvadratmeter som fördelas på en välkomnade hall med bröstpanel och blommig tapet. Här finns plats för hatthylla och skoställ. Från hallen nås resterande rum och till vänster finner ni ett fint och rymligt vardagsrum med utgång till en mysig balkong med kvällssol. Vidare finns två sovrum varav ett med flera garderober. Till höger om hallen finns ett funktionellt kök med god maskinpark. Här finns också plats för ett bord och stolar. Duschrummet som är centrerat i bostaden är i gott skick och här finns en toppmatad tvättmaskin för dig som inte vill tvätta i den gemensamma tvättstugan. Bredvid duschrummet finns en rymlig klädkammare med hyllor.

Riksbyggen Vadstenahus nr 7 är en välskött och stabil förening med god ekonomi. I den förmånliga månadsavgiften om 3250 kronor ingår värme, vatten och grundutbud av Tv. Till bostaden finns ett förråd och en matkällare. I samma byggnad finns tvättstuga, cykelrum och barvagnsrum. Parkeringsplatser finns att hyra i anslutning till byggnaden. Ett stenkast bort från bostaden finns bushållsplats med busavgångar till Motala, Skänninge, Mjölby och Linköping.

Vadstena erbjuder ett härligt strandliv, inspirerande kulturliv och en historia som tar dig långt tillbaka i tiden. Sommartid blommar staden upp ännu mer och invånarna blir betydligt fler. Butiker, caféer, restauranger, golf och båtliv lockar både bofasta och turister.


Välkommen med din intresseanmälan!

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkomnande hall med goda ytor att hänga av sig ytterkläderna. Med parkettgolv och bröstpanel på väggarna samt tapet. Ljus plastmatta och tapetserade väggar. Längre in i hallen finns en praktisk klädkammare med hyllor.

Kök:
Till höger om hallen finner ni ett funktionellt kök. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis, fläkt samt diskmaskin. Ljus plastmatta och bröstpanel tapetserade väggar.


Badrum:
Fräscht badrum med våtrumsmatta och kaklade väggar. Badrummet stamrenoverades 1998. Inrett med wc, dusch, tvättställ och tillhörande spegel samt en toppmatad tvättmaskin.

Vardagsrum:
Vidare från hallen kommer ni till ett ljust och rymligt vardagsrum med plats för både soffa och matbord. Rummet är inrett med parkettgolv och tapetserade väggar. Från vardagsrummet nås balkongen med eftermiddag/kvällssol.

Sovrum 1:
Rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng. Rummet är inrett med laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns även flera garderober.

Sovrum 2:
Med laminatgolv och tapetserade väggar. Detta rum kan nås från både köket och hallen.

Dokument (pdf)

Planlösningar Stadgar RBF Vadstenahus nr7 Årsredovisning-2020 RBF Vadstenahus 7 Energideklaration Magnus Erikssons väg 8C

Länkar

Prospekt

Allmän information

Pris

895 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

3

Boarea

74 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Magnus Erikssons väg 8C

Ort

Vadstena

Kommun

Vadstena

Våningsplan

2 av 3

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

BRF Vadstenahus nr 7

Organisationsnummer

724000-1037

Allmän information

Mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och låga månadsavgifter bestående av 108 lägenheter, och tre lokaler med adresserna Magnus Erikssons väg 6,8,10,12 och Borgmästargatan 37. Inflyttningsår 1964-1965

Kabel-TV levereras av Sappa och Internet levereras av VÖKBY och man kan få en hastighet upp till 250 mBit/s.
Föreningen har god tillgång på parkeringsplatser - ingen kostnad - ingen kö. Om man önskar reservera en och samma plats, egen parkering kostar det 50:-/ månad. Till garage är det separat kö - kostnad 220:-/månad (ca 5 st i kö).
Föreningen har en egen anställd fastighetsskötare vilket gör att området sköts kontinuerligt. På föreningens marker finns även en fin lekplats och en plattsatt uteplats. Man får ej byta fläkt i lägenheterna utan samråd med föreningen då de har ett mekaniskt system idag. Förening har precis monterat Mollocs för hushållsavfall.
Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för alla medlemmar vilket innebär att man som bostadsrättsinnehavare endast behöver ha en hemförsäkring. Överlåtelseavgift betalas av köparen, ca 1300kr. Ingen medlemsavgift! Föreningen tar ut pantsättningsavgift vid ev belåning av lägenheten.

Brf bildades

1963

Juridisk person kan accepteras

Nej

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Utförda renoveringar

Stambyte utfört 1998. Nya säkerhetsdörrar från Daloc installerade. Fjärrvärme installerat 2004. Fönsterbyte till 3-glas vip-fönster 2001. Mekanisk frånluftsventilation.

Övriga utrymmen i föreningen

Tvättstugor finns i källaren på Magnus Erikssons väg 8, och Borgmästargatan 37 innehållande 2 industritvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 centrifug, 3 torkrum och ett mangelrum. Det är tre tvättider /dag förutom Söndagar då det är två tvättider. (ej efter 15.00). Rymlig gemensamhetslokal på Magnus Erikssons Väg 6 med nyrenoverat kök och plats för många. (Används även av bridgeklubben som bridgelokal). Medlem kan hyra för en symbolisk summa. Vävstuga. Övernattningslägenhet finns på Magnus Erikssons Väg 12, 1 vån och kostar 150:-/dygn där medlemmars anhöriga kan bo. Varje lägenhet har ett källarförråd om ca 5 m2 och ett matkällarförråd. Det finns även cykelrum och barnvagnsrum.

Antal lägenheter

108

Byggnader

Byggår

1964-1965

Hiss finns

Nej

Ekonomi

Månadsavgift

3 250 SEK/månad. I avgiften ingår Uppvärmning, Vatten, Kabel-TV, Bostadsrättstillägg

Andelstal

0,99560

Andel av månadsavgift

1,07337

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

15 719 SEK

Överlåtelseavgift

1313 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

525 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Driftskostnad

Hushållsel

300 SEK/månad

Försäkringskostnad

85 SEK/månad

Summa driftkostnad

385 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Energideklaration

Energistatus

Energideklaration är utförd

Energiprestanda, primärenergital

118 kWh/m²

Energiklass

E

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl