Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Björkbacksvägen 37, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrätt
KVM
94 kvm
Avgift
6 387 SEK / mån
Rum
4 rum

Trivsam gavelfyra i populära BRF Björkbacken!

Välkommen till Björkbacksvägen 37 och en eftertraktad lägenhet i populära BRF Björkbacken!
Här har du möjlighet att förvärva en trivsam lägenhet med ett perfekt läge i Centrala Tyresö! Här mixas närhet till underbar natur med ett bekvämt och vardagspraktiskt boende där allt som önskas nås på korta avstånd. Lägenheten är välplanerad med goda sociala ytor, tre rymliga sovrum, stambytta badrum och en balkong belägen i ett härligt solläge!

- Två badrum, stambytta 2015.
- Trivsam och stabil förening.
- Rymlig balkong med förmiddagssol!
- Direkt närhet till Tyresö centrum, bussar, gym, idrottsanläggningar, natur och skärgård.
- Tryggt & lugnt område.

Väl i bostaden möts vi av en välkomnande och öppen hall med goda avhängningsmöjligheter genom hatthylla samt garderober. Intill hallen når vi det första helkaklade badrummet med wc, handfat med kommod, spegelskåp samt dusch. Vidare in i bostaden finner vi tre stycken sovrum varav två med god plats för dubbelsäng, garderober och andra enklare möblemang. det tredje sovrummet är något mindre och har plats för säng, nattduksbord samt skrivbord eller garderob om så önskas.

Från sovrummen öppnar de sociala delarna upp sig och här finner vi det generösa vardagsrummet med ett härligt ljusinsläpp tack vare gavelläget samt gott om plats för de stora sällskapet. Utgång till balkongen nås via vardagsrummet. Här kan du njuta av en kaffe i förmiddagssolen.

Köket (renoverat år 2018) är mycket hemtrevligt och har gott om förvaring genom över och underskåp samt goda arbetsytor. Här erbjuds det mesta för att skapa de bästa möjligheterna för den hängivna hemmakocken. I köket ryms matplats för cirka 6 personer.
Det andra helkaklade badrummet stambyttes även år 2015 och här finns bekvämligheter så som dusch, wc, handfat med kommod, spegel samt handdukstork.

OMRÅDE & FÖRENINGEN
Björkbacken som är en stabil och bra förening med totalt 383 lägenheter. Området är grönt och det är långt avstånd mellan varje hus vilket gör att man inte har någon insyn i något av rummen. Föreningen är lågt belånad och har flera gemensamma utrymmen som tvättstuga (port 63), cykelförråd, bastu (port 43) och övernattningslägenhet (port 73) och gemensamhetslokal (port 77).

Här bor du på mycket bra läge på Björkbacksvägen, endast ett par minuters promenad till Tyresö centrum. Närmsta busshållplats hittar du intill området (Bollmoraberg) eller vid Tyresö centrum där bussarna går med mycket täta avgångar. När du köper lägenheten på Björkbacken får du närhet till centrums utbud av restauranger, caféer, och matbutiker samt har promenadstråk, parker och natur inpå knuten. Öppna förskolan ligger mycket nära och även låg-och mellanstadieskolorna Stimmet och Fårdala finns på gångavstånd utan att korsa stora vägar. Om du cyklar eller vill gå lite längre tar du dig enkelt till Alby Friluftsgård med badsjö och löpspår som är ett populärt sommarnöje medan det på vinter finns fin skridskosjö, pulkabacke och skidspår.

Hjärtligt välkommen att höra av dig för mer information!

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy