Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Hästskovägen 86, Jakobsberg, Järfälla
Typ
Bostadsrätt
KVM
71 kvm
Avgift
4 002 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

FANTASTISK 3:A MED TERRASS OM 33 KVM!

Välkommen till denna bostad med terrass om ca 33 kvm på populäre Hästskovägen. Genomgående smakfulla och påkostade kvalitets material som exempelvis de gråa skåpluckorna och bänkskiva med infälld ho. Lätt möblerat och luftigt vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck. Härifrån nås även av bostadens terrassen om ca 33 kvm med en fantastisk utsikt i ett västligt läge. Helkaklat duschrum med alla bekvämligheter man kan tänkas behöva. Två rymliga sovrum med exceptionella förvaringsmöjligheter.

Bostaden ligger bara ett stenkast från Jakobsbergs Centrum med galleria och pendeltågsstation. I området finns även förskolor och skolor och till Barkarbystadens Handelsplats tar det endast 5 minuter med bil. En lägenhet som måste upplevas!

Rumsbeskrivning

HALL
Ljus hall med plats för ytterkläder och skor. Vita väggar och ekparkett på golv. Mycket goda förvaringsmöjligheter i rymlig garderob samt hatthylla.

KÖK
Ljust och luftigt kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Ekparkett på golv och vit målade väggar. Mörka skåpluckor och kakel ovan bänkskiva. Utrustat med kyl, frys, ugn, häll, inbyggd mikro samt diskmaskin från Siemens. Samtliga vitvaror är i rostfria. Matplats intill fönsterparti för 6 personer.

VARDAGSRUM
Ekparkett på golv och vitt målade väggar. Rymligt med god plats för vardagsrumsmöblering såsom soffa, soffbord, mediamöbel samt annat önskat möblemang. Härifrån nås även den magiska terrassen på ca 33 kvm med en fantastisk utsikt i ett västligt läge.

SOVRUM I
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Parkettgolv, vita väggar och bra förvaring i klädkammare samt garderosvägg.

SOVRUM II
Sovrum med ekparkett på golv och vitt målade väggar. Här ryms säng, sängbord samt annan önskad möblering. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob.

BADRUM
Snyggt och stilrent badrum med marrakechklinker och ljust kakel på väggar.Utrustat med torktumlare, tvättmaskin med arbetsbänk ovan samt förvaring. I övrigt utrustat med WC, handfat samt duschdel (möjlighet till badkar).

Dokument (pdf)

Planlösningar Energideklaration (5) arsredovisning-2021-brf-brandstationen Stadgar (3)

Allmän information

Pris

Högstbjudande

Antal rum

3 varav 2 Sovrum

Boarea (BOA)

71 kvm

Gatuadress

Hästskovägen 86

Ort

Järfälla

Kommun

Järfälla

Lägenhetsnummer BRF

4703

Våningsplan

5 av 8

Objektskategori

Bostadsrätt

Objektstyp

Lägenhet

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Brandstation

Organisationsnummer

769630-0388

Allmän information

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE FÖRÄNDRINGAR
Enligt ekonomisk plan beräknas en höjning om 2% per år.

TV OCH BREDBAND
Fiber 100/100 mbit/s

BYGGNADSÅR
2017

ÖVRIGT
Föreningen har 11 så kallade "hyr-köp"-lägenheter som idag hyrs ut och som kommer att säljas inom fem år. Detta ger föreningen en dold tillgång.

KONTAKT
Marianne Johansson

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Övriga utrymmen i föreningen

Antal lägenheter: 111
Antal hyresrätter: 2

GEMENSAMMA UTRYMMEN
En miljöstation, en samlingslokal, en övernattningslägenhet, tre cykelrum och fem barnvagns-/rullstolsrum.

Antal lägenheter

111

Byggnader

Byggår

2017

Hiss finns

Ja

Ekonomi

Månadsavgift

4 002 SEK/månad. I avgiften ingår värme, kallvatten, TV-basutbud, bredband & IP-telefoni.

Andelstal

1,03800

Andel av månadsavgift

1,04329 %

Överlåtelseavgift

1 207,5 SEK

Överlåtelseavgift betalas av

Köpare

Pantsättningsavgift

483 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Driftskostnad

Hushållsel

500 SEK/månad

Försäkringskostnad

250 SEK/månad

Summa driftkostnad

750 SEK/månad

Antal personer i hushållet

1

Parkering

Parkeringsbeskrivning

60 platser i kallgarage.

Beskrivning

Övrigt

NÄROMRÅDET
I närområdet finns frisör, fotvård, bensinstationer och nära till mataffär (Lidl). Upplysta gångvägar mellan området och Jakobsbergs Centrum och pendeltågsstationen. Promenadavståndet är ca 5 minuter.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 20 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis mm.

Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten samt Stockholm Quality Outlet med mängder av märkesbutiker.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

För den träningsintresserade finns Sats, Friskis & Svettis och badhus nära centrum och Komethallen i Veddesta.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy