Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bågskyttegatan 3B, Jungfruplatsen, Mölndal
Typ
Bostadsrätt
KVM
37 kvm
Avgift
2 609 SEK / mån
Rum
1 rum

Etta i mycket bra skick med bra kommunikationer

Denna lägenhet i toppskick på Bågskyttegatan 3B är en bekväm och praktisk bostad som passar perfekt för t.ex dig som singel eller student. Lägenheten har en välplanerad yta på 37 kvadratmeter och består av ett ljust och öppet rum, ett modernt kök, en walk-in closet med bra förvaringsutrymme, samt ett fräscht helkaklat badrum med dusch.

Köket är utrustat med alla bekvämligheter som behövs för att laga härliga måltider, inklusive en ugn, spis, kylskåp och frys. Lägenheten är rymlig, har gott om naturligt ljusinsläpp samt fräscha ytskikt vilket ger en luftig och ljus känsla. Badrummet är modernt och stilrent med dusch, handfat, kommod, spegelskåp, handdukstork och toalett.

En walk-in closet ger dig gott om utrymme att förvara alla dina kläder och tillbehör på ett organiserat sätt vilket ger dig möjlighet att hålla din etta snygg och prydligt. Till lägenheten hör även ett externt förråd.

Lägenheten är belägen på bottenplan vilket gör detta till ett bekvämt boende där du slipper spring i trappor. Det finns också en gemensam innergård på fastigheten som kan användas av de boende.

Läget är perfekt för den som vill ha närhet till allt som Mölndal har att erbjuda. Det finns bra kommunikationer i området med t.ex direktbussar till Chalmers och spårvagnar som går till Göteborg och andra delar av staden. Det finns också en mängd olika butiker, restauranger och caféer i närheten, samt grönområden och parker för den som gillar att vara utomhus.

Sammanfattningsvis är detta en bekväm och välplanerad lägenhet med moderna faciliteter och ett bra läge i Mölndal.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy