Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 345 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Nedre Ranchen Lodge, lgh 5, Stöten, Sälen
Typ
Bostadsrätt
KVM
89 kvm, biarea 15 kvm
Avgift
3 832 SEK / mån
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nedre Ranchen Lodge - Brf Fjällvyn Ranchen, Stöten

Nu säljs en bostadsrätt i projektet Brf Fjällvyn Ranchen, Stöten med tillträde sommaren 2023.

Arkitektritade parhus med noggrant utvalda materialval där man satsat på att få fram känslan av timmerhus i lägenheterna. Med gedigen timmerpanel, breda knutbrädor, vackert handsågade dörr och fönsterfoder är något som kännetecknar Fjällvyn. Den välplanerade och öppna planlösningen är anpassad för kundernas välmående där familj och vänner ligger i fokus. Kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning utan avgränsande väggar. Här får du in maximalt med ljus från de stora fönsterpartierna som ger en känsla av att fjällvyn är en del av vardagsrummet. Helkaklade badrum på entréplan och övervåning varav det ena med tvättstuga och bastu.

Arkitekterna har arbetat med planlösningen för att få in flera sovrum på ett sätt att det ej tar över från de sociala ytorna. När vi är i fjällen vill vi fokusera på det viktiga som familj, avkoppling och aktiviteter. Därför är dessa sovrum välplanerade i sina storlekar och möjliggör totalt 10 bäddar i huset.

Ranchen i Stöten är ett nytt område där man i två års tid exploaterat och byggt bostäder. Här bor du endast en stenkast från Stötens längd skidspår och med hjälp av transportliften så tar du dig med enkelhet upp till Sälenfjällens bästa pister. Stöten har Sälenfjällens högsta fallhöjden på 370 meter och även Sälens längsta skidbacke på hela 3.06 km. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. Vid fjällets vänstra del, vid Soltorget, ligger barnområdet med aktiviteter och enklare backar.

Kontakta mäklare vid intresse!

Rumsbeskrivning

Öppen planlösning med platsbyggt kök som angränsar till vardagsrum med braskamin och dörr ut till altan. Två stycken badrum varav den ena med bastu och tvättmöjligheter. Båda badrummen med granitkeramik på väggar och golv. Totalt fem stycken sovrum. Genomgående timmerpanel med slitstark vinylgolv.
För mer information se dokumentet materialbeskrivning.

Dokument (pdf)

Materialbeskrivning Registreringsbevis EkonomiskPlan Ritningar Stadgar Situationsplan

Länkar

Film

Allmän information

Pris

4 345 000 SEK (Högstbjudande)

Antal rum

7 varav 5 Sovrum

Boarea (BOA)

89 kvm

Biarea (BIA)

15 kvm

Areauppgift enligt

Bostadsrättsföreningen

Gatuadress

Nedre Ranchen Lodge, lgh 5

Ort

Sälen

Kommun

Malung-Sälen

Lägenhetsnummer BRF

5

Våningsplan

2

Markägare

Föreningen äger marken

Objektskategori

Bostadsrätt

Information om bostadsrättsförening

Bostadsrättsförening

Brf Stöten Fjällvyn, Ranchen

Organisationsnummer

769640-7076

Brf bildades

2022

Juridisk person kan accepteras

Ja

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

TV/internet

TV: Fiber.
Internet: Fiber.

Uppvärmning och ventilation

Parhuslägenheterna utrustas med frånluftsvärmepump och golvvärme.
Radiatorer på plan 2.
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning. Friskluftsventiler i fasad.

Byggnadskommentar

Byggbeskrivning hus
Byggnadsår: 2023
Grundläggning: Platta på mark
Antal våningar: 2 plan.
Stomme: Bärande ytterväggar och delvis innerväggar
Fasad: Liggande träpanel
Takbjälklag: Träreglar och mineralull
Yttertak: Sedum
Fönster: Isolerglas
Dörrar: Trä alt glas

Antal lägenheter

30

Byggnader

Byggår

2023

Ekonomi

Månadsavgift

3 832 SEK/månad. I avgiften ingår VA, fastighetsel, sophämtning, snöröjning/fastighetsskötsel, fastighetsförsäkring, ekonomisk förvaltning, amortering.

Andelstal

3,333

Andel av BRF:s nettoskuldsättning

890 000 SEK

Boendekostnadskalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

Typ

P-plats

Ingår i avgiften

Ja

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Administrativ ersättning vid el-abonnemang från Rebel, Ren Enkel Billig El

För köpare som tecknar el-avtal med Rebel, Ren Enkel Billig El, utgår en administrativ ersättning till det mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Administrativ ersättning vid bolån från Söderberg & Partners Bolån

För kunder som väljer bolån från Söderberg & Partners Bolån utgår en ersättning till mäklarkontoret som hanterat förmedlingen.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

Karta

Boendekalkyl